شما ضرر کردی اگه ماهی 30 تومن میدی!!!!!!نقل قول:
شما با ماهی 30 تومن میتونستی 128 نا محدود بگیری!!
Printable View
شما ضرر کردی اگه ماهی 30 تومن میدی!!!!!!نقل قول:
شما با ماهی 30 تومن میتونستی 128 نا محدود بگیری!!
بله حق با شماست ولی منطقه مارو فقط این شاتل سرویس میده :13:
ببينيد شما كه آرت هستين از 1 هر ماه تا ساعت 12 شب 30 يا 31 هر ماه (اسفند هم تا 29 :31:) ميتونين 12 گيگ مصرف كنين. پس براي اين ماه هم 23 مردادي در كار نيست. :10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام به شما دوستاننقل قول:
ببینید چند وقت پیش تقریبا نزدیکای عید نوروز بود که شاتل تو اصفهان (و شهر های دیگه)خیلی مشکل داشت شبها سرعت دانلود خیلی کم میشد در صورتی که در طول روز عالی بود و شبها نمیشد دانلود کرد و در طول روز هم حدود ساعت 12 تا 4 بعد از ظهر سرعت وبگردی به شدت کم میشد و پینگ افزایش پیدا میکرد و....
دوستان خیلی ناراضی بودن از جمله خود من چون فقط وبگردی داشتم و اعصابم خورد میشد
همون روز ها بود که شاتل 1 ایمیل به کاربرانش داد و گفت که 1 سری مشکلات بوجود اومده و سعی میکنیم که سریعا رفع بشه
چند وقت بعد هم همه چیز درست شد و من به شخصه الان هیچ مشکلی ندارم و از دوستان دیگه ی اصفهانی هم خبر دارم که اونها هم مشکلی ندارن و راضی هستن
وبعد از اون مشکلات هم شاتل به بعضی از کاربران حال داده و سرعت 128 را براشون به 512 تبدیل کرده
نتیجه ی اخلاقی::31:
اکثر مشتری های شاتل به واسطه توصیه و معرفی دیگر دوستان شاتلی از شاتل سرویس گرفتن یعنی اینکه اکثر کاربران از شاتل راضی بودن و تا حالا هم شاتل شرکتی نبوده که فقط به فکر پول بوده باشه درسته که نسبتا هزینه ی بیشتری نسبت به بقیه ی شرکت ها میگیره ولی در ازای اون سرویس خوبی هم میده و پشتیبانی خوبی هم داره
پس به نظر من نگاران نباشید و مطمئن باشید که اگه مشکل از شاتل بوده باشه خودشون درستش میکنن و مطمئن باشید که اونها خیلی دوست دارن که شما هر ماه بهشون پول بدید و سرویستون را شارژ کنید
و امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتتون رفع بشه
میشه 4 رقم اول تلفونتون رو بگید!نقل قول:
ببخشیدا!
ADSL فقط شاتل ... خدایی حرف نداره ... من 6 ماهه دارم و خدایی خیلی خیلی راضی ام ....
سریال قشنگی هست یا از این ابکیا است(زیرنویسش که تو نت هست؟)نقل قول:
چاکریمنقل قول:
منم موافقم هرکی چیز جالبی دانلود کرده بگد که دوستانم استفاده کنند
شما که نصب کردی برا دانلود شبانه سیستم سرساعت خودش روشن میشد؟نقل قول:
من دارم نسخه ی 32 بیتیشا از سافت گذر دانلود میکنم که 100%کرکش جواب داده اینم ادرسشنقل قول:
یه خبر به اصفهانیاکد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=48&Title=Windows%207%20Ultimate%20Build%207600.16385%20RTM%20x86%20Retail
امشب تو خیابون عبدالرزاق جشنه توپیه هر کی حال داشت بره تا ساعت 12 هم هست من خودم رفتم چیزای جالبی هم از نظر خوردنی:31: وهم از نظر دیدنی داشت
موفق باشید
ولیعصر 8892
اگه یک سرویس بهتر سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنید.
آره والا صد رحمت به تی پی لینک!نقل قول:
اقا کی حال داره بره عبدالرزاق؟اگه تو نظر یا توحید یا ... جشن گرفتن بگو ما هم بیایم.:دینقل قول:
یه خبر به اصفهانیا
امشب تو خیابون عبدالرزاق جشنه توپیه هر کی حال داشت بره تا ساعت 12 هم هست من خودم رفتم چیزای جالبی هم از نظر خوردنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وهم از نظر دیدنی داشت