سرویس 8 مگ غیرحجمی
تست سرعت با سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت با سرور داخلی :
Printable View
سرویس 8 مگ غیرحجمی
تست سرعت با سرور خارجی :
تست سرعت با سرور داخلی :
خیلی افتضاح! خط روی چند مگ بسته شده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنگ هم میزنم پشتیبانی بعد از ۱ ساعت بحث , پیگیری ثبت میکنن و فرداش تماس میگیرن میگن درست شد ؟ همون موقع تست هم میکنم میبینم اوکیه . دوباره از ۲ روز بعدش خراب میشه
سلام
دوستان الان سرویس های آسیتک چطوریه؟؟
من از اون دسته مشترک هاش بودم که سرویس 2 تا 8 صبح رایگان حدودا شبی 20 گیگ دانلود میکرد
الان تو این سرویس های جدید چیزی واسه دانلودر ها هست؟ با چه قیمتی؟
من به اون کاربر کاری ندارم. یوزر adsl آسیاتک هستم و از پنل 1544 عکس گرفتم. بله همون طور که تو عکس مشخصه کامل که محاسبه میشه هیچ یکمم اضافه تر ثبت کرده ;)نقل قول:
چون سرور آسیاتک بود با 4 کانکشن سرعت کامل 1.5 مگابایت میداد
asiadl مجانیه دانلود؟
هرچند وقت یه بار آپدیت میشه؟ من دارم از سایت دانودها دانلود میکنم سرورش اسیاتکه فعلا که هیچی کم نکرده....
مثله ایتکه ترافیک سرور داخلی اسیاتک هم بین المنا حساب میشه ....
دوستان این سرویس دروغه
همچیزی وجود نداره
که بیای وصل بشی ترافیک رایگان بزنه
اینم اثباتش داشتم فیفا دانلود میکردم زده بین المنل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون باید کوچ کنیم به این شرکتایه دیگه که 300 گیگ تا 1 ترا میدن اینا هیچ مزیتیم ندارن نه شبانه نه هیچی که آدم بمونه.. گفته بودن شنبه عوض میشه طرحا دیگه؟ ببینیمو طعریف کنیم
ظاهرا اکانتیگ چند روزه خراب است و صفر می زنه از دو روز پیش از من کم نکرده برای بقیه هم اینجوره دوستان؟
به هیچ عنوان سمت آسیاتک نیا. ماهایی هم که داریم منتظر اتمام سرویس قدیمیمون هستیم واسه تخلیه. در جدول تعرفه ها رتبه آخر رو داره و هرچی هم زنگ میزنیم یا تو اینستاگرامشون پیام میدیم اصلا براشون مهم نیست :n21::n34:نقل قول:
سلام دوستان حجم 50 مگابایتی من تموم شده - پهنا 2 مگ گرفته بودم از همین آسیاتک. الان که دارم استفاده میکنم هیچ تفاوتی نکرده حتی سرعت دانلودم هم خوبه مثل قبل. داستان چیه ؟
یادشون رفته یا چی؟؟؟
قرار بود بعد اتمام ترافیک به حداقل ممکن کاهش بده پهنا رو . رو چه پهنایی قرار بود بره ؟
سلام دوستان
اکانتیگ شما هم خراب است و صفر می زنه؟
الان سرعتم کم شده ولی باز خوبه - سرعت دانلودم. آره صفر میزنه حجم رو کلانقل قول:
الان پس چه کنیم؟؟؟نقل قول:
با کذوم سرویس دهنده میشه شبی 20 گیگ گرفت؟
شما هم مثل من دانلودری. الان پیشگامان و فن آوا 1ترابایت ماهیانه حجم میدن ولی هردوشون یه ریگی به کفششون هست. پیشگامان که هربار زنگ میزنی یه چیزی میگن! یبار میگن این فقط برای یک ماهه و یبارم میگن نه دائمیه. فن آوا هم فقط تو پنل کاربراش اضافه کرده و تو سایت اصلیش نمیذاره و سرعت همه رو هم محدود میکنه رو 4 مگابیت. پس اینم مشکوکه. فقط باید صبر کرد. الان فعلا شرکتی که حجم 350 گیگ بین الملل در ماه میده بدون مسخره بازی، شاتله که اونم میشه حدودا روزی 11 گیگ دانلود.نقل قول:
واقعا آسیتک این سرویس های شهاب (که شبانه داشت) حرف نداشت, امیدوارم یه فکری به حال ما بکنن چون اینطوری میره تو پاچه ی مانقل قول:
من 10 روز دیگه سرویس شهابم تموم میشه ماندیم چه کنیم !!!!!
اگر سرویس خوبی پیدا کردی یه پی ام بیزحمت به ما بده
ممنون
شاید یه بار قطع ووصل بشی سرعتت کم بشهنقل قول:
از این جور باگ ها مخابرات خیلی داشت :n31:
هم شبانه حذف شده و هم گیگ باکس. باز شما 10 روز فرصت داری تا ببینی مدیر حروم خور آسیاتک بالاخره تعرفه ها رو عوض میکنه یا نه. برای من 4 دی تموم میشه یعنی 3 روز دیگه. چاره کار فقط کوچ کردن به شرکت برتره ولی دوست داشتم 1 ماه دیگه بمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسن، بعد کوچ کنمنقل قول:
اسیاتک که خودش رو برترین اپراتور ارائه کننده adsl میدونه همچنان به تغییرات رقبا بی تفاوته.
یعنی فقط بخاطر حریص بودنشونه که دست به تعرفه ها نمیزنن ؟ یا قراره مثل نوکیا سر خودشون بیارن
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خیلی بعیدهنقل قول:
اصلا فلسفه این تغییرات این بود که کم مصرف ها کمتر هزینه کنن و پر مصرف ها مفت مصرف نکنن
سلام
از دوستانی که سرویس آسیاتک دارن سوالی دارم ممنون میشم جواب بدین
بنده از مخابرات اینترنت دارم ولی متاسفانه سرعتم رو به 3 مگ محدود کردن و می گن به علت فاصله شما از مرکز مخابراتی امکانش نیست بیشتر کنیم سرعت رو. امروز به سایت آسیاتک رفتم و با کمال تعجب دیدم که نوشته Adsl2+ رو تا فواصل 8 کیلومتر از مرکز مخابراتی تا 8 مگ جواب می ده آیا این حرف درسته؟ فاصله من از مرکز فکر می کنم در حد 6 کیلومتر میشه.
ممنون
تو تنظیمات مودم نگاه کنی نوشته خطتت چقدر جواب میدهنقل قول:
ممنون ، تو تنظیمات مودم max rate رو 10 مگ زده اما data rate رو 3 مگ پس یعنی خطم تا 10مگ میکشه؟نقل قول:
خب اینم اون جمعه ی کذایی که میگفتن منتظر سرویس با حجم های جدید باشید ! اینطور که پیداس هر دو شرکتی که یوزرشون بودم ( آسیاتک و صبا ) دایورت کردن ملتو و اصلا براشون مهم نیست کوچ یوزرها... تا 10 روز دیگه شرایط تغییر نکنه از شر آسیاتک خلاص میشم فقط امیدوارم از چاله در نیاییم بیافتیم تو چاه یه شرکت دیگه...
فعلا 2 تا چاه بزرگ،همین آسیاتک و صبانت هستن. رفیقم تو شیراز از آسیاتک به شاتل کوچ کرد، به شدت راضیه و هر روز به خودش فحش میده که چرا زودتر نرفته. منم تا 4 دی که سرویسم تموم میشه فقط صبر میکنم بعدش با فحش خطمو جمع میکنم :n10:نقل قول:
بابا یه دانلود شبانه یا عین بقیه شرکتا 300 گیگ حجم میخوایم ... چیزه زیادیه؟ زدین ریدین تو شبانمون...
آره داداش هر دو شرکتی که سرویس داریم از آخر اول هستن... 5 سال پیش مشترک شاتل بودم و هنوز یادم نرفته سر سرعت بستن چه اعصابی از ما خرد کرده بودن... برنامم فن آوا بود که تو منطقه ی ما یه آشنا گفت ناراضیه... شاتل 8 مگ 3 ماهه با نصب و راه اندازی 120 میداد که خیلی وسوسه کننده بود ( اون 15 تومن پول زورو نمیگرفت ) که متاسفانه قیمتشو تغییر داد... با اینحال دارم بهش فکر میکنم و تو این 9 روز باقی مونده سعی میکنم بهترین انتخاب رو داشته باشم...نقل قول:
در نظر داشته باش از شاتل بعدها بخوای تخلیه کنی به پات میافتن و انواع و اقسام اذیت ها رو سرت در میارن... سری قبل اگه دو خط نداشتم به لطف شاتل که تخلیه نمیکرد دو هفته نت نداشتم
بهترین شرکتی که توی شیراز وایرلس ارائه میده آسیاتک هست هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ سرعت دانلود.نقل قول:
من که از چاله افتادم تو دره.نقل قول:
از آسیاتک بیرون امدم مخابرات خطمو pcm کرد. از هیچ شرکتی دیگه نمی تونم سرویس بگیرم:n28:
نقل قول:
برادر بیشتر توضیح میدی لطفا؟ کدوم شهر و منطقه هستید؟ نمیشه بری مخابرات شکایتی تهدیدی چیزی کنی؟
کدوم مرکز مخابراتی بودی ؟نقل قول:
مگه چند وقت سرویس نداشتی ؟
خطت قبلا pcm بود ؟
نقل قول:کرج مرکز نصرآبادی بودمنقل قول:
یک هفته هم نشد که درخواست جمع آوری آسیاتک رو دادم.
اول خواستم از فن آوا بگیرم. ثبت نام هم کردم ولی باهام تماس نگرفتن بعدش پارس آنلاین ثبت نام کردم و پول واریز کردم ولی فرداش زنگ زدن که مخابرات خط ام رو pcm کرده.
امروز رفتم مخابرات گفتند فقط در صورتی که از خودشون نت بگیرم خط ام رو از pcm در میارن!!!
شما مسی بودی بعد یهو pcm کرده!؟!!! یعنی چی آخه؟ اومدن کابل رو عوض کردن؟؟!!!!!!!!نقل قول:
به خاطر جمله آخری که بهت گفتن حتما ازشون شکایت کن. از حقت نگذرنقل قول:
واسه خودم هم سوال هست. چطوری تو یک هفته تغییر دادن.نقل قول:
یا شاید از قبل بوده! آسیاتک رو خط pcm سرویس میده؟:n13:
عجب این شرکتها دزدی میکنن, قبل از تخلیه یه فیلم از صدای تلفن میگیرم به احتیاط
آسیاتک تو سایتش نوشته که "با استفاده هر گیگ حجم از محتواهای داخل کشور ، یک گیگ از مقدار FUP کسر می گردد و با مصرف هر گیگ از محتواهای خارجی معادل ۲ گیگ از مقدار FUP سرویس کاربران کسر خواهد شد." یعنی برخلاف شرکت های دیگه ترافیک داخلی نیم بها نیست و 1 حساب میشه و از اونطرف ترافیک خارجی 2 برابر؟
وزیر گفته انحصار رفع شده ولی هیچ شرکتی رو pcm سرویس نمیده. حتما به 195 شکایت کن. من در مورد پیشگامان شکایت کردم که هر کدوم ار کارمنداش در مورد نت 1 ترابایتی یه چیزی میگفتن امروز زنگ زدن از پیشگامان بابت شکایتم. این حرف مخابرات خیلی زور داره از حقت نگذرنقل قول:
نقل قول:تو pcm سیم کشی عوض نمیشهنقل قول:
مخابرات یه خط داره میاد روش یکی وصل میکنه روش میشه adsl و ... رو داد
حالا مخابرات به خاطر کمبود پورت و ... میاد رو یه خط چند تا خط میده،اصلا به سیم کشی کاری نداره تو این مورد adsl و اینا نمیشه داد
کاری هم از دست کسی بر نمیاد زنگ هم من برا چند نفر زدم به شرکتها ،گفتن pcm و onu هنوز تو انحصار مخابرات هست
چرا اینقدر سخت میکنی قضیه رونقل قول:
چه 20 گیگ داشته باشی 1 گیگ داخلی کم میشه 2 گیگ خارجی
چه 10 گیگ داشته باشی 0.5 گیگ داخلی کم شه و 1 گیگ خارجی
اینا فرقی ندارن
وقتی حجم رو بصورت داخلی زده مثل همون اولی که نوشتم 1 گیگ داخلی کم میشه
وقتی حجمو خارجی زده 0.5 گیگ داخلی
همه شرکتها همینن
مرکز ما هم شلوغه
اگه بیام بیرون همون بلایی که سر دوست بالایی اومد سر منم میاد
خدا کنه سریعتر درست کنه