آره درست حدس زدي.ملت توي خارج دارن 2 گيگ 2 گيگ MMS ردو بدل ميكنن، حالا ما از صدقه سر اين موووووخابرات بايد بشين سماق بمكيم.نقل قول:
آره درست حدس زدي.ملت توي خارج دارن 2 گيگ 2 گيگ MMS ردو بدل ميكنن، حالا ما از صدقه سر اين موووووخابرات بايد بشين سماق بمكيم.نقل قول:
نقل قول:
خوب تقصیر خودته دیگه..... من چهکار کنم؟؟؟ باید حدس میزدی این شماره ای که افتاده برای یه کاربر معمولی ایرانسلی نیست....گوشی را بر میداشت جوابتو میدادن :27:
نقل قول:تنها راه جلوگیر از مزاحمتش اینه که زنگ بزنی تا خطش را یه طرفه کنن(منم قبلا مزاحم داشتم به شاهین گفتم برام ردیفش کرد!)نقل قول:
بنا به دستور دولت بسیار مردم دوست ایران!!!نقل قول:
MMS خلافه شرعه....بنابراین باید قطع بشه:5:
نقل قول:پاسخ حسین کاملا تایید میشه......:8::5:نقل قول:
با سلام به همگی:من در اولین روز توزیع ایرانسل در حدود دو سال پیش اگه اشتباه نکنم22مهر ماه بودمرتکب اشتباهی شدم و یک سیم کارت150000تومانی خریدم که در هیچ کجا قابل استفاده نمیباشد فقط در مناطق مشخصی در تهران کار میکندوبا افتخار عرض میکنم تا کنون موفق نشدهام با آن تماس برقرار کنم فقط در خود شرکت ایرانسل در خیابان آفریقا و چند نقطه از شهر قابل استفاده است .راستی اون Gچی چی بود که صحبتش بود.
مهدی جان اون روشی رو که من میگم خیلی باحال تر و آسون تر هست ! هر کی دوست داشته باشی بن می کنی و هر موقع دوست داشته باشی دوباره بر می گردونیش ...نقل قول:
تنها راه جلوگیر از مزاحمتش اینه که زنگ بزنی تا خطش را یه طرفه کنن(منم قبلا مزاحم داشتم به شاهین گفتم برام ردیفش کرد!)
خوشبختانه با شناختی که از تهران دارم میتونم با خیال راحت بهتون بگم که دارین خالی میبندیننقل قول:
حرف شما جز دروغ چیز دیگهای نیست
1- سیم کارتهای ایرانسل از اواخر پاییز توزیع شد یعنی چیزی حدود 14-15 ماه نه دوسال(24 ماه)نقل قول:
2-تا جایی که من میدونم اکثر نقاط تهران آنتن میده.
3-شما حتمی سیم کارت رو تو گوشی نزاشتین که نتونستین تماس برقرار کنید.
4-اون G همون GPRS یا اینترنت
من یک ایرانسل خریدم اما از روزی که اونو خریدم هی شارژموبایلم زود تموم میشه
میخواستم بپرسم برای شما هم اینجوریه در حالی که برای سیم کارت دولتی که داشتم اینجوری نبود
یه سوال فنی دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ماله من بود چرا خورده به نام ایشون؟
به خاطر GPRS بايد باشهنقل قول:
نقل قول:
اينم از عجايبه ديگه.
كم عجايب داره ايرانسل تو تاپيكشم از اين عجايب رخ ميده:46::31: