بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟ :n02:
Printable View
Aatrox بسیار ریسکی و Agressive هستش (تهاجمی) و بقول خود ریوت (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی quinn ریسکش کمتره والبته: (Primary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Secondary: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
من میگم quinn بگیر
Aatrox این هفته Freeهنقل قول:
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
هیچ کدوم fun نیستند اگه می خوای توی بازی بری رو اعصاب مردم و بخندی باید shaco برداری اونم ap برای براش که 90% بلد نیستند ap shaco بازی کنندنقل قول:
اگه میخواهی یه چمپ سگ برداری که توی تیم فایت بیفتی وسط تیم حریف و کیل بگیری بعد بشنی ... شعر بگی پرو این حرفا همون Aatrox را بردار هیچی نداشته باشی همون پسیوش بسه
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند:n21:
هیچ کدوم اگه بین اینن دوتا می خوای بدونی کدوم fun هست Aaxtor fun ترهنقل قول:
بکس به نظرتون بین AAtrox و Quinn کدوم بیشتر fun هست و حال میده ؟
الان بیچاره نگفته کدوم بهتره بخرم گفته کدوم fun ترهنقل قول:
Aatrox این هفته Freeه
الان Quinn رو بگیری جفتشو با هم داری
نقل قول:
آخه من نمیدونم رو چه منطق و حسابی این Aatrox را ساختند:n21:
امروز من Nasus بودم , جلوم این Aatrox که با جانگلر که Lee Sin باشه Premade بود .
LvL3 من نشتم زیر تاور Qـم رو فارم میکنم , Full Hp هم بودم ..و یهو دیدم این Q زد و تاور تانک کرد, Lee Sin هم پرید روش و اومدن منو Dive کردن ...
جون پر منو زیر تاور لول 3 میکشن :| منم این Aatrox رو زدما .. اما Passiveـش ... خیلی ت*میه خدایی ...
~~~
آخر شدم گلد امروز 3>
خیلی حال داد , Promo بازی اول رو خیلی راحت بردم بعد 2 بازی بعد رو باختم ... ناامیدانه دیگه زدم الکی پلی کنم دیدم بازی 4م رو هم بردم ...
بازی آخر دیگه داشتم از استرس میمردم :دی اما با یه نتیجه خیلی نزدیک بازیو بردیم ... خیلی حال داد :n12:×××
من الان هرچه قدر بازیارو ببازم دیگه سیلور که نمیشم ؟ ( LP 0 - Gold V )
خوب الان باید با سیستم 4-3-3 میرفتی جولو :n02: یاره شماره 6 رو هم باید دقیقه 1 تعویض می کردی معلومه خسته شده نمیتونه بازی کنه دیگه :n02: leave میده خوب :n02:بعد از پشت شبیه خون میزدی بعد 1 back hand بعد اون بوشه سمت بالا رو 1 دور میزدی میومدی تو بوشه پایین 1 دریبل اون جا میزدی بعد ult میزدی بعد recall میکردی :n02: بعد 6 تا turret رو مینداختی,بعد invis میشدی(پسیو teemo میدونی دیگه) دشمن که اومد با کله و به صورت مرتضی ای حمله میکردی البته با رمز یا زهرا و براحتی penta میکردی :n02: بعد 3 تا turret دیگه رو مینداختی بعد baron میزدی و با 1 حمله تمرین شده 3تا inhibit مینداختی و در نهایت با کمک نیروهای پشتی بانیه minions ها 2 turret و base رو نابود میکردی :n02:نقل قول:
استراتژیک باید بازی کنی همین طوری الکی که نمیشه کری کرد :n02: راستی دوستان این راز و سیستمو به کسی نگین,این طوری بازی کنین 100% بردین :n10::n02:
داداش شما خیلی شانس داری که از هر 100 تا بازی یدونه afk میوفته برات.برو خدا رو شکر کن مثل من نیستی که هر روز تو 3-4 تا بازی یا ترول دارم یا afk!نقل قول:
این جنبه fun که داری میگی با این وضعیتش اعصاب خیلیا رو ریخته به هم... :n23:
اقا این فصله لول کی تموم میشه ؟ اسن اسکین Elise ما رو کی میدن ؟
lol خوب حق داری من از وقتی شروع کردم لول بازی می کنم تا حالا 2 بار اینطور تیمی افتاده بهم که 4 تا afk داشته باشهنقل قول: