نه خبری نیستنقل قول:
Printable View
نه خبری نیستنقل قول:
درود بر دوستان
من اکانت 128 با 4 گیگ ترافیک ماهیانه دارم امروز شده روی 20 امش و ترافیکم تموم شد ! :ohno: و 11 روز دیگه هنوز دارم !
میخواستم بدونم چطور میتونم سرویسم رو دوباره از همین امروز شروع کنم یجای اینکه 11 روز دیگه تمدید کنم امروز تمدید کنم و از همین امروز شروع بشه که دیگه ترافیک نگیرم ! منظورم رو گرفتین ؟؟؟
اینجا 256 پارس آنلاین کرماننقل قول:
شما از چه سایت هایی این تست ها رو میگیرید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر نمی کنم بشه:4:
بصورت آنلاین تمدید قرارداد کن و ترافیک نخرنقل قول:
البته تا حالا همچین کاری نکردم من ولی از دوستان اینطور شنیدم
ما قبلا هم این سوالو پرسیدیم کسی یا نمیدونست یا نخواست جواب یده
اگه ترافیک دوره 7 روز زودتر تموم شه میشه از همون 5 روز رایگان استفاده کرد ؟
اون وقت دوره بعدی که تمدید میکنی دورت 2 روز زودتر شروع میشه(مابه تفاوت 5 روز و 7 روز) یا 7 زودتر ؟
خاک بر سر گداشون ISP قبلی لااقل یک بار 15 گیگ مجانی دادند ولی این گدا افلاین مثل اینکه از این خبرا نیست ...:2:نقل قول:
درود
دوستان ساعات رایگان از 1 تا 6:59 هست ؟؟ درسته ؟؟؟
این طور که دوستان میگن اگه از ساعت 12:31 وصل بشی تا 6:59 و دیسکانکت کنی رایگان هست البته برای من که این طور نیست و از 12:30 تا 1 هم محاسبه میکنن !نقل قول:
اون تمدید 5 روزه موقت که دانلود شبانه رایگان نداره فکر کنم فقط یکبار در طول کل قرار داد میشه استفاده کردنقل قول:
من خودم از این تمدید موقت استفاده نکردم و هرکس هم بخواد جواب بده یا باید تجربه داشته باشه و یا اینکه سوال رو از مرجع معتبر پرسیده باشه
احساس میکنم این 5 روز موقت در قرارداد بعدی چیزی کم نکنه چون من شنیده بودم فقط یکبار میشه استفاده کرد از این خدمات