اسیاتک طرحاتو عوض کن خستمون کردی :n37::n37::n37::n37:
Printable View
اسیاتک طرحاتو عوض کن خستمون کردی :n37::n37::n37::n37:
یکی پاشه اسیاتک بیدار کنه . یه صبانت مونده ازش بالاتر بره .
الان داتک طرح گذاشته 300 گیگ بین الملل 4 مگ 39 تومن .
دوستان يه جمع اوري +شكايت تو ١٩٥ ٢٤ الي ٤٨ ساعت طول ميكشه خودتون رو اذيت نكنيد
من ساعت هشت صبح که از تو پنل درخواست جمع آوری زدم ساعت ده صبح زنگ زد کد ملی گرفت و ساعت سه بعدازظهر جمع آوری شده بود... تو این زمینه ازشون راضی ام...!نقل قول:
پیشگامان کولاک کرده بعد اسیاتک تو پیجش گفته بگید یلدا بدون اینرآپشن چهل گیگ میدیم بهتون!!!!!
چه مدیریتی داره !!!!!
احتمالا مشترک کم مصرف بودی یا اینکه مرکزتون صف داره و سریع یکی دیگه رورانژا میکنننقل قول:
نقل قول:این نشون میده که چقدر تو این سال ها ازمون دزدیدن و خوردن و از سال ها پیش میتونستن همچین حجم هایی بدن که ندادننقل قول:
با مکالمه ای که امروز باهاشون داشتم بعیده کاری بکنن و لحظه شماری میکنم برای 4 دی که با فحش خطمو تخلیه کنم. اگر تعرفه هاشو عوض کرد که 1 ماه میمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسه ولی اگر عوض نکرد درجا میرم پیشگامان یا هر شرکت دیگه ای که تا 4 دی از پیشگامان در سرویس 16 مگابیت، حجم بین المللی بهتری ارائه بدهنقل قول:
داتک اولین شرکتی بود که داشتم و بعدش گیر آسیاتک دزد افتادمنقل قول:
مدیر آسیاتک رو باید دار زد :V16:نقل قول:
⚠️ مقایسه طرح شرکتهانقل قول:
۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
پیشگامان: 1000 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
شاتل: 350 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
پارسانلاین: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیمبها)
هایوب: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکچهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
مخابرات: 175 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
اقا واقعا ناراحتی و جوش زدن بیخود نداره! دو روز قبل شکایت ۱۹۵ کنید برای جمع اوری، بعد تازه درخواست پنل بزنید! همون روز تخلیه میکنن!
( کاری که خودم میکنم همیشه )
راحت از شرکتی که خوبه سرویس بگیرید!
اسیاتر هم میفهمه، فقط باید به فکر خودش نباشه
فقط برای این منتظر تغییر تعرفه هاش هستم که میخوام 1 ماه بمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسه و بعد تصمیم بهتری برای کوچ کردن به شرکت برتر بگیرم وگرنه گور پدر پدرسگ مدیرشنقل قول:
الان یک اتفاق نادر در ابر شرکت ایران افتادنقل قول:
هفته قبل یکشنبه که زنگ زد یک خانم و کد ملی گرفت و گفت قطع می کنیم سرویس رو
بعد سه شنبه هم چراغ اینترنت قطع شد
البته در این یک هفته هرچی این شرکت جدید زنگ می زنه مخابرات میگن اعلام نکردن به ما جمع آوری کنید
ولی الان 6 روز که قطع بود دوباره چراغ اینترنت روشن شد
من به خاطر سرعت افتضاح این شرکت و این که زنگ می زنی میگن نویز داری ولی چون زیاد فروختن پهنای باند ندارن درخواست جمع آوری دادم که اصلا شرکتی که فوق افتضاح باشه
و یک جمع آوری ساده هم بلد نباشن درش رو باید تخته بگی ه
من كه جمع آوري زدم فعلا تا ببينيم چه غلطي ميكنن اين شركت ها !!!
فعلا با نت همراه سر ميكنيم.
فقط تخليه خط ميتونه از خواب بيدارشون كنه !!نقل قول:
اونم فقط ١٦ مگ ش خوبه پايينترش بدرد نميخوره ! همشون سرته يه كرباس هستند !نقل قول:
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا فقط ftth خوبه .دیگه کاری از دست سیم مسی بر نمیاد!نقل قول:
تعرفه هاشو دیدی؟؟:n04:
کاش صبانت هم تغییر تعرفه بده که با خیال راحت برم شاتل!
اونوقت با خیال راحت میگم آسیاتک بدترین تعرفه رو داره
فن اوا خوبه! ولی تضمیینی هست ثابت بمونه قیمتاش؟یادمه اسیا تکم اولاش قیمتاش پایین بود همین ک معروف تر شد پاش به تی وی هم باز شد قیمتاش شد مث بقیه! من ک چشممم اب نمیخوره... اونام به زودی عوض میکنن قیمتاشون رو.. ولی اون 2 تا 8صبح خیلی خیلی وسوسه کنندس.
- - - Updated - - -
بعید نیست همین شرکتهایی که الان 300 تا 1000 گیگ واقعی میدن دو سه ماه دیگه تعرفه و حجماشون یهو عوض بشه
هیچ تضمینی نیست
اسیاتک این 8مگ 50تومانو با حداقل 130گیگ واقعی بده من میمونم تا ببینم چه میشه
بیش از ماهی 50تومان برای dsl بی کیفیت نمیدم
ما مثله باد می مونیم، تغییر دادن میریم جای دیگه.نقل قول:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
امروز رفتم واسه جمع آوری
همگی ریختن سرم گفتن تا جمعه جشنواره جدید دارن
گفت اگه تا شنبه با سرویس های جدید راضی نشدی بیا جمع آوری بزنیم
البته فکر نکنم اتفاقی بیفته
نقل قول:
عجیبه!!
همین پارس رو امروز زنگیدم میگم طرح و جشنواره جدید در راه دارید ؟ میگه هنوز هیچی به ما اعلام نکردن! و همون تعرفه ای رو گفت که همه میدونن!
حالا این واحد فروش و مثلا بازاریابشونه که باید بیشتر از همه از طرح و تعرفشون تعریف کنه!
شما تهرانی؟ من که تلفنی با بخش پشتیبانی و همچنین بخش شکایت و انتقادشون صحبت کردم گفتن هیچکسی به ما چیزی نگفته. شما حضوری رفتی مثلا چی گفتن دقیق؟! تا میتونن دارن کاری میکنن که خیلی کاربرا این سرویس جدید رو بگیرن و تا آخرین لحظه سودشون رو بکنن بعد شاید حجم ها رو تغییر بدن ولی هیچوقت توقع نداشته باشید بیان مثل پیشگامان 1ترابایت حجم بدن واسه سرعت 16 مگابیتنقل قول:
من اردبیل هستمنقل قول:
یه طرح اضافه کنن مثلا ۴ مگابیت با ۲۵ گیگ حجم ۲۵ تومن
الان من نخوام بیشتر از این ۲۵ تومن هزینه کنم ماهی هیچ گزینه ای ندارم
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هی پستمو پاک میکنه مدیر:n28:
اسیاتک چطوری میخواد سر کنه 1 ترای پیشگامانو...:n03: 1 ماه گذشت طرحاشو عوض نکرد که هیچی شبانه و گیگ باکسم برنگردوند...
شبانه هم داره تازه 1 ترا + شبانه کجا همون قیمت - اسیاتک 150 گیگ بدون هیچ شبانه و.کجا
اول فناوا زد جلو و الان پیشگامان, فکر نکنم این شرکتها دراز مدت تضمین زیادی رو طرحهاشون بدن
نویز خطم زیاده از 6مگ بیشتر نمیکشه فعلا شاتل 8مگ با 175گیگ واقعی سرفتره, مضایا شاتللن و پشتیبانی هم داره
یه ماهی صبر میکنم ببینم این اسیاتک کنار میاد یا نه
والا 10 مگو همه دارن میگیرن تو تستا تو تاپیکاشون برو بسه دیگه 1.4 مگ سرعت دانلودنقل قول:
مجددا امروزم مثل اینکه قرار نیست اتفاقی بیفته :n34:
اسیاتک تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه کاری نمیکنه
تا
شنبه اتفاقی نیوفته میرم پارس انلاین
امیدوارم ورشکست بشهنقل قول:
فناوا هم 1 ترایی شد... اسیاتک چیکار میکنی؟
محتوای مخفی: fanava
- - - Updated - - -
حالا هی پست مارو پاک کن بی دلیل
دوستان در اینکه اسیا تک دزده شک نیس بقیشونم همینن! ولی عجول نباشید! این شرکتام ممکنه قیمتاشون رو زود عوض کنند شمااز کجا خبر دار فردا چ کار میکنن؟ ممکنه الان فقط محض تبلیغ دارن این کارو میکنن!شاید ب محض اینکه خوب مشتری جذب کردن روال برمگیرده!تمام جوانب موضوع رو در نظر بگیرید بعد برید ی شرکت دیگه.
والا اسیا تک ک خودش روباه مکاره شماره یکه مدیراش اینقدر کم عقل نیستن ک ببینن بقیه اینطوری حجم میدن ولی حرکتی نمیکنه! یه کاسه ای زیر نیم کاسس :-) ارزونی زیاد از حد بی دلیل نیست. یکم صبر کنید یکماه نیمی دوماهی.
من چون شخصا پینگ واسم مهمه مجبورم اسیا تک بمونم پینگ 88 همین یکساعت پش تو بازی لیگ اف لجند داشتم. کجابهم همچین پینگی میدن؟بگید من همین فردا عوض کنم سرویسم رو.
نقل قول:
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن ( مثل اون )، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. ولی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه. شما پینگت فراتر از خوبه. فکر کنم به مرکز مخابراتی منطقتون خیلی نزدیکی
میخوان تا میتونن مشتری های ساده و نادون شیرماله کنن تا بلاخره تن به رقابت بدن
دوستدعزیز با استدلال شما، کلا باد هیچ کاری نکرد:n36:نقل قول:
دقیقا تا آخرین لحظه زهر خودشون رو میریزن :n21:نقل قول: