امير قلعهنويي در گفت و گو با اپپنا: مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل است/شريفي جريان جديدي را وارد فوتبال كرده است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "استقلال در مسابقات اول فصل نتايج ضعيفي ميگرفت، ولي اكنون عملكرد بسيار خوبي را در رقابت ها به نمايش مي گذارد. در آن زمان قول قهرماني دادم و هنوز هم سر حرف خود هستم و مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل خواهد شد."
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: "استقلال در مسابقات اول فصل نتايج ضعيفي ميگرفت، ولي اكنون عملكرد بسيار خوبي را در رقابت ها به نمايش مي گذارد. در آن زمان قول قهرماني دادم و هنوز هم سر حرف خود هستم و مطمئنم استقلال قهرمان اين فصل خواهد شد."
امير قلعه نوعي كه به دعوت كميته انضباطي امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شده بود در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، گفت: "پيش از هر چيز از شريفي تشكر ويژهاي دارم كه با آمدن در فدراسيون جريان جديدي را وارد فوتبال كشور كرده كه شايد سختگيرانه نباشد، اما همه از آن تبعيت مي كنند. امروز در جلسه اي كه با وي داشتيم بيشتر درباره كليت احكام انضباطي صحبت كرديم و در خصوص جزييات اتفاقات بحث نشد."
قلعهنويي ادامه داد: "شريفي به من جريان كوشكي را گوشزد كرد و تاكيد داشت كه باشگاه بايد با وي برخورد لازم را داشته باشد و من نيز اعلام كردم كه ما بيانيهاي را صادر كرديم كه براساس آن تنبيه لازم براي كوشكي درنظر گرفته شده است."
امير قلعه نوعي در خصوص عدم حضور در كنفرانس خبري پس از مسابقه با مقاومت فجرسپاسي و ارتباط آن با درگيري كنفرانس پس از دربي توضيح داد: "روز مسابقه استقلال با فجرسپاسي من با اميدوار رضايي قراري داشتم كه بايد با او براي عيادت يكي از دوستان به بيمارستان مي رفتم به آن نشاني كه آن دوست هم اكنون دو روز است فوت شده است. به همين دليل عدم حضور من در كنفرانس خبري هيچ ارتباطي به مشكل به وجود آمده در كنفرانس خبري پس از دربي نداشت."