بدسکتورها تعمیر شدهنقل قول:
هاردتون صدا زیاد نمیده ؟
Printable View
بدسکتورها تعمیر شدهنقل قول:
هاردتون صدا زیاد نمیده ؟
نه قربان.نقل قول:
این یک هارد، ۲.۵ اینچی و پرتابل است با برندِ Transcend. البته هاردِ ۲.۵ اینچی، گویا Samsung است.
این ارور تاجایی که میدونم مربوط به هد باید باشهنقل قول:
سلام،
دوستان کسی میتونه بگه مشکل این هارد چیه؟
2 تا هارد دارم، یه 250 عتیقه، یه 1 ترا جدید تر ... هردو wd
می خواستم روی هارد 1 ترا ویندوز 8 نصب کنم. از فایلهای پارتیشن 0 اون هارد بک آپ گرفتم و اون پارتیشن رو فرمت کردم از طریق ویندوز(quick format) بعد اقدام به نصب ویندوز کردم و ویندوز تا مرجله اول که فایلهای نصب رو کپی می کنه رو هارد پیش رفت ولی زمانی که ریست میشه تا بقیه عملیت نصب رو انجام بده از روی هارد دیدم زمان زیادی صفحه ثابت مونده و چراغ هارد هم کلاً روشن مونده بود.
سیستم رو ریست کردم و یه ویندوز دیگه با همون هارد قدیمی 250 بوت کردم. می خواستم برم توی پارتیشن 0 هارد 1 ترا که سیستم رفت تو فکر و باز نکرد و دوباره چراغ هارد روشن موند و بعد از چند دقیقه کلاً درایوهای هارد 1 ترا غیب شد!!!!
ریست کردم رفتم تو بایوس دیدم دیگه اون هارد یه ترا جزو گزینه های بوت نیست. ولی وقتی ویندوز بالا میاد میشناسه هارد رو ولی نمیشه استفاده کرد. یعنی همونطور که گفتم میخواستم درایو رو باز کنم هارد بعد از چند دقیقه غیب میشد.
یه بار دیگه ریست کردم ولی اینبار به صورت خیلی کند تونستم پارتیشن 0 هارد 1 ترا رو فورمت کنم (ایندفعه فرمت سریع نکردم) با یه سری نرم افزار هم وضعیتش رو نگاه کردم ظاهراً اوکی هست و مشکلی نداره ... ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
الان هم دارم با نرم افزار hdd regenerator اسکن می کنم. هر چند دقیقه وسط اسکن یه پیام میده که فوراً بک آپ بگیر ... (Backup Immidiatly ... attr 7... seek error rate parameter goes down....) عکسش رو پایین میذارم ممنون میشم راجع به اونم راهنمایی کنید.
همچنین در مورد اون هارد 250 که ارور هم داده توی تب health ممنون میشم اگر توصیه ای دارید بگید. خودم میخوام اگه این هارد 1 ترا درست باشه و مشکلی نداشته باشه کل فایلها رو بک آپ بگیرم و یه بار low level format کنم و کلاً اون هارد رو تبدیل کنم یه یه پارتیشن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه ...
پای سیستم نبودم اسلیپ شد عملیات اسکن متوقف شد...
ولی تا همینجا هم که پیش رفته بود چند تا D هست که نشون دهنده Delay هست. زده 87 تا از اینا پیش اومده...
کسی میدونه این یعنی چی؟ نشونه چی هست؟ مشکل از کجاست؟
درست میشه یا نه؟
الان بعد از این که عملیات متوقف شد یه صدای یه سره میداد هارد... یه صدایی تو مایه های صدای لوله آب وقتی که شیر آب یه جایی بازه... سرعت هم به شدت اومده پایین. یعنی مثلاً الان رو درایو L کلیک می کنم یه 20 ثانیه ای طول میکشه تا فایلهای اون درایو رو نشون بده... :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره هارد غیب شد :37::37::37:
اون هارد یک تراتون سکتور delay داره سکتورهایی است که مدت زمان دسترسی به آنها نسبت به سکتورهای دیگر بیشتر است و همراه با تاخیر است که این میتواند اصلی ترین مشکل کمبود سرعت باشد با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید و بایوس مین آپدیت باشه درست نشد هارد 1 ترا رو به نظر من ببرید گارانتی نشون بدید
ممنون. اما بفرمایید آیا مشکلساز هست؟ و در این صورت، چهطور مشکل رو برطرف کنیم؟نقل قول:
آقا ممنونم که پاسخ دادید. از وقتی پست دادم اینجا هر یه ربع میام رفرش می کنم به امید یه پاسخ :D
این اشکال سکتور delay راه حل داره؟ یعنی میشه بدون این که اطلاعاتم رو از دست بدم درست بشه؟ معمولاً به خاطر چی پیش میاد این ایراد؟
تا جایی که فکرم قد میده وقتی خریدم گارانتی نداشت. از بازار رضا خریدم. میشه بگید کجا باید ببرمش برای تست و یا تعمیر احتمالی؟ ممنون میشم اگه کلاً در این زمینه راهنمایی کنید.
والا پاور نو هست... یعنی یه هفته نیست که خریدم. پاور 600 گرین ... سری HP
سیستم هم مصرفش فعلاً کم هست نسبت به این پاور چون کارت گرافیک ندارم و از گرافیک آنبرد فعلاً استفاده می کنم. کلاً سیستم رو 2 روزه اسمبل کردم.
پس من الان برم بایوس رو فلش کنم و فریم ور جدید روش بریزم و تست کنم؟
اون صدا برای چیه؟ این پاور یه ترا قبلاً روی سیستم قدیمی بوده که یکی از دوستان گفت پاورش ضعیف شده بوده... امکان داره که پاور ضعیف سیستم قبلی اسیب زده باشه به هارد و الان اشکال نمود پیدا کرده باشه؟ به چه قسمتیش آسیب میخوره و خرجش چقدره حدودا ًتا درست بشه؟
اگه تعدادش زیاد بشه سرعت هارد به شدت میاد پایین برای حل مشکل گفتم که چه کارهایی بکنیدنقل قول:
این ارور معمولا به روش نرم افزاری قابل حل نیست