نقل قول:
سلام استقلالی :n02:
فیزیک 2 ، چند واحد عملی و چند واحد نظری داره؟
+
اگه یک واحد عملی و دو واحد نظری =
6 میان ترم + 1.05 تستی + 0.50 تشریحی = 7.55 * 2 ( واحد نظری ) = 15.1 + 15.50 * 1 ( واحد عملی ) = 30.6 / 3 ( واحد کل ) = 10.2
Printable View
نقل قول:
سلام استقلالی :n02:
فیزیک 2 ، چند واحد عملی و چند واحد نظری داره؟
+
اگه یک واحد عملی و دو واحد نظری =
6 میان ترم + 1.05 تستی + 0.50 تشریحی = 7.55 * 2 ( واحد نظری ) = 15.1 + 15.50 * 1 ( واحد عملی ) = 30.6 / 3 ( واحد کل ) = 10.2
اره 2 واحد تئوری 1 واحد عملی
الان این چی شد؟:n02:یعنی پاسش کردم؟:n02:
نقل قول:
خدایی چطوری تشریحی 0.5 شدی ؟ :n02: به استاد فحشم میدادی تو قسمت تشریحی، باید بهت 1 میداد :n02:
آره شکر خدا پاس کردی کلکشو کندی :n16:
نمره ی عملی نجاتت داد.
برای رشته ی روانشناسی رو نمیدونم.ولی رشته ی ما که کامپیوتره اگر پیش نیاز های پایان نامه رو پاس کرده باشیم میتونیم پایان نامه رو برداریمنقل قول:
سیستم عامل و مدارالکتریکی خیلی سختند ولی شبکه خیلی اسونهنقل قول:
مدارالکتریکی از فیزیک 2 سخت تره
ولی کلا سیسم عامل و شبکه رو میشه ادم خودش بخونه.
یعنی این ترم من همین کارو کردم.
اگر کتاب رو کامل بخونی و چند سری نمونه سوال بخونی میتونی سیستم عامل رو پاس کنی
من از استادمون پرسیدم گفتند که ارائه نمیدن ولی میتونی با یکی از اساتید هماهنگ کنی توی تابستان بری یه جا سر کار با صاحب کار هماهنگ کنی بعد برای ترم بعد برگه بگیری ببری ر بگی تاریخ رو برای پاییز بزنهنقل قول:
کاراموزی یه سری پیش نیاز داره.باید پیش نیازهاش رو پاس کرده باشی
واحد های عملی نمیشه تابستون برداشت درسته؟
تربیت بدنی رو معولا میشه ورداشت !!!نقل قول:
بستگی به مرکزتون داره یا کلاس رو در تابستان و یا در نیمسال بعدی برگزار می کنند.
اونا رو که پاس کردیم ... منظورم فارسی و زبان خارجی هست ... جمعیت هم که ترم آخر ... تربیت بدنی هم که پاس کردیم و تربیت 2 هم بعدانقل قول:
یعنی از این آیین زندگی و تمدن و غیره نمیشه چیزی برداشت ؟ این که خیلی بده
آقا من رشتم اقتصاد الان نگاه کردم هیچی نمیشه برداشت همه پیش نیاز داره!! جز درس روش تحقیق در اقتصاد و درسای ترم ۹ که اختصاصی-اختیاری هستننقل قول:
اختصاصی-اختیاری چجوریه؟اگه اینارو بردارم ۳ واحدین میشه ۶ واحد اون ۲ واحد رو چی میتونم بردارم؟تربیت بدنیم نمیشه برداشت نه؟
بعد الان من میتونم کتابای ترم 9 رو بخرم بخونم میشه به طور حتم گفت که مثلا اقتصاد پول یا حقوق اقتصادی رو حتما تابستون امتحان برگزار میکنن؟
منم همینو میگم دیگه ... اگه نشه ورداشت که هیچی عمومی نمی مونه ... حالا باید صبر کرد و دید .... :n23:نقل قول:
شما هم باید درس های ترم 9 و اونایی که پیش نیاز ندارن رو ورداین .... تربیت بدنی هم بستگی به مرکزتون داره ....نقل قول:
آخه این چه کاریه که 8 واحد میدن ولی کسی نمیتونه 8 واحد برداره؟!