با سلام خدمت تمامي دوستان ميخواستم بدونم كسي درباره لنزهاي تامرون اطلاعاتي داره راستش يه لنز تامرون 18 200 ديدم براي دوربينم 550 هست كه قيمت مناسبي داشت ميگفت 330 با گارانتي افورما كسي ميدونه كه از نظر كيفيت چطور هستن ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با سلام خدمت تمامي دوستان ميخواستم بدونم كسي درباره لنزهاي تامرون اطلاعاتي داره راستش يه لنز تامرون 18 200 ديدم براي دوربينم 550 هست كه قيمت مناسبي داشت ميگفت 330 با گارانتي افورما كسي ميدونه كه از نظر كيفيت چطور هستن ممنون ميشم راهنماييم كنيد
دوست عزیز سوال زیاد پرسیدینا ایزو به معنی حساسیت هست و در نور کم نیاز هست با ایزو بالاتر عکس بگیرین اگر دوربینی سنسور تشکیل دهنده تصویر کوچکی داشته باشه با بالابردن ایزو عکس نویز بیشتری پیدا می کنه و تار تر می شه.نقل قول:
اگه دوربین نیمه حرفه ای می خواین من Canon G12 و Panasonic LX5 رو پیشنهاد می کنم که کیفیت عکسی خوب دارند. البته اگه می خواین دوربین سبک و کوچک تر باشه LX5 مناسب تر هست.
بحث زوم مشخص هست اگر بخواین از فاصله دور از سوژه ای عکس بگیرین زوم بیشتری نیاز دارین بهترین دوربین سوپر زوم Panasonic FZ45 و Canon SX30 هستند که زوم خوبی دارن اما خوب کیفیت عکسشون کمتر از دو دوربین بالایی هست.
من میخوام یه دوربین برای عکسهای حرفه ای و پرتره های حرفه ای بگیرم ولی متاسفانه توانایی مالی خرید dslr ندارم (برای مثال eos 500d قیمتش حدود 700 هزار تومانه!) بعد از جستجو فراوان به این دوتا دوربین رسیدم ، بین این دو شک دارم :
FujiFilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix HS10
اینم بگم من زوم 30 ایکس اپتیکال و کیفیت بالای فیلمبرداری خیلی مهم نیست چون من بیشتر خود عکسبرداری برام مهمه
خوشحال میشم راهنمایی کنید.
ممنون جوابمو دادین ! تاپیکای قبل بیشتر حال می دادین :13:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما به دنبال عکس برداری با کیفیت بالا هستین و زوم بالا هم نیاز ندارین پیشنهاد من خرید دوربین حرفه ای هست که البته باید هزینه بیشتری کنین با هزینه کمتر Canon G12 و Panasonic LX5 رو می تونین بخرین بقیه دوربین ها هم کیفیت عکس بالایی مشابه این دوربین ها به شما نخواهند داد.نقل قول:
نقل قول:اگه کسی میدونه جواب منو بده. به خدا ثواب دارهنقل قول:
دوست عزیز ، برای بدنه و لنز کیت در رنج 1 میلیون تومان بهترین اینتخاب برای برند کنن همان 550 دی هستش . برای برندهای دیگه هم گزینه های دیگری هست .
D3100 هم خوبهنقل قول:
:10:نقل قول:
من SX130 رو انتخاب میکنم چون کامل تره
با دو تا قلمی میشه کنار اومد (من 3 سال داشتم)
بیشتر از 20 نمیشه (بهترین هاش)
dpreview.comنقل قول:
بعضی دوست ندارند ، مثل من :31:نقل قول:
چرا میخوره
فکر کنم A3000 کنن برای شما خوب باشه اما من با اون رنج قیمت زیاد آشنا نیستم
SX210 :5:نقل قول:
کلا نفهمیدم :31:نقل قول:
من نمیگم 17MB ، شرکت سازنده دوربین اینو میگه :31:
من با XILISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE که کار میکنم خروجی کمی روشن تر از فایل اصلیه بنظر شما مشکل از چه (با همه برنامه های CONVERTOR این مشکل رو دارم)
x100 که بیخیال کلی پولشه :31:نقل قول:
hs20 هم بزودی میاد با قیمتی پایین 550 تومن (برای اول کار)