سرعت من به شدت نوسان داره از 70 تا شروع میشه تا جایی که نمی گم:n02:نقل قول:
Printable View
سرعت من به شدت نوسان داره از 70 تا شروع میشه تا جایی که نمی گم:n02:نقل قول:
03136280580نقل قول:
برا اپراتور دو بار 2 رو بزن
یک شب پیش 5.5 گیگ دانلود کردم دو شب قبل هم 4.5 گیگ به جاش دیشب پارس جبران کرد و سرویس من را از ساعت 3 به بعد قطع کرد 2 مگ محدود 3 ماهه :n02:
نمیدونم شما هم مشکل قطعی داشتید دیروز عصر را نه ولی بعداز اون ظاهرا سرعت یکم بهتر شده ولی هنوز مثل قبلا برای من نشده.
تا 5.2گیگ تورنت گرفتم. زمانی که داغون بود 3.4~3.6گیگ میگرفت. و قبل از این مشکلات تا 6~7.5گیگ هم میگرفتم با 2مگ.
اینو گفتم که بدونید هنوز به حالت نرمال گذشته برنگشته فقط یکم بهتر شده. اگر دوباره خراب نشه البته.
دیدم این چند وقته دوستان به شدت از اکانتینگ پارسآنلاین حرف میزنن. بعضیا شکایت دارن که سرعتشون رو کم کرده، بعضیها هم میگن ربطی به سیستم اکانتینگ نداره.
من بر اساس تجربه این 6 -7 ماهی که از پارسآنلاین استفاده میکنم میتونم به قطعیت بگم پارسآنلاین به طور مشخص سیستمی برای محدود کردن یک کاربر (حتی اگه اون کاربر خیلی پرمصرف باشه) نداره. بلکه محدودیتش رو (در قالب این سیستم مدیریت ترافیک) روی سرورها و سایتها و همینطور کاربردهای مختلف اعمال میکنه.
اتفاقی که افتاده اینه که پارسآنلاین از حدود اواخر تابستان سال 92 شروع کرد به ارتقای تبلیغی سرویسها به 9مگابیت. با توجه به این که اون اوائل هم محدودیت خاصی روی دانلود اعمال نمیکرد باعث شد تا رفته رفته هم تعداد مشترکای پرمصرفش زیاد بشن و هم چون به همه فارغ از این که سرعت اسمی سرویسشون چی بود این سرعت 9مگابیت رو میداد (که همون موقع هم من به نظرم احمقانه بود و آخرش به شکست و بدنامی واسه خود پارسآنلاین منجر میشد) در نهایت بار شبکهاش به ویژه تو ساعتهای رایگان خیلی زیاد بشه.
این مشکل در نهایت براشون دردسرساز شد. یعنی تو مراکز و شهرهایی که پهنای باندشون کم بود زود دچار مشکل شدن و صدای خیلی از کاربرا بلند شد. این شد که سیستم مدیریت ترافیک رو راه انداختن. این سیستم دو تا کار میکنه:
1. تو ساعتهایی که اوج ترافیک شبکه پارسآنلاینه، سرعت کاربرا بسته به سرویسشون و تعداد کاربرای فعال در مرکز مخابراتیشون کم میشه. مثلاً من که سرویس 2مگابیت محدود دارم و روزانه سرعتم تا نزدیک 1مگابایت (حدود 950 تا 1000 کیلوبایت) در ثانیه بالا میره تو ساعت 2 تا 3 شبانه رایگان، سرعتم 1/3 میشه، یعنی حدود 300 تا 350 کیلوبایت. بعدش به تدریج اضافه میشه تا این که ساعت 6 تا 7 صبح به نزدیک 900 کیلوبایت در ثانیه میرسه. (این با اون چیزی که بعضی شرکتا مثل شاتل دارن به اسم اکانتینگ که یه کاربر پرمصرف رو شناسایی میکنه و سریع محدودش میکنه به سرعت اسمی و زیر اسمی کاملاً فرق داره.)
2. کار دیگهای که این سیستم میکنه سرویس دانلود از سایتها یا سرورهای پرمخاطب (مثل همین سایتهای دانلود نرمافزار و مدیا که دوستان تو اینجا عکس سرعت دانلود افتضاح ازشون میذارن) رو محدود میکنه. (البته محدودیتهای خود اون سرورها هم میتونه یکی دیگه از علتهای کم شدن سرعت دانلود تو ساعتهای رایگان شبانه از اونا باشه.) یعنی یه بلکلیست درست کرده، هر سایت یا سروری میزان دانلود ازش در روز از یه حد بالاتر بره اونو میذاره تو این لیست سیاه تا سرعت دانلود ازش محدود بشه.
خلاصه. بدون فکر یه طرحی رو 1 سال پیش اجرا کردن حالا دارن گندایی رو که با اجرای اون طرح زدن رفع و رجوع میکنن. اون طرح ارتقای کلیه سرویسها به رایگان به 9مگابیت دو تا نتیجه بد داشت:
یکی این که تو جاهایی که پهنای باندشون کم بود، متوسط سرعت خیلی از کاربرا به جای این که بالا بره، پایینتر اومد؛ چون اولاً تعداد مشترکاشون بیشتر شد با این تبلیغات و در ثانی اونایی که به هر دلیل از جمله نزدیکتر بودن به مرکز مخابراتی سرعت بالاتری نصیبشون میشد یا از سرورهای خاص دانلود به ویژه سرورهای داخل ایران استفاده میکردن و میتونستن پهنای باند بیشتری رو به خودشون اختصاص بدن، سرعت بقیه رو میآوردن پایین.
یه نتیجه بد دیگه هم این بود که چون این ارتقای سرعت تا 9 مگابیت بدون در نظر گرفتن سرعت اسمی سرویس کاربر بود خیلیها رو بد عادت کرد. درسته که روزانه چون اکثریت سرویس حجمی دارن و زیاد استفاده نمیکنن، ضرورتی به تفاوت گذاشتن نبود، اما تو شبانه رایگان که عمده مشکل الآن مربوط به اون موقع است، کسی که سرویس 256 خریده بود هم میتونست با سرعتای 800 کیلو بایت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود کنه که خوب برای دانلودرها خیلی عالی بود. حالا که پارسآنلاین دچار مشکل شده و داره یه سری محدودیتها رو اعمال میکنه دیگه این کاربرا که مزه سرعت بالا رو چشیدن دچار نارضایتی میشن دیگه. (و البته فکر میکنن که حقشون هم خورده شده) و گر نه تا 1 سال پیش کسی که سرویس 256 داشت به سرعت 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه نه تنها راضی بود که کلاهش رو هم میانداخت بالا. اما الآن دیگه به زیر 400 تا راضی نمیشه و میگه حقمو خوردن.
من خودم صحبت کردم گفتم دلیل نمی شه شما کمبود پهنای باندتونرو بخواهید ازسرویس من جبران کنید،برادر من کاشکی 300 بود، سرعتبه 50 میرسه! افزایش سرعتدرطول روز بیشتر واسهمنسود داشته باشه واسه شرکت سود داره، داره ترافیک مصرف می شه، در طول شب من که پول سرویس2 مگ می دم باید یک فرقی با اونی 256 می خره داشته باشم یانه?ما سرعت ۱ مگ تو شب نخواستیم همون قدری پول می دیم همون ترانسفر 200 رو سرویسبدن کلاهمون رو میندازیم هوانقل قول:
امروز برای من یه کم دانلود رایگان بهتر شد . امروز تو ساعات رایگان 4300مگ گرفتم در حالی که روز قبلش 2800 مگ . امیدوارم که ادامه پیدا کنه ( هر چند که شک دارم به همینم)
من بدبخت زیر 2گیگ گرفتم:n03::n29::n28:
دقیقاً. منم همینو میگم. یعنی از قبل هم به همین معتقد بودم. یعنی بین سرعتی که مشترک میگیره با یه سرویس 2مگ با کسی که یه سرویس 256 کیلو میگیره باید تفاوت باشه. اما متأسفانه پارسآنلاین به یه چیز سادهای مثل این توجه نکرد اون موقع و طرح 9مگابیت رو همین جوری اجرا کرد. من خودم انتظار داشتم بعد از یه مدت که این سرویس رو ارائه کرد پارسآنلاین مثل شاتل و هایوب و این اواخر صبانت بیاد سرویس با سرعتهای متفاوت از 1مگابیت تا 8مگابیت بده که هم سرعت روزانه و به ویژه سرعت شبانهش با هم متفاوت باشه و البته قیمتش هم.نقل قول:
الآن صبانت سرویس گذاشته تا 12مگابیت. اما سرویس 6مگابیت هم داره. این تنوع باعث میشه اونی که واقعاً به دانلود نیاز داره بیشتر هزینه کنه و سرعت بالاتر بگیره، اونی هم که نیاز نداره با پول کمتر سرویس متناسب بگیره و بار اضافی به شبکه وارد نکنه.
حالا شما دیگه جزو اون کاربرایی هستی که مرکز مخابراتیت اساساً مشکل داره. ولی پارسآنلاین بیوجدان نمیآد بگه تو این مرکز مخابراتی ما کمبود پهنای باند داریم نمیتونیم سرعت 9مگابیت رو تضمین کنیم. بعد از این حد هم میگذره سرعت از سرعت اسمی سرویس هم میآد پایینتر.
واقعاً برای یه سرویس 2مگابیت سرعت 50 کیلوبایت افتضاحه. یعنی شما 200 تا هم کمتر از حدی که باید طبق قرارداد سرعت داشته باشی داری میگیری. مایه تأسفه.:n03::n03::n03:
یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم اینه که «بله، حق با شماست.» همه کارهایی که شرکتی مثل پارسآنلاین انجام میده در وهله اول صد در صد برای سود بیشتر خودشه. اصلاً هیچ کدوم از این شرکتها نمیتونن به فکر سود خوشون نباشن. اما اونایی که کنار سود خودشون دنبال سود مشتریاشون هم باشن در درازمدت موفقتر و خوشنامترن.نقل قول:
اینو بگم که جدای از افتضاحی که این اواخر پارسآنلاین تو شبانه رایگان زده (و یه بخشیش هم عمومیه و فقط به پارسآنلاین ربط نداره)، هم طرح ارتقای سرعتا به 9مگ و هم سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین قرار بوده ضمن این که سود شرکت رو افزایش میده، به نفع عموم کاربرا هم تموم بشه. یعنی اگه یه کمی هم منصفانه به قضیه نگاه کنیم اجرای این طرح (به جز در مراکزی که پارسآنلاین مشکل پهنای باند داره که واقعاً هم بعضی جاها داره مثل مرکز شما) و راهاندازی سیستم مدیریت ترافیکش در مجموع برای اکثریت کاربرا (یعنی اون 80 تا 90 درصدی که کاربر عادی یا شرکتی هستن و دانلودر محسوب نمیشن) خوب شده.
اما پارسآنلاین و بقیه شرکتا چون در وهله اول سود خودشون واسهشون مهمتره، تو جاهایی مثل مراکز شما که مشکل کمبود پهنای باند دارن، نمیآن صادقانه به ملت بگن که ما اون طرحهامون رو نمیتونیم اینجاها اجرا کنیم. پارسآنلاین هم حداقل میتونه مثل این شرکتهای دیگه سرعت رو هم پلهای کنه با قیمتهای متفاوت تا لااقل اگه کسی به هر دلیل نتونست سرعت بالاتر رو بگیره هزینه کمتری بده و سرویس پایینتر ولی تضمین شده رو داشته باشه.
دلتون خوشهها، نشستین سر اینکه چه اتفاقی افتاده بحث میکنین؟ چرا همه دنبال ریشهیابی هستن؟
برین از جای دیگه بگیرین، هم جای دنیا کسی که سرویس بد بده مشتری از دست میده. من که امروز زنگ زدم گفتم خطمو جمع کنن.
خوشبختانه مخابرات منطقه پورت آزاد داره تا 2 مگ هم بدون هیچ مدرک خاصی سرویس میده.
شما یه نگاه به قیمتها بکنین متوجه میشین پارس چجوری داره حق مارو میخوره. چند برابر پول میگیره و آخرش هم این کیفیت افتضاح.
2 سال پیش اگه مخابرات منطقه ما پورت آزاد داشت عمرا نمیومدم از پارس بگیرم.
من جز اون افرادی هستم که این طرح به نفعشون تموم شد.نقل قول:
الان من در روز بین تمام کسایی که میشناسم(دوست ، رفیق و ...) بیشترین سرعت را دارم.(روزانه 900 تا 1 مگ)
شبانه هم الان دارم راحت شبی 4 تا 5 گیگ میگیرم و تموم نیازهام به اینترنت برطرف شده.(بین 150 تا 500)
در ضمن اون زمان که شبا هم مثل روز بود ما یک دلِ سیر از عزا در آوردیم و فکر کنم تو اون مدت نزدیک 0.5 ترابایت دانلود داشتم.
