از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟نقل قول:
Printable View
از جوابتون ممنونم.به نظر شما از نظر کیفیت صدا, x500 بهتره یا پایونیر 520 ؟در ضمن قیمت دنون x500 چه حدوده؟نقل قول:
نمیدونم x500 وارد شده یا نه چون سری جدیده.اگر هم نباشه مدل 1513 باید باشه.قیمت ندارم.با توجه به برآورد قیمت بازار حدود یه تومن باید باشه.نقل قول:
دنون برند محبوب منه.صدای به مراتب نرم تری نسبت به پایونیر به شما میده.پایونیر صداش تیز تره.
سلام نخریدم تو جمهوری از نزدیک دیدم یه دموی پر حرکتی توش پخش میشد تصویر مرتبا جا میموند فروشنده که سه ساله این دمو رو برای فیلیپسای مختلف پخش میکنه میگفت ایراد از فیلمه منم گفتم تو این سه سال نمیتونستی عوضش کنی سه سال پیشم برای 9704 همینو گفتی. خلاصه به نظرم اومد این مشکلو همه تی وی های فیلیپس داشته باشننقل قول:
سلام.
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید . یک سینمای خانگی سونی dz610 تازگی خریداری کرده ام. سینما 1.5 هست اما متاسفانه از باندهای عقب صدا ندارم. با توجه به اینکه تلویزیون در یک فضای بزرگ قرار گرفته خیلی مهمه که صدا تمام بلندگوها شنیده بشه. آیا تنظیمات خاصی دارد؟ تلویزیون سامسونگ هست و با کابل اپتیکال به سینما وصل شده. در بیشتر مواقع هم تلویزیون ملی را می گیریم و حتی من با فیلم های هارد هم امتحان کرده ام اما صدا از باندهای عقب ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام پس سونی w904a بهتره؟
دوستان حرفه ای من شدیدا مشتاق راهنمایی تون هستم روی این سینمای خانگی dz610 سونی نه تو نستم هارد رو بشناسونم و نه یو اس بی رو! داستان چی هستش؟ امروز متوجه شدم که فقط با موسیقی 5 باند کار می کنه با فیلم یا با تلویزیون کشور فقط ساب کار می کنه و بلند گوی مرکزی حتی دو باند جلو و دو باند عقب کار نمی کنه!!! آیا راه حلی داره؟
باید رو حالت Multi Channel قرار بدین.نقل قول:
ممنون آقا دفترچه فارسی شو نگاه کردم ندیدم این گزینه رو؟ میشه بفرمایید از چه طریقی؟نقل قول:
من دقیق نمیدونم.باید تو منو جستجو کنید.شاید هم کلا این قابلیت نداشته باشهنقل قول:
سلام مجدد به نظرتون امپ پایونیر 520 باقیمت 700 هزار تومن می ارزه بخرم یا پول بزارم روش دنون 1312 بخرم در ضمن امپ x500 یک مغازه تو پاساژ مرکزی توپخونه دیدم قیمت کردم یک و نیم میلیون :n04: در صورتیکه قیمت دلاریش حدود 200 دلاره.