حجم فن آوا مگه تموم میشه که سرعت بره رو ستون دوم؟:n02:نقل قول:
Printable View
حجم فن آوا مگه تموم میشه که سرعت بره رو ستون دوم؟:n02:نقل قول:
در خواست جمع آوری دادم و ثبت نام در شاتل هم انجام شده ولی گول این 50 60 تومن رو نخورید دفعه اول حسابی پیادتون می کنند!
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخوام صرفا جدول رو واست بگم چطوری حساب میکنه ....نقل قول:
ببین تو ترافیک بین الملل این ۶۹ مگ دانلود و ۱۰ مگ آپلود که داشتی دقیقا همون مقداریه که تو واقعا مصرف کردی (یعنی اگه یه net meter روی مودم یا فرضا دیوایس هات نصب باشه مجموعا همین ۲ عدد رو برای up/down نشون میدن) اما وقتی میاد سر محاسبه و به اصطلاح کسر کردن باید بدونی اسیاتک میاد میگه چون بین الملل مصرف کردی ضریب ۲ بهش تعلق میگیره و میشه به ترتیب ۱۴۰ و ۲۰ که جمعا کسر شده ش همون ۱۶۰ میشه که نوشته و خودتم اشاره کردی .
این نوع محاسبه یعنی معیار قرار دادن ترافیک داخلی به عنوان پیشفرض (با ضریب ۱)
میخوام بگم هیچ تفاوتی نمیکرد اگه خارجی رو نرمال و دیفالت قرار میداد و میومد به جای ۱۶۰ مگ کسر ازت دقیقا ۸۰ مگ خودتو کسر میکرد . چون اونوقت تو پنلت میزد ۱۵۰ گیگ به جای ۳۰۰ گیگ . (میگم که این تفاوت بیس و معیاره میشه از دو زاویه مگاه کرد مشکلی نداره)
یعنی یه جور بازی با اعداد و نحوه محاسبه س
تصویری بگم بهت
۱ ۲ ۳ ۴ .... ۱۵۰
۲ ۴ ۶ ۸ ... ۳۰۰
هیچ فرقی با هم ندارن نه واسه اسیاتک فروشنده نه واسه من و تو خریدار . در هر دو حالت سقف مصرف ممکن من و تو با سرعت ۱۶ مگ دقیقا ۱۵۰ گیگ هست نه بیشتر نه کمتر .
قعلا ترافیک ۱/۲ رقبا یا ورداشتن گیگ باکس یا شبانه رایگان هست که همه رو به خاک سیا نشونده . وقتی فشفشه های وب رو میخونم خونم به جوش میاد . وقتی ۳۵۰ گیگ شاتل رو میبینم همینطور . وقتی شبانه فن اوا و بقیه رو میبینم همینطور
نمیدونم این اینترنت ۱ کی میخواد یه تکونی بده
دوست عزیز فعلا برای قضاوت زودهنقل قول:
هروقت از فن آوا استفاده کردید و راضی بودید بیاید بگید ماهم تخلیه کنیم
صحبت های ضد و نقیضی در مورد کیفیت و پشتیبانی فن آوا شنیده میشه
این ۱۵ تومن هزینه راه اندازی همونیه که طرف میاد مودم رو واست ست میکنه ؟ اخه زده مقدار یک دستگاه رایانه!:n36:نقل قول:
ببینید در مورد کیفیت رو خط تلفن مخصوصا با این زیرساخت و اقعا تضمین دادن کار سختیه!نقل قول:
همین خونه ما یهو میبینی SNR به قدری میاد پایین خود به خود که خط گشش 2 مگابیت هم نداره ولی در حالت عادی تا 19 مگابیت کشش داره.
کلا اینترنت گرفتن روی خط اونم غیر از فیبر نوری فکر می کنم اکثر جاها منسوخ شده، چون همین الانم خیلی ها حتی نمی تونن سرعت 4 مگابیت رو بگیرن.
هنوز زیر ساخت ها ضعیفه.
شبانه نامحدود 3 تا 9 صبح همراه اولنقل قول:
من ایده ام اینه :
دانلودهامو جمع کنم هر وقت اندازه ۶۰ گیگ شد یه بسته شبانه ایرانسل ۳ ساعته بگیرم و با سرعت دانلودش کنم.
برای روز هم یه طرح ۲ مگابیت بگیرم از یکی از شرکت های adsl که قیمت مناسب میده.
من میتونم مصرف کنم و خودمو پر مصرف حساب کنم ولی این adsl محل زندگی من برام بیشتر از ماهی ۲۵ تومن بی ارزشه بخوام بدم ( دانلود ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت / اپلود ۵۰ کیلوبایت ). بخاطر همین فعلا در کم مصرفی طی میکنم.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خدا رو شکر امروز زنگ زدم فن آوا و گفتن پورت خالی داریم تو شهید نظری. یوزر و پسوورد هم بهم دادن. در مورد تخلیه از آسیاتکم که بلافاصله شکایت کرده بودم، امروز زنگ زدم داخلی 4 و گفتم طبق گفته وزیر باید خط سریع تخلیه بشه و گفت نه به ما گفتن بین 3 الی 7 روز کاری، گفتم من این چیزا حالیم نیست، باید طبق گفته وزیر عمل کنید، گفت پیگیری میکنیم!نقل قول:
دوست عزیز حتما لازم نیست مثل من به فن آوا برید! پیشگامان هم 1 ترا میده یا شاتل 350 تا بین الملل میده. تخلیه از آسیاتک بهترین کاره باز میل خودتونه. اگر تمدید کنید، اینا رسما به ریشتون میخندننقل قول:
چشم فن آوا که وصل شد حتما از کیفیتش میگم که بدرد دوستان بخوره
جشنواره هست میتونستین 3 ماهه 8 مگ رو با قیمت 120 تومن بخرین.نقل قول:
اون هزینه راه اندازی رو یکی از دوستان من 195 شکایت کرد و از شاتل پس گرفت چون اصولا نباید اجباری باشه.
محتوای مخفی: shatel
من اعتراض زده بودم 195 برای این دوبرابر حساب شدن بین الملل
زنگ زد مسئولش گفت منظور همون به فرض حجم 100 گیگ که هست اگر بین الملل استفاده کنید میشه نصف 50گیگ بعد بهش گفتم قبول دارید بد نوشتید گفته اره (چون نیومده بگه از حجم کل،اینجور که این نوشته یعنی 50 گیگ بشه 25 گیگ ) بعد پرسیدم طرح هاتون نمیخواد ادیت بشه گفت چرا جشنواره و اینا داریم سعی میکنیم رقابت رو حفظ کنیم و.... خودشون بد نوشتن باید توضبح بدن بالاخره:n10:
اسیاتک تعرفه های خودش رو حاضر نیست رقابتی کنه.
جشنواره معنی نمیده. جشنواره وقتی بدرد میخوره که شما روی طرح های خوب و رقابتی خودت بیای باز هم تخفیف بدی.
اسیاتک الان پسرفت کرده از لحاظ هزینه هر گیگ. من چند ماه قبل ۸۰ گیگ خریدم ۸۸ تومن یعنی هر گیگ ۱۰۰۰ تومن. الان ۱۰۰ گیگش گیگی ۱۷۰۰ داره میده. یعنی هم قیمت هر گیگ اینترنت ایرانسل ( اگر بسته مثلا ۷۲ گیگی ۳ ماهه بخرم ) ولی با سرعت دانلود و اپلود بسیار پایین تر و عدم امکان استفاده خارج از محیط خونه.
آره تازه دیدم فعلا ثبت نام کردم و پولی واریز نکردم منتظر آسیاتک هستم ببینم کی تخلیه میکنهنقل قول:
ولی این 120 تومن هزینه خام هست که اگه شبانه هم بخوای 30 تومن اضافه میشه که مالیات و اون عوارض شهرداری:n04: هم تو پیش فاکتور اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پیش فاکتور همون 150 زده؟ :n13:
نقل قول:
دوتا vci vpi وارد می کنی تو مودم هزینه راه اندازی دیکه پول زوره
دقیقا حرف دل منو زدی. این دزدا هی میگن جشنواره جشنواره!!!! طرح هاشون از ریشه مشکل داره. خدا رو شکر از شرشون راحت شدم و رفتم فن آوانقل قول:
من که یک ماه تمدید کردم و فقط همین دی ماه رو منتظر آسیاتک میمونمنقل قول:
چون واقعا کیفیت سرویسی که بهم میده عالیه و میترسم برم شرکت دیگه این سرعت دانلود رو نده بهم
دستت نکنه فقط گزارشی از روند شکایتت و جمع آوری خط بهمون بده که بدونیم تخلیه دقیقا چند روز زمان میبره
آفرین به این همراه اول, از شر این dsl بیکفیت خلاص
نامحدود صبح تمدید شد :n20:
منم تمدید نمیکنم اسیاتک رو اگر:نقل قول:
یا تعرفه خوش قیمت نده
یا حجم اضافی ارزون نده.
۱۷۰۰ تومن اصلا نمیدم برا اسیاتک وقتی ایرانسل هست.
تعرفه هم درسته توی سرعت های پایین شرکت ها مثل هم هستن تقریبا ولی باز اسیاتک حاضر نیستم ۲۵ گیگ ۲۵ تومن برا سرعت ۲ مگابیت بدم. فکر کنم شرکتای دیگه بیشتر از ۲۵ گیگ میدن رو سرعت ۲ مگ
من تو این چندین سال کیفیتی ازشون ندیدم و پینگشونم همیشه بالا بوده تازه من 4 تا خیابون با مرکز مخابراتیمون فاصله دارم. شما خیلی شانست خوب بودهنقل قول:
من دیروز که تخلیه خط رو زدم، همزمان هم شکایت از تخلیه خط به 195 ارسال کردم. بعد امروز در قسمت شرح شکایت، اپراتور زده بود با داخلی 4 تماس بگیرید پیگیری کنیم! بعد شکایت بسته شده بود منم عصبانی شدم زنگ زدم گفتم وزیر گفته 1 الی 2 روزه باید تخلیه بشه. گفت نه 3 الی 7 روز گفتن!!!! منم قاطی کردم براش و گفت پیگیری میکنیم ولی گفت شما تجدید نظر شکایت رو نزن! فکر کرد خیلی زرنگه ولی من تجدید نظر رو زدم و تا وقتی خطم تخلیه نشه، شکایت رو نمیبندم
حجم اضافی ارزون و جشنواره و این چرت و پرتا اصلا بدرد نمیخوره. فقط باید تغییر تعرفه بده. بازم میل خودتونه ولی در هر صورت تخلیه بهترین راههنقل قول:
جشنواره:n08:واقعاً مسخره...حجم مثل نقل و نبات میفروشن
مگه مشتریان همه بچه هایی از پشت کوهند:n38:
من که تمدید نمیکنم به هیچ وجه. چون بعید به نظر میاد تا یک هفته اینده تغییری ایجاد بشه توی تصمیمات این شرکت.نقل قول:
بد ننوشتن، اگه غیر این بود ، بد میشدنقل قول:
۳۰۰ گیگ بنویسه بهتره یا ۱۵۰؟ خوب ۳۰۰ دهن پ کن تره دیگه!!!
نقل قول:
تا جایی که من میدونم اون 15 تومان مال وقتیه که شما در خواست بدی نفر بفرستن خونتون بیاد مودم رو راه بندازه وگرنه نباید پول بگیرن شکایت کنید 195
دوست عزیزم 200 گیگ با سرعت 16 که هر گیگ 500 تومن در میاد رو میخواهی با طرح های مسخره الان عوض کنی؟نقل قول:
همین رو استفاده کن که دیگه بعدش باید آسیاتک رو تخلیه کنی
نقل قول:
اخه ببین سایتش چی نوشته
با استفاده هر گیگ حجم از محتواهای داخل کشور ، یک گیگ از مقدار FUP کسر می گردد و با مصرف هر گیگ از محتواهای خارجی معادل ۲ گیگ از مقدار FUP سرویس کاربران کسر خواهد شد.
خب مقدار FUP بر اساس حجم داخلی نمایش داده میشه. شما ۱ گیگ اینترنت استفاده کنی ۲ گیگ از FUP کم میشه.نقل قول:
بله متوجه هستمنقل قول:
دارم میگم تو جدولش بنویسه ۳۰۰ گیگ حالا با قانون مسخرش، واسه اسیاتز بهتره
بازاریابی دیگه!
من این پست رو نقل قول کردم! چرا بهم میریزه!نقل قول:
چرا همش بحث حساب حجم میکنین
هرچی میدن نصف کنید میشه مقدار واقعی
مثلاً
8مگ با 150گیگ=75گیگ واقعی
یا
16مگ با 300گیگ=150گیگ واقعی
اینکه خیلی سادس
از بین چند میلیارد سایت اینترنت فقط یکی دو تا هستن که به اون حجم دروغی حساب میشن
داداش امضات عالیه. بدون شک افتضاح ترین و دزدترین و حروم خورترین شرکت تاریخ اینترنت ایران، قطعا آسیاتکهنقل قول:
شما چقدر تو این بازه دانلود میکنید؟نقل قول:
و هزینه اش چقدره؟ یک ماهه است چطوریه؟
چون تا حالا نت واسه خط نگرفتم به خاطر همین اطلاع زیادی ندارم
شبانه رایگان هستنقل قول:
فقط باید یه بستع فعال داشته باشی بعد از 3 تا 9 رایگان هست
دوستان من تخلیه کردم یکی از خطوطم را از آسیاتک یک روز زمان برد تخلیه یک روزم شاتل سرویس جدیدم را وصل کرد کمتر از 35 ساعت طول کشید این پروسه واقعا هم راضی هستم خیلی بهتره مخصوصا حجم که بیش از دو برابر آسیاتک هست پینگ و سرعت هم تقریبا از آسیاتک بهتره
مرکز مخابراتیتون قانونمند و با وجدان بودن که سریع تخلیه کردن. شکایتم کرده بودین که سریع تر تخلیه بشه؟نقل قول:
امیدوارم بقیه هم تخلیه کنن تا آسیاتک در درازمدت ورشکست بشه
منم تخلیه میکنم آشغاله آسیاتک، فنآوا یا شاتل برم؟ یا کلا یه چیز دیگه؟
اگر 16 مگابیت بخواید که فن آوا و پیشگامان که 1 ترابایت میدن خوبه ولی اگر سرعت دیگه ای میخواید باید مقایسه کنید ببینید کدومشون بیشتر میدن ( جدول مقایسه رو براتون آپلود کردم ):نقل قول:
محتوای مخفی: جدول مقایسه تعرفه ها تا پایان 2 دی
اگر 16 مگابیت بخواید که فن آوا و پیشگامان که 1 ترابایت میدن خوبه ولی اگر سرعت دیگه ای میخواید باید مقایسه کنید ببینید کدومشون بیشتر میدن ( جدول مقایسه رو براتون آپلود کردم ):نقل قول:
محتوای مخفی: جدول مقایسه تعرفه ها تا پایان 2 دی
مرسینقل قول:
از نظر پایداری و سرعت کدوم بهتره؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
1- چرا خط منی که فاصلم تا مخابرات کمتر از یک کیلومتره (پیاده زیر ده دقیقه) تا 10 مگ بیشتر نمیکشه؟
(ساختمان حدود 5 سال)
2- و اینکه با فن آوا تماس گرفتم گفت فعلا سرمون شلوغه، اگه بخوای بیای شاید یک هفته ده روز اینترنت نداشته باشی :n13:
من هم گفتم چشم. فعلا نیاز دارم. وقتی سرتون خلوت شد میام!
چند سال پیش میخواستم از پارس آنلاین بیام آسیاتک، همین مخابرات منو بیچاره کرد
یک ماه اینترنت نداشتم
هر هفته یه پام مخابرات بود، یه پام نمایندگی پارس آنلاین
برای همین تجربه خوبی از جابه جایی ندارم
اصلا نمیشه به این سوال جواب داد! چون اینجا ایرانه. الآن تمام تاپیک های شرکت های مختلف تو همین فروم رو سر بزنید، میبینید که نصفشون راضی و نصفشونم ناراضی هستن و هر کسی شهر به شهر و مرکز به مرکز، سرعت و پینگش متفاوته متاسفانه. من فقط از داتک و آسیاتک تجربه دارم و فن اوا هم وصل بشه بعد از 3 روز میتونم نظرمو بگم که هنوز آسیاتک حروم خور، تخلیه نزده چون هم ازشون شکایت کردم و هم درگیری لفظی باهاشون داشتمنقل قول:
جریان همون مرکز به مرکز و شهر به شهره ...نقل قول:
شما تو فن آوا ثبت نام آنلاینتو انجام بده تا یه کد رهگیری بهت بدن. اینجوری کارتون زودتر راه میفته
لعنت به هرچی مرکز مخابراتی بی وجدان و بی مسئولیته.
اینقدر اعصابم خورد میشه این همه میگن حجمو زیاد کن بعد میاد تو اینستا پست میده - مجتمع تجاریه فلان.. اینترنت رایگان ، یک هدیه دیگر برای شما.... میخوام جرشون بدما :n08:
150 گیگ - شبانه
1 ترابایت + شبانه
وایی ینی دارم میسوزم اگه مرکز مخابراتیمون حکمت شعار نبود روز اول تغییر میدادم