در ضمن من سرویس 512 حجمی دارم ، قبلش 128 داشتم که برا دانلود شبانه کم بود و بیشتر از شبی 2 گیگ نمیشد دانلود کرد ولی از این سرویسم کاملا راضیم.
تازه بعضی شب ها چیزی ندارم دانلود کنم.
به نظرم اگه پارس بتونه مشکل پهنای باند را در مراکزی که مشکل دارن حل کنه خیلی خوبه.
چون مرکز ما که مشکلی نداره و من خیلی راضیم.
البته حق با شماست. کسایی که مشکل جدی دارن اگه بتونن از یه شرکت دیگه سرویس بگیرن، خوب برن سراغ اون شرکت واقعاً براشون بهتره. چون اعصابشون هم کمتر خورد میشه.نقل قول:
این بحثا هم بیشتر برای کسایی که فعلاً به هر دلیلی مجبورن از پارسآنلاین سرویس بگیرن.
در مورد قیمتها متوجه منظورتون نشدم که رو چه حسابی دارین میگین پارسآنلاین قیمتاش بالاست. نسبت به کی یا کجا؟ قبول دارم که تو ایران کلاً اینترنت خیلی گرونه نسبت به کشورهای دیگه. اما اکثر شرکتهای ISP قیمتگذاریشون تابع ضوابط سازمان تنظیم مقرراته. در واقع گرونفروشی نداریم. اگه منظورتون مقایسه قیمت سرویسای نامحدود شرکت پارسآنلاین یا باقی شرکتها با سرویسای نامحدود مخابراته، اون بحثش جداست.
راستی شما از مخابرات سرویس 2مگ نامحدود میخوای بگیری یا سرویس حجمی؟
شما واقعا خوش شانس بودیننقل قول:
من با شرایط شما روزانه زیر 100 و شبانه زیر30 دانلود دارم
بنظرم پارس انلاین داره در مراکز شولوق کاربراشو تشویق به تخلیه میکنه
دیروز رفتم نمایندگی درو باز کردم از جمعیتی که دیدم خدایی شوکه شدم! هر دقیقه هم میگن پورت خالی نداریم. هرچی هم تخلیه میکنن درجا پر میشه جاشون. کیفیت؟ ر..هنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
موافقم. واقعاً واسه خیلیا کیفیت اینترنت تو روز بیشتر مهمه تا میزان دانلود تو شبانه رایگان. اصلاً زمان شبانه رایگان واسه ISPها یه تایم مرده است. یعنی از نظر درآمدی براشون اهمیتی نداره. واسه همینم اون ساعتا رو رایگان گذاشتن یا مثل بعضیا نیمبها.نقل قول:
در ضمن اونایی هم که دانلود زیاد دارن واقعاً بعد از یه مدت دیگه یا چیزی واسه دانلود کردن ندارن یا میافتن به الکی دانلود کردن. تو تاپیک صبانت میخوندم طرف سرویس 12مگابیت گرفته شبی 15 تا 20 گیگ دانلود کرده، بعد از چند شب دیگه نمیدونسته چی دانلود کنه. این سرعت دانلود فقط به درد کسایی میخوره که بخوان فیلم اونم از نوع بلوری یا mkv 1080p آرشیو کنن برای فروش.
واقعاً وضعیت شما ناراحت کننده است.نقل قول:
البته اینم بگم که تو مراکز شلوغ وضعیت ISPهای دیگه هم ممکنه خیلی بهتر نباشه. از طرف دیگه چون مرکز مخابراتی شلوغه، یه وقتایی ناچاری که به همون وضع ادامه بدی. چون ممکنه شرکتای دیگه هم پورت خالی نداشته باشن بدن.
مرکز مخابراتی ما هم خیلی شلوغه. البته خدا رو شکر مشکل پهنای باند نداره. اما پورت خالی گیر نمیآد. 3 سال پیش که ما تازه اومده بودیم این خونهامون در به در دنبال شرکتی بودم که پورت خالی داشته باشه بتونم ازش adsl بگیرم. اولش فقط فناوا و یکی دو تا شرکت محلی تو مرکز ما پورت خالی داشتن. منم مجبور شدم از فناوا بگیرم. البته سرویسش بد نبود. همون سرعت اسمی رو میداد شب و روز. اما خیلی درپیتی بود. هر بار که میخواستم تمدید کنم یا تغییر بدم بیچاره میشدم.نقل قول:
مخابرات هم کلی تو نوبت موندم خبری نشد. 5 - 6 ماه بعد از این که از فناوا سرویس گرفته بودم از مخابرات زنگ زدن که بیا پورت خالی داریم. ولی چون میدونستم مخابرات بدون نامه و این جور چیزا سرویس بالاتر از 128 نمیده موندم همون فناوا.
بسیار عالی. من خودم ازاون افرادی بودم که زمانی که ۹مگ اومد و مسیر های جدید هم بهش اضافه شد . به شدت در بازی انلاین اذیت شدم و تا جایی پیش میرفت که نزدیک بود guild ام رو ترک کنم و همین کارم کردم و یک ماه استراحت کردم.من دانلودر نیستم و فقط لازم باشه انیمه میگیرم که اونم شبی یک گیگ برای من کافی هستنقل قول:
اما بعد از اجرای این طرح باعث شد حتی ساعت های ۱یا ۲ هم من بتونم به راحتی روی یک مسیر خوب به اجرای فعالیتم در گیم ادامه بدم .ممکنه گاه گاهی تایم اوت باشه اما به صورت خیلی جدی برای من تایم اوت ها و مسیر ها بهتر شده و خیلی راحت بازی میکنم.اگر این مسیر که شرکت پارس انلاین در پیش گرقته است باعث بشه که اینترنت برای گیمر های عزیز بهتر بشه من خیلی خوشحالم که این طرح اجرا شده است . امیدوارم دوستان دانلودر هم به مراد دل خودشون برسند.
خب همون نامحدود هم گرونه چون معلوم نیست که کیفیت سرویس 2 مگ پارس چیه. اگه تمام مدت 9 مگ باشه بعله قیمتش مناسبه ولی اگه بخواد فقط همون 2 مگ رو تضمین کنه خیلی زیاده قیمتش.نقل قول:
من که تا امروز دو مگ محدود پارس رو داشتم که افتضاح بود. فقط از ساعت 6 تا 9 صبح سرعت 9 مگ داشتم. بقیه اوقات نوسان زیادی داشت. رایگان هم که این ماه آخر کلا تعطیل.
در مورد قیمت حجم، الان 5 گیگ رو پارس میده 18 هزار که با مالیاتش میشه حدود 19.5. درحالی که مخابرات 5 گیگش میشه 13 هزار که با مالیات فکر کنم بشه 14 من خودم هنوز نگرفتم.
به همین ترتیب پارس 10 گیگ رو میده 32 ولی مخابرات میده 16 هزار تومان، پارس دوبرابر میگیره.
در مورد قیمت سرویسهای حجمی هم اگر مقایسه کنیم با توجه به اینکه تضمینی نیست که سرعت بیشتر از سرعت اسمی همیشه باشه قیمتهای پارس که 20-30 درصدی از مخابرات بیشتر هستن باز هم بصرفه نیست.
بقیه شرکتهارو نمیدونم ولی فکر کنم تنها شرکتی که الان داره بر اساس قانون سرویس ارائه میده همین مخابراته.
من دو مگ نامحدود میگیرم.
از پارس بهم زنگ زدن الان که اقا مشکل پهنای باند منطقتون 60 درصد مرتفع شده! سرعتتون بهتر شده؟:n09:
گفتم تازه سرعت اسمی رو دیشب برا دانلود گرفتم که گفت 40 درصد مشکل روز 4 شنبه حل میشه...
یعنی سرعتم که دیشب درست شده بود معلوم شد اینا یه کاری کردن.... حالا خلاصه... جنگ جنگ تا پیروزی ....
بازم به این حرفا اکتفا نمیکنم... یا تا 4 شنبه سرعت میشه همون 500 که بود یا میرم !
سرعت دانلود روزانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنی 9 مگابیت رو هم فهمیدیم!!
پهنای باند تقریبا یک دهم اونچیزیه که باید باشه به لطف پارس آنلاین!!
تا جایی که من میدونم سرویسای نامحدود مخابرات حداکثر همون سرعت اسمی سرویس رو میدن با ضریب اشتراک بالای حدود 1 به 16. یعنی اگه یه سرویس 1مگابیت نامحدود مخابرات با ضریب اشتراک حتی 1 به 8 هم داشته باشی تو ساعت شلوغی ممکنه سرعتت تا 20 - 30 کیلوبایت هم پایین بیاد. البته قیمتش واقعاً در مقایسه با سرویس معادلش یک پنجم. اما یه فرق اساسیه دیگه هم الآن دارن. سرویس 1مگابیت پارسآنلاین تا 80 گیگ ترافیک اول تو ماه سرعتش 5 مگابیته، بعدش بین 80 تا 120 گیگ سرعتش 3مگابیته و بعد از اون تا آخر ماه به 1.25 مگابیت میرسه که بازم از سرعت اسمی یه 25 درصدی بالاتره. در ضمن سرویس نامحدود مخابرات به خاطر ضریب اشتراک بالاش فقط به درد کسی میخوره که تو خونه بخواد استفاده کنه و بیشتر هم برای دانلود. برای کارای دیگه خیلی مناسب نیست. به ویژه این که معمولاً سرویسهای نامحدود رو شرکتها استفاده میکنن که سرویسای مخابرات اصلاً برای اونا قابل اطمینان و قابل استفاده نیست.نقل قول:
در مورد حجم هم، فکر کنم یه کمی اشتباه محاسبه کردی. طبق جدول تعرفهای که سایت مخابرات استان تهران گذاشته تا 5 گیگ حجم اضافه گیگی 3600 تومنه که 5 گیگش میشه همون 18000 تومن. احتمالاً قیمتهای مخابرات هم بدون احتساب مالیات ارزش افزوده است.
در مورد قیمت سرویسای حجمی اون 20 تا 30 درصد که میگی طبق قانون شرکتهای ISP غیر از مخابرات مجازند گرونتر بفروشن. ولی بازم سرویسای حجمی مخابرات ضریب اشتراک بالاتری دارن و تا جایی که من تو تالار ADSL مخابرات دیدم شبانه رایگان هم ظاهراً نداره.
در مورد قیمت سرویسا مطمئن باش که با نظارت شدیدی که سازمان تنظیم مقررات روی ISPها داره، تقریباً هیچ شرکتی نمیتونه گرونفروشی کنه و قیمتها مشخصه. الآن تمام بازی و رقابت شرکتهای ISP روی ترکیب حجم و سرعت سرویس یا اضافه کردن مزایایی مثل جایزه مصرف منصفانه یا ارائه سرعتای بالاتر از حد سرعت اسمی سرویسه ایناست.
ولی مخابرات اگه سرویس 2مگ نامحدود با سرعت بالاتر بده مثلاً تا 400 کیلوبایت در ثانیه با قیمتی که داره میارزه. البته بیشتر به درد دانلود میخوره تا وبگردی و کارای دیگه آنلاین.
دوستان سلام وضعیت خطم چطوره؟
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
دوستان کسی راهی برای قطعی های مکرر پارس آنلاین هنگام استفاده از فیلـترشکن به خصوص کریـو پیدا کرده؟
چطور با این مشکل سر می کنید؟
خیلی نویز داری. تا 5 مگ هم بیشتر کشش نداره خطط.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان کسی راهی برای قطعی های مکرر پارس آنلاین هنگام استفاده از فیلـترشکن به خصوص کریـو پیدا کرده؟
چطور با این مشکل سر می کنید؟
خب من قبلا مخابرات داشتم، قبل از اینکه از پارس بگیرم. اون موقع 128 داشتم. فقط از ساعت 6 عصر تا 11 شب یکم سرعت پایین میومد ولی فاجعه نبود.نقل قول:
الانم چند تا از همسایه ها و دوستانم تو همین منطقه که هستیم با سرعتهای مختلف سرویس دارن و راضی هستن. هم وب گردی میکنن و هم دانلود و مشکلی ندارن.
البته ممکنه برا گیم مشکل باشه ولی من گیم آنلاین بازی نمیکنم. فوقش چند تا از گیمهای فیسبوک که اونم سرعتی نمیخواد.
در مورد قیمت حجم اشتباهی نکردم از رو قیمتهاشون گفتم:اینجا قیمتهای حجمی مخابرات هست.کد:http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358
از 5 تا 10 گیگ 2600 هستش و بیشتر از 10 گیگ 1600. البته درست میگین خود 5 گیگ همون 18 تومان درمیاد.
در کل تو این دو سالی که پارس داشتم اکثر سرویساشو امتحان کردم از نامحدود و محدود. هر کدوم برا چند ماه خوب بود بعد خراب شد.
دلمو زده، فعلا میرم رو مخابرات تا ببینم بعدا چی پیش میاد.
همین الان مودم رو ری استارت کردم خطم رفت رو 6 مگابایت زنگ زدم پورت رو گذاشتن رو 6 مگابایتنقل قول:
به نظر شما چرا پورت بالا و پایین میشه?
وضعیت همین الان!!
کیفیت عکست خیلی پیایینه چی شدی الان؟
تغییری تو سرعتت داری؟
من که هیچ تغییری نداشتم تا به این لحظه
حقیقتش من خودم مخابرات نداشتم تا حالا. یکی از آشناهامون داره اونم تو یه مرکز مخابراتی خلوت. سرویس 256 نامحدود. ولی اصلاً جالب نیست. وقتی یه فایلی رو میذاری واسه دانلو سرعت البته دور و ور 30 تا نوسان میکنه. اما یه وقتایی هم یهو سرعت انگار صفر میشه. این وضعیت هم مرتب اتفاق میافته. همین بالا پایین شدن یه دفعهای سرعت نشون میده که ضریب اشتراک سرویس خیلی بالاست. میگم برای یک نفر و دانلود تو خونه خوبه. اما مثلاً واسه شرکتا سرویسای نامحدود مخابرات اصلاً جالب نیست.نقل قول:
به هر حال هر از چندگاهی تغییر دادن ISP بد نیست. یه دوستی داشتم میگفت این سوپرمارکتی رو که ازش خریدهای خونه رو انجام میدی اگه هر دو سه ماه عوض نکنی طرف هول ورش میداره یا جنس بنجل بهت میندازه یا گرون حساب میکنه. حالا این قضیه ISP هم همینه. منم هر 1.5 تا 2 سال یه ISP عوض کردم تا حالا.
امیدوارم تو مخابرات بهت خوش بگذره.:n01:
دوستان ایت عکس تاریخچه قرار داد منه ببینید ردیف بالا وضعیت سرویس فعلی منو نشون میده
توی این دوره من12گیگ ترافیک داشتم که الان 1.5گیگیش مونده پس چرا اینجا زده 393 مگابایت اخرکار درستش میکنن؟:n13:
این کیفیت بالاترنقل قول:
تو عکس اولی پورتم رو 4 مگ بود 2 دقیقه بعد مودم رو ری استارت کردم پورتم رفت رو 6 مگ زنگ زدم گفتم بزارن رو 6 مگ گذاشتن واسم
منظورم اینه که چطور تو دقیقه پورت بالا و پایین میشه مشکل از چیه؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوب اینا بعد از اینکه زنگ بزنی یک چند دقیقه خطتتو تست میکنن
بعدش مولقعی هست خط نویز میگیره ان اس ار میاد پایین حداکثر ظرفیت خططتم مکس ریت میاد پایین
اگر این مکس ریت از سرعت فعلیت کمتر بشه سرعتتم باخودش میکشه پایین
سلام کاکونقل قول:
از لیتل مور استفاده کردی... وقتی ترافیک تموم کرده بودی از لیتل مور استفاده کردی به اندازه حدود 400 مگ... مشکلی نیست تو این بخش .. وقتی سرویست رو تمدید کنی سرویس قبلی ( الانت) میاد تو این بخش
دوستان به صفحه اجتماعی وزیر محترم ارتباطات دوباره سر بزنید و کامت بذارید جواب دوستانی که دیشب کامنت گذاشتن رو داده ایشون یه سری سوال هم پرسیند (ایشون این تاپیک هم مطالعه کردند) اگر بتونید عکس از شکایت خودتونو که در سامانه 195 ثبت کردید اینجا قرار بدید ایشون هم می بینند و در روند پیگیری موثر خواهد بود.
این آدرس صفحه اجتماعی ایشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جواب برخی کاربران که در مورد پارس آنلاین شاکی بودند رو داده:
دوستان از صفحه شکایتتون(که در سامانه 195.ir ثبت کردید) و سرعت شبانه سرویستون عکس بگیرید اینجا بذارید در صفحه اجتماعی وزیر هم بردی کامنت بذارید ایشون می بینه و شخصاً پیگیری میکنه.
دوستان یکی بگه وضعیت خط من چطوره
Downstream Upstream SNR Margin :26.0 36.4 db Line Attenuation :42.9 25.5 db Data Rate :286 131 kbps Max Rate :3948 1282 kbps CRC :48209 322
وضعیت مطلوبی داره خط شما ,مناسبهنقل قول:
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
من اگه پارس آنلاین بخرم خطمو روی چند میبندند؟