من رو باش!!!!از ترس اینکه قیمتا زیاد بشه دوماه سرویس 512برنزی تمدید کردمنقل قول:
دوستان جدا 128طلایی 170تا دانلود میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من رو باش!!!!از ترس اینکه قیمتا زیاد بشه دوماه سرویس 512برنزی تمدید کردمنقل قول:
دوستان جدا 128طلایی 170تا دانلود میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطئمنا تا 2-3 روز آینده تعرفه های جدید توی CRM هم اعمال میشه :n01: البته من نپرسیدم . حالا برای اطمینان بیشتر یکی از دوستان تماس بگیره سوال کنه :n12:نقل قول:
lمنم همین سوال رو دارم! کسی دیگه ای هست که بتونه تایید بکنه ؟!!نقل قول:
این عکس رو همین دوستمون از سرویس 128 نامحدود طلایی تو تاپیکه دیگه گذاشته بود!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا 128 نامحدود طلایی اینقدر سرعت می ده؟!!
بعید میدونم چون اگه اینطوری بود ملت همه میرفتن بجای 512 برنزی ، 128 طلایی میگرفتن ممکنه خیلی زیاد بگیره 50 الی 60نقل قول:
یه مشورتی هم کنم.من میخوام که از آسیا تک بگیرم بین دو سرویس 512 نامحدود برنزی و 2 مگ 6 گیگ موندم که کدوم بهتره مصرف متوسط به بالایی دارم و پینگ هم برام خیلی مهمه طبق حساب خودم اگه با سرویس 512 سرعت 60 کیلوبایت مدت 24 ساعت دانلود کنم میشه 5 گیگ و 184 مگ و اگه مدت 9 ساعت با سرویس 2 مگ سرعت 150 کیلوبایت (کمترین سرعت رو در نظر گرفتم) کنم میشه 4 گیگ و 320 مگ حالا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
من ١٢٨ طلایی داشتم خودش رو میکشت. ٣٥ کیلو دان میداد
tapatalk
من 512 برنزی داشتم اگه خیلی خوب در روز دانلود می کرد میشد 5 گیگ (چون نوسان داره - قطعی داره و ...)نقل قول:
اما دو مگ 6 گیگ شبا راحت میشه 4.4 گیگ دانلود کرد
در کل اختلاف ناچیزه
اگر سرعت بالا در طول روز برای شما مهم تره ، سرویس دو مگ ارزش بیشتری داره
دوستان این تعرفه های جدید از کی اعمال میشه؟ چون وقتی میرم تو سایت و اقدام به ثبت نام می کنم هنوز تعرفه های قدیم هستش؟
مثلا الان شده کیمیا 2 مگ با 6گیگ ولی موقع ثبت نام 5 گیگ با با قیمت قدیم و داره؟!
پشتیبانی هم که میگه جدیدا هنوز اعمال نشده پس چرا گذاشتن تو سایت؟!
هر کسی از دوستان که جدید سرویس گرفته یک اطلاعی بده
ممنون.
من با پشتیبانی صحبت کردم گفت تا یکی دو روز دیگه قیمتهای جدید اجرا میشه ،اما این یکی دو روز اینا مشخص نیست امروز زنگ بزنی میگه یکی دو روز دیگه اجرا میشه :n02:نقل قول:
سلام کسی میدونه سرعت دانلود 512 برنزی نامحدود چقدره؟
نقل قول:
یکی از دوستای من داره بین 65-70 میده بهش سرعت ثابت.:n16: