downstream من رو بستن رو ۱۶۰ :20: رو ۲ مگ بود قبلا .
Printable View
downstream من رو بستن رو ۱۶۰ :20: رو ۲ مگ بود قبلا .
به قول جنگهای صلیبی : "خسته نباشید".نقل قول:
شبانه رو بستن رو 160 یا روزانه رو؟ من اگه بودم میرفتم نمایندگی پدرشون رو در می آوردم...
روزانه ! شبانم که رو ۲۴ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو جنگیم دیگه ... شناساییم کردن :27:
من الان که روزه سرعت دانلود بیشتر از 20 یا 30 نمیره !!!!!!
خدا رو شکر ٬ برا من بالای ۱۳ نمیره
فکر کنم سازمان تنظیم مقررات دهن لقی کرده تمام یوزر پس ها رو نشون شاتل داده:31::34:
سلام به همه برو بچه های گل و زجر کش!! همیشگی شاتل!
آقا ما یه مدت نبودیم ولی مثل اینکه این تاپیک خوشبختانه مثل قدیما که راه به راه قفل میشد الان امدم دیدم بازه! چه خوب!
الان من از شهریور به بعد دانلود شبانه نداشتم مثلا شاید رایگانم ازون به بعد 60 مگ بوده کلا ولی هنوز محدودم:18:
سی بارم ایمیل و زنگ و نامه زدم به فنی راستشم به آدم نمیگن خیالش راحت شه کارشناسا میگن سرویس شیره 1 به 10 افت سرعت طبیعیه:18::18:!!! هر چی میگم قانون فیریوزرپولیسی م من و محدود شدم الان 2 ماه گذشته دانلود نکردم درستش کنید میگه ما کاربرارو محدود نمیکنیم بخاطر شیر بودن سرعتتون کم میشه شبا:18::18:!!!!
من قبلا هم ازین بلا سرم میامد 2-3 هفته رفع میشد با زنگ زدن به پشتیبانی و دانلود نکردن و پیگیری
الان این دفعه دیگه هر کاری کردم 2 ماه گذشته دانلودم نکردم پیگیریم کردم میگن سرویس شما مشکلی نداره!!
آقایون حرفه ای تر که 4 تا پیرن بیشتر از من پاره کردن(هر چند من هم کم پاره نکردم!!) راهی به نظرشون میرسه چیکار کنم دیگه چی بگم به پشتیبانی درستش کنم؟؟
مرسی
من الان با پشتیبان آنلاینشون کلی جر بحث کردم فقط یک دو چیز بلدن بگن :
۱. دروغ
۲. چرند
فکر کردن منم مثل خودشون چیزی بارم نیست و میتونند با چهار تا جمله که جلوشونه ماجرا رو تموم کنه بره ... دیگه جوابی نداشت و چرت میگفت فقط .
۵ گیگ حجمم مونده دلم نمیاد فسخ کنم وگرنه الان میرفتم شرکت ٬ دوستام اکثرا رفتن فسخیدن ...
یه درخواست باحال هم میخوام بنویسم برا فسخ .
چرت میگه ! میگن اگه زیاد دانلود کنی با پر مصرفا مشترک میشی اگه کمتر مصرف کنی با کم مصرف ها ٬ وقتی ۲ ماهه مصرف نکردی با کم مصرف ها share شدی و باید سرعتت بالاتر باشه ! که نیست .. یعنی محدودی . کلا هیچکس تو شاتل با کس دیگه ای share نیست ! اینجا به همه پهنا اختصاصی داده میشه و بعد محدودیت روش اعمال میشه .نقل قول:
سی بارم ایمیل و زنگ و نامه زدم به فنی راستشم به آدم نمیگن خیالش راحت شه کارشناسا میگن سرویس شیره 1 به 10 افت سرعت طبیعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! هر چی میگم قانون فیریوزرپولیسی م من و محدود شدم الان 2 ماه گذشته دانلود نکردم درستش کنید میگه ما کاربرارو محدود نمیکنیم بخاطر شیر بودن سرعتتون کم میشه شبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
من که سخت دنبال یه جای خوبم بکنم برم راحت شم از دست این شرکت ... !
منم یه ماه مونده قراردادم تموم میشه. نمیدنم کجا برم . مرکز قدوسی تهران فعلا فقط شاتل داره و پارس آنلاین
اونم کم و بیش وضعش همینه! تازه اون تو تاپیکش نگا کنی میگن حجم دزدی هم داره. تازه اونم بعضی ها رو شبا محدود میکنه فکر کنم خود مخابرات از همش بهتر باشه حیف که 256 بیشتر نمیدن
نمیدونم چرا بچه ها اینطورین میان میگن من امروز فسخ کردم فلان قدر از ترافیکم مونده بود اقا می خواید فسخ کنید کل ترافیکتونو روزانه بزارید دانلود بعد اون 200 مگ هدیه شاتل رو هم بگیرین بزارید لبرا دانلود بعد فسخ کنید:27:نقل قول:
هیچی برو فسخ کن خودتو راحت کن:8:کد:آقایون حرفه ای تر که 4 تا پیرن بیشتر از من پاره کردن(هر چند من هم کم پاره نکردم!!) راهی به نظرشون میرسه چیکار کنم دیگه چی بگم به پشتیبانی درستش کنم؟؟
دوست جان سرعتم رو ۱۲ کیلوبایت هست چطوری ۵ گیگ رو تموم کنم ؟ :31:
مخابرات ۲۵۶ میده به کاربر عادی ؟ مطمئنی ؟ بدشانسی منطقه ما ۱ دونه پورتم ندارن :19:
دوستان شبا بالاتر از 1 گیگ به بالا دانلود کنیم غیر رایگان حساب میشه؟
نه خیر از ساعت 1 تا 8 هرچقدر دانلود کنی رایگانهنقل قول:
البته اگه بتونی چیزی دانلود کنی!!
+نقل قول:
البته اگه بتونی چیزی دانلود کنی!!
ولی زیاد دانلود کنی محدود میشی ... و میخوری به همون بند بالا برای شب های آتی
من فکر کنم چون دارم میزان ترافیکم رو کنترل میکنم که دیگه مثل قبلا حجم نخرم اون برنامه کزاییشون روزانمو محدود کرده .
من 128 اکو دارم و محدود بودم یه ماهی اوایل که از محدودیت خارج شدم سرعتم تو طول شب 16 بود بعد یه مدت 1-3 سرعتم 16 بود و 3 به بعد سرعت 250 ولی الان که کامل از محدودیت خارج شدم از ساعت 1-8 سرعت شده 60-70
البته از محدودیت خارج شدن من و دوباره محدود نشدنم به خاطر این بود که دانلودم رو بین 200-350 مگ در شبای مختلف قرار میدادم و هنوزم دیگه محدود نشدم بازم اگه با این وضعیت ما رو محدود نکنن حداقل میتونیم سریال های جدید که پخش میشه رو دانلود کنیم:10::7::14:
بدبختی اینکه تو منطقه ما فقط شاتل خدمات میده(اگه بشه اسمشو خدمات گذاشت:34:)
یه سوال در حال حاضر تفاوت سرعت دانلود سرویسهای 128 256 و 512 شاتل تو روز چنده؟؟؟ یعنی همه تو روز دارن با 250 دانلود میکنن؟؟؟
سلام
منم چند روزیه از محدودیت اومدم بیرون از 1 تا 3 شب سرعت 12 تا 17 هست ولی از 3 به بعد سرعت 250 تا 380 متغیر شده ولی به خاطر این که دوباره محدود نشم زیر 1 گیگ هر شب دانلود میکنم
خوب به سلامتی ما هم سرعت شبانمون شد 5 کیلو بیت زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد بار خانومه پشته تلفن کردم فردا هم به همراه 10 نفر واسه فسخ میرم فقط نمیدونم سرویس بعدیمو از چه دزدی بگیرم که یکم انصاف داشته باشه
تفاوتی نداره در روز تا سرعت 500 هم میرسه از بابت روز خیالت تخت :13:ولی شبا برمیگرده به شانس و دعا.....:13:نقل قول:
به نظر من هم بهترین کار اینه که شب زیر 1 گیگ دانلود کنیم....چون هر وقت بیشتر از 1 گیگ زدم 2 3 شب محدود شدم.
سلام به همه دوستان
یه اثر هنری دیگه از شاتل براتون میگذارم. که از دیدنش لذت ببرید. و کمی از رنجتون کم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود صفر:18:: شاتل بازم رفوزه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایدم رفیوز شده:34: شایدم....:25:
دوست عزیز سرویست رو بردی روی فرانسه شاید برای همینه اینقدر پایین زده .بزار روی تهرون تست کننقل قول:
البته پینگ بالا میره ولی نباید دانلود و آپلود زیاد تغییر کنه
فعلا شاتل اکثریت رو روی 2 مگ بسته ولی حداکثر تا پایان این ماهه وبعد دوباره گندش درمیاد:31:نقل قول:
ببین دوستان چقدر زجر کشیدن تا حالا وسرعت به خودشون ندیدند که سرعت 160kb براشون دردسر درست کرده:31:نقل قول:
پس این چیست دوست گرام : ( هم اکنون )نقل قول:
تفاوتی نداره در روز تا سرعت 500 هم میرسه از بابت روز خیالت تخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی شبا برمیگرده به شانس و دعا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 512 دارم ولی تا حالا 2 مگ تو روز وصل میشدتو این چند وقته حدود 250 -300 بود ریتش الان از یه چند دقیقه قبل مودمم قطع شد چراغ adsl ش قرمز شد دوباره که وصل شد الان تو صفحه تنظیم مودم رفتم دیدم الان شده 1 مگ اتصالش و سرعت دانلود نصف شده حدود 130 اینا شد ه. دوستان بیزحمت از تو صفحه اتصال تنظیمات مودم ببینن واسه کس دیگری هم اینطوری شده؟
نه برای من همچنان روی 2 مگ هستنقل قول:
برا منم 2 مگه از دستم در رفت یادم رفت توقف دانلود رو بزنم 500 مگ ترافیکم پرید:41::19:سرعت بالا هم مکافاتیه:31::34:
بهتون پیشنهاد میکنم در شبهایی که سرعت رو ۲ مگ هست نهایت استفاده رو ببرید تا مثل من پشیمون نشید .
من ۳ روزه شبانم محدوده : ۲ کیلوبایت ! ۳ شب قبلش ۲ مگ بود سرعتم ۱٫۵۰۰ تو این سه شب دانلود کردم در صورتی که حداقل ۶ گیگ میتونستم دانلود کنم ! الان روزانم هم محدود شده ... و افسوس که استفاده نکردم تا حداقل دلم خنک شه .
نقل قول:یعنی چی؟!! روزانه که دیگه باید خوب باشه؛ زنگ بزنین یه حالی از فامیلای پشتیبانی بپرسین احتمالا درست شه.نقل قول:
بعد کلی جر بحث میگه سرویس شما همینه ! ۱۲۸ داری باید سرعتت همین حدودا باشه ... مگم مخابرات نامحدود میده با این سرعت میگه کیفیت ما بهتره ! میگم کدوم کیفیت ؟ جواب نمیده ...
دانلودم نمیشه کرد حجمم رو تموم کنم برم فسخ .
تفاوت داره ... خیلی هم تفاوت داره....نقل قول:
من سرویس 1 مگ اکو دارم سرعت دانلود 128 کیلو بایته در روز...
فقط اینو بدونید که شرکت شاتل مشترکانی که زیاد دانلود میکنند سرویس سرعت دانلودشون بعد یه مدت بسته میشه یعنی به قول پشتیبانی فنی share میشه...
شاتل یعنی (....)
نزدیک 1.7 گیگ هنوز ترافیک دارم به محض پایان یافتنش سراغ شرکت بعدیم میرم!
واقعـــــــا؟ نمیدونستیم... بابا جونمون در رفت از بس گفتیم.نقل قول:
بازم خوبه... چون وقتی خود شخص به یه نتیجه برسه خیلی بیشتر روش تاثیر میذاره تا حرف بقیه.
:27::27:نقل قول:
من موقع فسخ 5.5 گیگ ترافیک داشتم تو 7ساعت دانلودش کردم. :21: برای فرار از ظالم نیاز به فداکاری هست :11:
بله دیگه ..... دوستانی که قراردادشون در حال اتمام هستش تردید نکنند و این شرکت.....@!×÷٪٪#٪.... رو عوض کنندنقل قول:
اگر جسم و روانتون براتون اهمیت داره. اصلا حتی اگر درست بشه آدم مریضه تا ساعت 3 صبر کنه
بقیه از ساعت 1 هستند مخابرات از 2
اینم از برکات شاتل در نصف شب:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahinfar 10:32:16 PM
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چرا
سرعت شبانه به 5 کیلوبیت میرسه
یه هفته هست اینجوریه
؟؟؟
cs107 10:34:14 PM
برای بررسی مشکا افت سرعت شبانه د رهمان لحظه با ما د رتماس باشید تا بررسی دقیق انجام بشه
mahinfar 10:34:41 PM
من تماس داشتم ولی پاسخ درستی دریافت نکردم
بهم میگن رفتم تو لیست سیاه
مشترکین پر مصرف
cs107 10:35:14 PM
چه پاسخی دادند
لیست سیاه؟؟؟!!!
ما چنین لیستی نداریم
mahinfar 10:36:08 PM
بله امروز نمایندگی کاشان هم بهم گفته که شما مصرفتون زیاد بود و بین 7 نفر شیر شدید
cs107 10:36:24 PM
به خاطر اشتراکی بودن سرویس و دانلود بیش ار حد مشترکین، بعضی از شبها مشکل به وجود میاد
mahinfar 10:36:50 PM
بعضی از شبها قبوله ولی نه یه هفته همین جوری
ضمنا تو سایت حرفی از اشتراکی بودن
اکو 128 زده نشده
cs107 10:38:44 PM
شما اگر به قراردادتون مراجعه کنید اشتراکی بودن سرویس داخل آن ذکر شده است
mahinfar 10:39:44 PM
خوب این اشتراکی که شما میگید چرا 2 سالی که من مشترکتون بودم نبوده ولی الان اتفاق افتاده
در ضمن این اشتراک چرا توی روز اتفاق
نمی افته
200 کیلوبایت
؟؟؟؟؟
کاملا تناقض داره
cs107 10:42:14 PM
چی تناقض داره؟
mahinfar 10:42:23 PM
امروز توی نمایندگی خیلی راحت به من میگن دانلود نکن خوب اگر میخواستم دان نکنم که
adsl
نمی گرفتم
این تناقضه که توی روز 200 کیلو بایت پهنا میدین ولی شب راس ساعت 12:58 دقیقه سرعت میشه 3 کیلوبایت
cs107 10:43:34 PM
سرویس شما اشتراکیه اگه سرویس اختصاصی داشتید حرف شما صحیح بود و افت سرعت نباید داشته باشید
ولی وقتی سرویس شما اشتراکیه مشکل افت سرعت هم گاهی اوقات به وجود میاد
mahinfar 10:45:33 PM
ولی اینو مطمئنم روزی که نمایندگی شما رفتم حرفی از اشتراکی بودن زده نشد و سرعت تضمینی رو به من قول دادن
ولی امروز....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cs107 10:46:04 PM
مگه شما برگه قرارداد را امضا نکردید؟
mahinfar 10:46:32 PM
نه من هیچ برگه ای رو امضا نکردم
فقط فرم پر کردم
حتی اسکنش رو میتونم براتون بفرستم
cs107 10:47:24 PM
اول دقیق مطالعه کنید
برای پر کردن فرم هم موافقنامه را تایید کردید
داخل آن اشتراکی بودن سرویس قد شده است
قید*
mahinfar 10:48:29 PM
ولی ضریب اونو قید نکرده 1 به7
1 به 10
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cs107 10:49:44 PM
اصلا یک به هفت نداریم
mahinfar 10:50:19 PM
پس یه مشت بی سواد تو نمایندگی کاشان مشغول به کار هستن
cs107 10:50:24 PM
ما تحت نظارت سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی کار میکنیم
mahinfar 10:50:37 PM
قشنگ امروز همیین حرفو به من میزدن
cs107 10:50:44 PM
و این سازمان ضریب اشتراک را یک به ده تعیین کرده
mahinfar 10:50:52 PM
همین سازمان تنضیمات
*تنظیمات
قرار دادن محدودیت رو غیر قانونی میدونه
cs107 10:52:14 PM
بله به همین خاطر شاتل سرویسهای
CRA
را به سرویسهای خودشون اضافه کرده
mahinfar 10:53:17 PM
با ضریب 1 به 10 که با سرعت 128 عملا سرعت دانلود میشه 3 کیلو بایت
به نظر شما منطقیه
اصلا اسمه adsl
اینه
3 کیلوبیت
cs107 10:54:04 PM
چطور نامحدود بودن را ذکر میکنید ولی اشتراکی بودن را در نظر نمیگیرید؟
mahinfar 10:54:58 PM
اشتراکی بودن بین چند نفر عزیز من؟
cs107 10:55:09 PM
بین 10 نفر
mahinfar 10:55:13 PM
چرا توی روز اشتراک اعمال نمیشه
به هر شکل من توی این 2.5 سال ازتون راضی بودم
ولی واقعا الان ناراضیم
خودتون رو بزارید جای مشترکینتون
اصلا یه سر به فضای اینترنت بزنید
ببینید بقیه چه نظر دارن
؟
به هر شکل موفق باشید
منم میتونم الان تمومش کنم ولی میخوام امشب یه چیزی رو تست کنم بعدا!! :دینقل قول:
باور کن سرعتم بره بالا در جا همه رو میگیرم ... از صبح تاحالا جونم در اومده ۳۰۰ مگم نتونستم بگیرم . :19:نقل قول:
من موقع فسخ 5.5 گیگ ترافیک داشتم تو 7ساعت دانلودش کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فرار از ظالم نیاز به فداکاری هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تست اگر به نتیجه مطلوب نرسیدی حتما تمومش کن که به سرنوشت من دچار نشی ...نقل قول:
منم میتونم الان تمومش کنم ولی میخوام امشب یه چیزی رو تست کنم بعدا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 درصد همین کارو میکنم !!!!نقل قول:
راسی یادمه یه زمانی وقتی ترافیک طرف تموم میشد 200 مگ بازم میدادن بهش!!!
الان هم میدن یا نه؟؟؟
اگه اینطوره که اون 200 مگ رو هم مصرف کنم!!!!
آره همین هفته پیش یکی از دوستان گرفته بود .
شما مشکلتون عجیب مشکوکه! :18:نقل قول:
اگه Downstram شما رو کم نکرده باشن، احتمال زیاد مشکل داخلی دارین مثلا:
احیانا:
1) مودم نیاز به ریست داشته باشه(من چند وقت پیش پینگم رفته بود روی 750 پایین نمیومد، مودم رو ریست کردم درست شد.)
2) نویز اطراف سیم تلفونتون زیاده(مخصوصا اگه سیم تلفن و سیم برق ورودی به خونتون ارتباط نزدیکی داشته باشن).
3) سیم تلفن به مودم، یا مودم به کامپیوترت بر اثر هر اتفاقی له شده یا تا شده باشه(مثل شلنگ آب که اگه خمش کنی آب کم میشه، سیم هم تا حدودی همینطور هست، با این تفاوت که دلیل کم شدن جریان فرق فوکوله).
4) اسپلیترت اتصال داخلی داشته باشه!
5) شاتل دیوونه شده باشه.
من نمیدونم نصرتی و رضایی چشون بود اونکارو کردن؛ ولی بهتر بود از شاتل خدمات میگرفتن و با پاس شاتل یه گل میزدن که بعدش شادی و ... :27:
مورد ۵ صحیح هست !
اگه دقت کرده باشی چند صفحه پیش گفتم ٬ تا دیروز Downstream من رو ۲ مگ بود ٬ امروز آوردن رو ۱۶۰ ٬البته میشه پریروز ۲ مگ ! دیروز تا حالا ۱۶۰ کیلوبیت .
حیف اون همه مشتری که بردم شاتل ٬ واقعا پشیمونم چرا اون سه شب فول دانلود نکردم .
تست هم اکنون ۱:۱۸ دقیقه بامداد :