خوب بگو سبک میخوای سنگین میخوای! واسه چه ماری میخوای؟ ظاهرش مهمه واست یا نه!.....نقل قول:
خوب بگو سبک میخوای سنگین میخوای! واسه چه ماری میخوای؟ ظاهرش مهمه واست یا نه!.....نقل قول:
سلامنقل قول:
علاوه بر مدلهایی که دوستمون معرفی کردن (hp) مدل N43 SN هم از برند ایسوس هست که گرافیک جیفورس 550 داره و خوراک بازیه
فقط 14 اینچه ولی وزن مناسبی داره (2.2 کیلو گرم)
حذف شود....
ممنون از اینکه جواب دادین میخوام از نظر سرعت تو بازی تک باشه؟14 اینچ کمه مدلهایه دیگه ایی در نظر ندارید؟>؟نقل قول:
نقل قول:
نگاه فرقی نداره . زیاد سنگین نباشه مارکش هم فرقی نداره فقط توپ باشه امکاناتش و همه چیزش بالا باشه و کارایش
ظاهرش هم زشت نباشه قشنگ باشه خوب بهتره
[QUOTE=malayeru;6259368]سلام
براي بازي پيشنهاد ميدم كه از اچپي سري Hp dv6 بگيري dv6 6080 dv6 6070 dv6 6090
كه البته براي بازي گرافيك همه اين مدلها 6770 هست كه خيلي قوين اما توي يه سري آپشن با هم تفاوت دارن كه بنظر من براي بازي 6070 هم كارتو راه ميندازه
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
ممنون جواب دادین میشه لینکی چیزی بزارید دقیق ببینیم مرسی دوست عزیز که جواب میدید
این مدل خوبه : Acer AS 5750G 2636g64mnbbنقل قول:
قیمت 1090 هزار تومان
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
ممنون جواب دادین میشه لینکی چیزی بزارید دقیق ببینیم مرسی دوست عزیز که جواب میدید[/QUOTE]
سلام مجدد دوست عزيز براي شناسايي كانفيگه مدل هاي لپتاپ كه بهت معرفي كردم چندتا لينك ميدم
[اين اچپي رو توي ايران گارانتي ميكنه با بيمه ايران 1 سالهکد:www.hamahangit.com]
[اينم يه شركت قوي كه گارانتيش معتبره بيمه هم ميكنهکد:www.sarzamin.ir]
[اينم اطلاعاتش خوبه ولي درمورد گارانتيش نميدونمکد:www.banklaptopiran.com]
من خودم گارانتي هماهنگ گرفتم با بيمه ايران
موفق باشي
من دل و اچپي پيشنهاد ميدم جفتشون مدل هاي جديدن و البته كانفيگ بالايي نسبت به هم قيمت هاي خودشون دارننقل قول:
اچپي هم ميدونم كه خيلي زيباست
تو این رنج قیمت بهترین 14 اینچی که چنین گرافیک قدرتمندی داشته باشه همینه .نقل قول: