تابستون فقط 6 واحد میتونید برداریدنقل قول:
نهایاتا با پارتی و آشنا تا 8 واحد شاید بدن
Printable View
تابستون فقط 6 واحد میتونید برداریدنقل قول:
نهایاتا با پارتی و آشنا تا 8 واحد شاید بدن
سلام
شهریه واحد معمولی با واحد علوم تحقیقات با پردیش علوم تحقیقات فرقی داره؟؟
از تظر مدرک چی؟؟
سلامنقل قول:
خیر
از هیچ نظر با هم تفاوت ندارن
سلام دوستان من میخوام رشته برق یا مکانیک بخونم به تظر شما کدوم یکی از دانشگاه های آزاد تو این دو رشته از بقیه بهترن البته توی تهران . خیلی ممنون
آقا این دوتا رشته خیلی باهم فرق دارن!!! چطوری هنوز تصمیم نگرفتینقل قول:
ولی اینکه کدوم دانشگاها خوبه، نمیدونم، فکر میکنم تو مکانیک تهران جنوب خوب باشه، ولی باید خودت بری دانشگاه بپرسی ببینی مدیر گروه کیه چطوریه، مدیر گروه خیلی مهمتر از سابقه و اسم و رسم دانشگاس
بابا اين دانشگاه آزاد ديگه شده عين پادگان ! به خدا يه مشت دانشجوي بي عرضه با ما هم گروه شدن اصلا ...! استاد حسابداري دولتي اومده سر كلاس 70 نفره ... هيشكي بلند نشده واسش ! بعد ميگه مگه متوجه حضور من نشدين؟ دو سه تا از پسرا گفتن نه استاد ... گفتن بلند شين برين ... يه نفرتون رو قبول نميكنم! برين پيش رييس دانشگاه هم بهش بگين ! بابا يه ارگاني سازماني جايي ؟ اينجا كه ديگه شده مث طويله !!! شرمنده اعصابم خورده ترم آخري پاچه گير شدن استادا !
سلام من رفتم داشگاهمون گفتم اکه بعد از یک ترم انصراف بدم پول می گیرند گفتش اره ولی از هر کس پرسیدم گفت نباید پول بگیره امکان داره دانشگاه الکی بگه پول می گیرند که منو نگه دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان لطفا جواب بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بنده بعد از یک ترم مجبور شدم هزینه انصراف معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت یک ترم رو که برای من حدود 930 هزار تومن شد، پرداخت کنم! متاسفانه این قانونه توی دانشگاه آزاد و نمیشه کاریش کرد! حواستون باشه که بیشتر از این رو ازتون نگیرن..!نقل قول:
عزیزان یک سوال ، من میخوام معافی بگیرم (و مطمئنم که میگرم) ، میگن که باید انصراف بدم ، اگه انصراف بدم و برم معافی بگیرم ، میتونم دوباره برگردم به همون جایی که بودم ، و ادامه بدم؟
ممنون
اگر انصراف بدید و بعد با معافیتتون موافیت بشه، با پرداخت هزینه انصراف و وقفه تحصیلی میتونید دوباره ثبت نام کنید بشرطی که حداکثر 3 ماه ار تاریخ انصراف شما گذشته باشه. منتها اگر دوباره کنکور بدید یا بصورت بدون کنکور پذیرش بشید نیازی به پرداخت هزینه وقفه تحصیلی وجود نداره.نقل قول: