ممنون آقا رضانقل قول:
میگم شهرستان های استان خوزستان کی تحت پوشش می رن؟؟؟؟
چرا تعداد شهرستانها زیاد نیست؟؟؟؟؟
Printable View
ممنون آقا رضانقل قول:
میگم شهرستان های استان خوزستان کی تحت پوشش می رن؟؟؟؟
چرا تعداد شهرستانها زیاد نیست؟؟؟؟؟
ممنونم از پاسخ شمانقل قول:
یعنی میشه امیدوار بود سرعت تا پایان امسال بهتر میشه؟
فورجی چی راه نمیویفته؟
ضمنا این مطقه سورو تا درب هدیش و منطقه نزدیک دریا اصلا وضع انتن دهی مناسبی نداره ایا برنامه نصب دکل جدید در این منطقه رو ندارید؟
مصلی مسجد جامع سورو یا باشگاه اروند سورو یکی تاز مکانهای مناسب و شولوق برای نصب دکل هستش
ممنون از شمانقل قول:
1-بعد سایتهایی که ایرانسل ارتقا میده همزمان تجهیزاتی که نصب می کنه از نسل 4 هم پشتیبانی می کنه؟
2-و اینکه الان چندتا مشترک به یه bts نسل سه وصل بشند سرعت مناسب میگیرند و دچار افت سرعت نمیشه اون سایت؟
3-یه شرح هم از این داستان قیمت ها بنویسید که تصمیمات داره به کدوم سمت میره و یه جمع بندی انجام بدید از پیشرفت و رسیدن به نقطه مطلوب ممنون میشم
شما الان ایران هستید رویکرد چطوری می بینید در قیمت گذاری و کیفیت شبکه؟
4-نسل چهارم رایتل قراره سرعتش روی چند باشه؟
5-ایرانسل قرار نیست نقشه دقیق مثل رایتل روی گوگل مپ تهیه کنه و اونو با ارتقا شبکه آپدیت کنه؟ چون ما نقشه هایی که از ایرانسل دیدم(نسل دو,وایمکس) حتی کسی که بچه همون شهر هم باشه نمی تونه بفهمه چیه این نقشه کجا تحت پوششه؟
6-برای هرbts نسل 4 حالا به جز زیر ساختی که هزینه شده در هر شهر به وجود بیاد چقدر هزینه میکنه ایرانسل؟
با احترام به همه دوستان
اینکه اکثر دوستان می آیند می پرسند فلان منطقه کی تحت پوشش میره خونه ما کی میره زیر پوشش به نظر ما اینها نمی تونه سوالات کلیدی باشه..
انگار اینکه یه استاد دانشگاه بیاد شما جدول ضرب رو ازش بپرسی...
فکر کنید سوالاتی طرح کنید که در بلند مددت هم روز استفاده شما تاثیر گذاره,مثل همین داستان قیمت که اگر بالا باشه خونه شما تحت پوشش نسل 5هم قرار بگیره استفاده از شبکه عقلانی نیست!
:n40:
آقا رضا درباره این سایت ایرانسل هم بفرمایید قرار نیست یه برنامه نویس درست روش کار کنه؟ برای مثال قسمت کنترل حساب اینترنتی ایرانسل عملا به هیچ دردی نمی خوره! بعد شما اینو مقایسه کن با کنترل حساب رایتل که واقعا خیلی خوبه هم میشه بسته بخری و باقی مانده و...
اگر به همکاران بفرمایید روی این سایت ایرانسل هم کار کنند و نه فقط روی خشگل شدن ظاهر سایت کار نکنند که هیچ کارایی نداشته باشه ممنون میشم. رایتل الان با اینکه اپراتور نو پایی هست ولی واقعا یه سایت خوب برای نسل سه داره.
من نمیدونم چرا بچه ها بیشتر دنبال این هستند که سرعت و فلان اینا کی درست میشهنقل قول:
3-یه شرح هم از این داستان قیمت ها بنویسید که تصمیمات داره به کدوم سمت میره و یه جمع بندی انجام بدید از پیشرفت و رسیدن به نقطه مطلوب ممنون میشم
شما الان ایران هستید رویکرد چطوری می بینید در قیمت گذاری و کیفیت شبکه؟
یعنی واقعا با این تعرفه میخوایید استفاده کنید:n04:
غیر از اونایی که مجبورند به خاطر شرایطشون از ایرانسل استفاده کنند بقیه رو نمیفهمم منطقشون چیه
خوب اگر اینترنت همراه میخوایید برید همراه اول
به نظر من اقا رضا بیاد یک توضیج بده تا تکلیف مشخص بشه که ایرانسل قرار با همین تعرفه ها ادامه بده یا ارزون میکنه
اگر قرار با همین تعرفه ها ادامه بده باید منتظر ضرر بیشتر از این حرف ها باشه
بنده که اصولا از نت ایرانسل استفاده نمی کنم! ولی باید تکلیف این قیمت مشخص بشه! اگر هم قراره کیفیت بر ه بالا اطلاع رساین بشه چون همین الان با همین تعرفه های فضایی کیفیت نامطلوبه! پس ایرانسل پول چیو داره از مشترک می گیره؟! اینم یه زیر ساخت ملیه باید قیمتها به قیمت قبل برگرده وگرنه ایرانسل این همه هزینه کرده که قطعا هم از جیب منو شماست نه خونه باباش همش دود میشه میره هوا سر ندونم کاری یه عده که خودشونو همه چیز دان می دونند. باید این وضعیت قیمت ها درست بشه!نقل قول:
درسته الان درباره ی کل کشور اقا رضا ی توضیحی دادن ک کی 3جی میشه بعضی مناطق هم بالای 10 بار جواب دادن از جمله شمال و خوزستان و...
فکر کنم سوالات کلیدی بکنید خیلی بهتره چون دیر یا زود همه شهر ها تحت پوشش در میاد
سلام دوستان
این قضیه شماره 1 و بفرست به فلان شماره واسه احراز هویته؟
نفرستیم چی میشه؟
سایت تا جایی ک میدونم اگه پایین سایت رو نگاه کنید فکر کنم خودmtn بهشون میده و اینا فقط فارسی سازیشو انجام میدن الان سرویس کنترل حساب پوشه ایمیل و.... همش کاره mtnهستنقل قول: