مرکز اموزش پشتیبانی . تا اونجایی که من میدونم مربوط به رسته پشتیبانی هست . معروف به مراپش .نقل قول:
Printable View
مرکز اموزش پشتیبانی . تا اونجایی که من میدونم مربوط به رسته پشتیبانی هست . معروف به مراپش .نقل قول:
باشه پ.خ میکنم.. والا فرمانده ما که میگفت خدمت واقعی رو تو یگان تجربه میکنید اینجا برای شما هتل بود!نقل قول:
راستی امروز امریه وحدت دادن فجر فرداست
دوستان من یگان افتادم هواپیمایی نزاجا آج لویزان با رسته رایانه.. کسی اطلاعاتی داره از اینجا؟ جای خوبیه؟
با سلام.
مدارک تک پسری رو باید بدیم پادگان یا ببریم نظام وظیفه؟!
پشت پاکت استعلام زده معاونت وظیفه عمومی!
دوست عزیز 02 بودی دیگه مگه به شما پاکت استعلام دادن همون روز اول منم تک پسرمنقل قول:
والا تا جایی که من میدونم مدارک کپی برابر با اصل شناسنامه خودت و پدرت همه صفحات
ولی اصل نامه استعلام ثبت احواله که من قبل اموزشی رفتم بگیرم گفت نمیشه حتما باید مرکز اموزشیت درخواست بده بعد ما استعلام کنیم
هرچند مرکز اموزشی ما میگه ما چنین نامه ای نمیدیم خودتون برید بگیرید
حالا 02 به شما نامه ای داده؟
اگر میخوای بفهمی با درخواست امریت موافقت کردن چطوری میشه از سایت +10 فهمید ؟ یه بخش بود قبلا تو سایتش ولی الان هر چی میگردم نیست
عجیبه که خیلی ها بی اطلاع َ ن از این موضوعنقل قول:
البته خودم تازگی متوجه شدم
بفرمایید
کسی که 8 سال به بالا غیبت داشته یا فراریه دیگه الان همسن بنده ست (32) یا شاید 2 3 سال کمتر یا بیشتر . یه آدم 30 ساله رو توی سیاه چال حبس کنن به خاطر فرار از خدمت یا غیبت ، اصلا با عقل جور در میاد ؟کد:http://www.mehrnews.com/news/2968450/%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%D8%AA-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B9%D9%81%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C
سلام دوستان
کسی اطلاع داره ابلاغه ی سربازمعلمی حدودا کی صادر خواهد شد؟ :)
امسال (اگر اشتباه نکنم) حدودا 20 اسفند این اتفاق افتاد و بچه های
آماده به خدمت تیر و شهریور رو گرفتن.
با تشکر مهران...
بچه هایی که اول اسنفد رفتن الان در چه حالی هستن؟
الان اونایی که رفتن آموزشی از اول اسفند در چه حالی هستن؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو کد ملی و کد سخا رو بزن اونجا یه بخش داره واسه امریهنقل قول:
سلامنقل قول:
بخشنامه قبلی یکم اردیبهشت اومد
معمولا بخشنامه نیمه دوم بهمن میاد که امسال نیومد شاید دوباره اردیبهشت بیاد شاید هم نیمه اول اسفند
اگه قبل از عید بیاد اعزامی های برج 2 و 4 رو میگیرن اگه بعد از عید بیاد اعزامی های برج 4 و 6 رو میگیرن
سلام دوستان
بنده مشکل دوقطبی درجه دو دارم که 20روز در بیمارستان بستری شدم و قبل کمسیون پیش دو دکتر منو بردن و یک سال بهم معافیت موقت دادن بخاطر بیماریم و الان هم تحت نظر دکترم هستم.
خواستم بپرسم بعد این یک سال چه اتفاقی می افته و ایا معاف میتونم بشم چون شرایط خدمت را ندارم .
کسی اطلاعی نداشت؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بعد از یکسال دوباره براتون کمسیون میزارن و پرونده ی یک سال گذشتتون رو بررسی میکنن، اگه واجد شرایط بودید معاف میکنن .
سلام دوستان
در تقسیم بعد از آموزشی افتادم توپخونه 44 اصفهان و خودمم اهل اصفهانم. درجمم ستوان دو هستش و بخش اداری به احتمال زیاد میوفتم
یکی از دوستان لطف کنه از وضعیت کلی اونجا و سخت گیری ها، مشکلات، و روزبرگ و اینجور مسائلش واسم بنویسه. در ضمن متاهل هم هستم و باید فکر یه شغل پاره وقت هم باشم واسه همین زمان مرخص شدن روزانه واسم مهمه
پیشاپیش ممنون
سلام دو، سه تا سوال دارم:
1. یه سوالی بدجوری ذهن منو درگیر کرده لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره حتما بهم بگه. این مدافعای حرم که میرن سوریه داوطلبی هستن یا از همین سربازای خودمون میرن اونجا؟ یعنی اونجا رفتن اجباریه یا اختیاری؟ احتمالش هست بعدا سربازی بیفته جنگ با داعشیا تو سوریه یا نه کلا داوطلبیه؟ مرسی اگه کسی می دونه راهنمایی کنه....:n19:
2. یه سوال دیگه، شیر نمیدن اصلا کلا تو خدمت؟ غذاها بعد از آموزشی تو یگان بهتره؟
3. یه سوال دیگه من قندم یهو شدید میفته، بعد اونجا حتما باید نابود شی تا بت تخفیف بدن؟ یعنی من قندم باس بیفته، بیفم کف اونجا تا ولم کنن؟ اصلا ول می کنن؟ یا مهم نیس واسشون؟
هوانیروز جای نسبتا خوبیه، البته اونجا باز خودش تقسیمات داره. یکی از یگان هاش تو قزوین هست. شهرهای دیگه هم یگان داره.نقل قول:
شرایط داشته باشی همین تهران نگه میدارنت. البته رسته رایانه و اداری رو معمولا نگه می دارن همون ستاد لویزان، بسته به شانست داره دیگه.
در کل جای خوبیه.
سلامنقل قول:
1- داوطلبی هست جانم و به هیچ وجه از سربازا استفاده نمیکنن . به هیچ وجه ، مگه اینکه داوطلب بشن که اونم از صد تا فیلتر باید رد بشه !
2-شیر :n02: خخخخخ ! شاید برا صبحانه سالی یه بار بدن ! البته بستگی به پادگانش داره ! شاید بعضی جاها بدن ! امکانش کمه !
3-اینم بستگی به پادگانش داره ! بعضیا دل رحمن ولی بیشتر اینجوری نیستن ! تا نیفتی ولت نمیکنن !!! همون اول بیفت خودتو راحت کن :n02: تو آموزشی باید زرنگ باشی ! یکم زرنگ باشی کارت راه میفته ! افتادن هم نمیخواد !
ممنوننقل قول:
اتفاقا اهل قزوین هستم ولی شرایط ندارم.. با این اوصاف روز اول با وسایل کامل برم یا نه؟ لباس هام رو درست کنم خودم (درجه، رسته و...)؟ گوشی میزارن ببرم؟
این که از مهر اپدیت نشده هنوز :دینقل قول:
=======
من اردیبهشت 95 اعزامم . کارای امریم هم دو سه ماه پیش انجام دادم .بعد پدرم دیروز به من گفت که برو پلیس +10 ببین کد 75 خوردی . گفتم لابد واسه امریه و نتیجه قطعیش هست . تو سایتش هم رفتم که 6 ماهه اپدیت نشده . بعد یه سرچ کردم ببینم کد 75 اصلا چی هست دیدم اینا واسه محل پادگان اموزشی هست . درسته دیگه ؟ بعد من چون حوصله رفتن به پلیس +10 ندارم میخوام ببینم این کد و نتیجه قطعی امریه رو الان برم بپرسم الان اومده یا تو همون برگ اخری که ده روز مونده به اعزام میاد دم خونه مشخص میشه ؟
برا اطمینان با وسایل کامل برو. لباس هات رو هم درست کنی بهتره ولی چون روزه اوله گیر نمیدن. احتمالا روزه اول توجیه می کننتون و 2-3 روز مرخصی میدن تا مدارک بیارین و امریه هاتون رو صادر کنن که کجا افتادین.نقل قول:
گوشی نبری بهتره، روزه اول جدید هم هستین دژبان ممکنه اذیت کنه. قزوین هم ممکنه بیوفتی دیگه به شانس و هزار تا چیزه دیگه وابستس
امریه کدام سازمان رو گرفتید؟نقل قول:
دوره تکمیلی 45 روزه رو دارید؟
دوستان یه سوال استعلاجی تا چند روز میشه گرفت؟
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال
استعلاجی تا چند روز میشه گرفت؟
استعلاجی تو یگان ۴۵روز به ازای یک سالهنقل قول:
استعلاجی تو آموزشی چند روز میشه گرفت؟نقل قول:
بستگی به ارگان وپادگان مدنظر داره بعضی ها با وجود پونزده روز استعلاجی موافقت میکردن بعضی ها هم مکنه پنج روز بری تجدیبد دوره کنننقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد سوالتون که یکی از دوستان جواب دادن
من هم میگم خیالتون راحتر شه
تازگیا خیلیا از بابت ترس از اعزام به سوریه و اینا خدمت نمیرن:n02:
ولی باید عرض کنم به هیچ وجه از سربازان کسی رو اعزام نمیکنن حتی اگه داوطلب باشی.
اما یه توصیه برادرانه هم دارم به اونا که دارن میرن اموزشی
اگه بچه تهران نیستین سعی کنید تا جایی که میشه یگانتون ستاد کل نیروهای مسلح نیوفته .منظورم ستاد مشترک ارتش نیست. تا چند سال پیش جای خوبی بود اما الان واقعا یه پادگان جهنمی شده چه برای سرباز صفر یا گروهبان و ستوان.
عموما برای گزینش سرباز هاشوم میان تو پادگان های اموزشی باهاتون مصاحبه میکنن . مصاحبه های عقیدتی و سیاسی .
دوستان ارتش اصلا به معاف از رزم اعتقاد داره؟ :|
ما تو آموزشی گفتیم معاف از رزمیم گفتن معاف از رزم یعنی معاف از جنگ، ما هم که در حال جنگ نیستیم! :|
نقل قول:البته تو ارتش در کل 30 روز هست که در صورت تایید بیمارستان مرکزی (نسبت به ارگان فرق داره، مثلا نیروی هوایی بیمارستان بعثت)، به دو ماه هم قابل افزایش هست (در شرایط خاص ) . این 30 روز هم در کل خدمت هست و به سال نیست. البته استعلاجی گرفتن یه سری ریزه کاریا داره که باهاش میتونی مدت ها بخوری و بخوابی ! مثلا یک نوعش حضور زدن تو بیمارستان هست ! دنگ و فنگ داره ولی جواب میده قشنگ ! نوع بعدی افزایش روز بستری کردن هست بدون اینکه تو بیمارستان باشی! چون روز بستری جزو استعلاجی حساب نمیشه ! کم کم باید یاد بگیرید !نقل قول:
بله ، داره ! شما باید به قسمت عقیدتی سیاسی یا حفاظت اطلاعات مراجعه میکردید و شکایت میکردید ! اونوقت به حقتون میرسیدید ! تو خدمت باید زرنگ باشی، باید زهر چشم بگیری از فرمانده و ... ! اگه ببینه که زرنگی و تقی به توقی بخوره میری به مراجع بالاتر اعتراض میکنی ازت میترسن و باهات درگیر نمیشن ! اینو تو یگان یادت بمونه ! به هیچ عنوان، به هیچ عنوان با اسلحه پست نده ! حتی اگه بگن اضاف میخوری و ... ! اگه اعتراض کنی به حفا یا ع س به نتیجه ی میرسی !نقل قول:
خب اونوقت اینا پشت هم نیستن؟مثلا به عقیدتی سیاسی مراجعه کنی و بی فایده باشه یا فرمانده بدتر تلافی کنه؟نقل قول:
نه تجربه ثابت کرده اینو ! مخصوصا عقیدتی سیاسی که خودش رو بالاتر از همه کس میخواد نشون بده، در جهت زهر چشم گرفتن از فرمانده ها و نشون دادن قدرت خودش از سربازا حمایت میکنه و چون فرماندها در مواردی چون ارتقا درجه و ... به عقیدتی نیاز دارن پس باهاشون راه میان ! حفاظت اطلاعات هم در 95 درصد مواقع هوای سربازا رو داره، چون به نوعی حافظ سربازا هم هستن ! بسیار افراد حساس و مارموزین ! همه کادری ها هم از این ارگان میترسن ! کافیه یه بار یه کادری رو بازخواست بکنن ! از طرفی دوربین هم هستن و اتفاقاتی ناشی از بکار گیزی ناصحیح افراد یا ازار و اذیت اونها رو رسد میکنن ! اگه با این تفکر که برم اونجا فرمانده لج میکنه و فلان میشه و بهمان ، خدمت رو سر بکنید تا اخر خدمت توسری بخور میشید و این تا سال ها از ذهنتون خارج نمیشه ! سعی کنید به هر طریقی حق خودتون رو بگیرید !نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه دلیل اینکه ستاد کل خوب نیست اشاره کنید. من از یه پادگان تو اطراف شهر خودم که زیر مجموعه همین ستاد کل نیروهای مسلح هست پذیرش گرفتم. پادگانش هم رفتم به نظر جای بدی نمیاومد. میشه در این باره توضیح بیشتری بفرمایید
دوستان من دوره کد خوردم لویزان...عقیدتی سیاسی
تاریخ معرفی 10م همین ماهه
میخوام بدونم تا ساعت چند میتونم خودمو معرفی کنم؟؟
لباس کامل یا شخصی هم میتونم برم؟؟
امکان داره روز اول مرخصی بدن؟چون 10م میشه دوشنبه..مثلا بگن شنبه بیاین..با وجود اینکه پنج شنبه و جمعه ها تعطیل
دوستان کسی نبود جواب بدهنقل قول:
یه سوال دیگه هم واسم
من میخوام هم روز برگ بشم و هم خوابگاه داخل داشته باشم. میشه یا نه؟
شما دو روز هم دیر بری خیالی نیس من بودم بهت میگم و در ضمن نمره و.. . هم کشکه مال دوره قبلیتونم الکی گول نخورید درس بخوانید.نقل قول:
هر روز روز برگی داداش و شخصی برو حال کن برا خودت.
داداش هتله.نقل قول:
بعد شما سعی کن هفته اول نری خونه تا تخت بهت بدن.بعد که تخت و کمد گرفتی برو حال کن.
دوستان این درس هایی که تو آموزشی سربازی میدن رو بقیه میگفتن زیاد جدی نگیرید الکی هست.. ولی اینجایی که من تو ارتش افتادم خیلی جدی هستند وسختگیر هستند تو درس پرسیدن
کسی هست اعزمی 1 اسنفد 94 باشه تو 01؟
دوستان یه سوال. من احساس میکنم شماره حساب سپه برای واریز حقوق رو تو پادگان اموزشی اشتباه دادم.. چند بار هم برای اصلاح و دادن پرینت بانک خواستنم ولی من امکان مراجعه به بانک نداشتم و دیر شد.. بنظرتون حالا که میرم یگان میشه از اونجا درخواست اصلاح داد یا دیگه کاریش نمیشه کرد و حقوق بی حقوق؟
اصلا تاثیر نداره بنده تو آموزشی به جرات میگم هر کس سوال میکردن ازم بلد بودم تا اینکه دیگه فرمانده میترسید ازم بپرسه در این حد میگم.همش برا خودشونه و نمره فرماندهیه اصلا به شما ربط نداره.حتی اسمم رد شد برای سرباز نمونه اما لوح تقدیر را دادن به اونکه پارتی داشت.فهمیدی؟!نقل قول:
الکی تو سربازی وقتت را برا این چیزها تلف نکن.همش پارتی و شرایط هست و خوش شانسی همین و همین.