سلام.
1- استرالیا خواهی رفت؟
2- گفتی تکست برای رپرها مینویسی از پلیس اخطار گرفتی؟
3- ویدئو گیم چی بازی میکنی؟
4- موفق باشی.
Printable View
سلام.
1- استرالیا خواهی رفت؟
2- گفتی تکست برای رپرها مینویسی از پلیس اخطار گرفتی؟
3- ویدئو گیم چی بازی میکنی؟
4- موفق باشی.
خیلی:13:یه دزده!نقل قول:
تنها در صورتی اینجوری می شه که کامپیوتر رو به صورت غیر معمول خاموش کنی...:5:نقل قول:
شهرام_ایرانی:
من هم از شما چند تا سوال می پرسم !!!!!
1- اگه یک روز عاشق بشی و بفهمی طرفت عاشق کسی دیگه ای هست چی کار میکنی ؟ بهش می گم برو به درک!
2- بیشترین اهنگی رو گوشی دادی چی هست ( هم ایرانی هم خارجی )؟ ایرانی : دل را ببین از افتخاری:27:
خارجی : در حال حاضر SHAKIRA FEAT BEYONCE - BEAUTIFUL LIAR
3- تا حالا تو بیابان رفتی ؟؟؟؟ مسیر کرمانشاه تا گچساران رو رفتم ، دست کمی از بیابان نداشت!
4- اگه الان بگن قرار بمب اتم تو خونت بزنن چی کار میکنی؟ مذاکره می کنیم...
5 - فکر کردی که قراره من تو رو سر کار بزارم ؟ نه
6- تا حالا طلبکار داشتی؟ پول نه.
7- چند بار زمین خوردی که مردم از خنده روده بر بشن ؟؟؟؟؟ با اسکیت زیاد:31: ، معمولی اصلا"
سوال هام زیاد شد
شرمنده دشمنت
مرسی خواهش:11:
سلام .ممنون از اين كه پاسخگوي سوالاتم هستيد. لطفا سوال را با سوال جواب نديد و از كلمات مبهم مثل نميدونم و بستگي داره و تا حالا بهش فكر نكردم استفاده نكنيد
1-چرا مشكلات ما يكي دوتا نيست ولي همش حل شدنيه فقط يكيش مارو ميسوزونه ؟
2-به نظر شما اول هدف بايد مشخص بشه بعد مسير يا نه اول توي يك مسير گام برداشته ميشه ودر راستاي اون مسير هدف انتخاب ميشه ؟
3- هدف وسيله رو توجيح ميكنه . اين جمله مربوط به چه كسانيه ؟ مفهومش رو بگيد ؟ هر چي از اين جمله برداشت ميكني بگو
4-گوشي موبايلت چيه ؟ حاضري نديد با گوشي من طاق بزني ؟
5-من در همين لحظه كه دارم ازتون سوال ميپرسم اعصابم خورده وناراحتم چه پيشنهادي بهم ميديد ؟
6-فكر ميكني مرد شدي ؟ اگر جوابتون منفيه فكر ميكني كي مرد ميشي ؟
7-يك نفر الان توي پ خ ازم سنمو پرسيد در صورتيكه هيچ كس سنمو نميدونه . منم گفتم توي صندلي داغ پاسخ داده ميشه . حالا شما با توجه به حدسيات سنمو بگو تا طرف بفهمه.
8-بغض يا گريه ؟
8-شرمنده سوالام يك كم بي ربطه و قاطي پاتي . وقتي حالم گرفتست آب روغن قاطي ميكنم
سلام
خب اينم سوالات من :
1- چندتا از مداحان رو مي شناسي؟ ( نام ببر)
2- اگر تصادف كني چشمات كور بشه به چه كاري مشغول مي شي؟ ( البته خداي نكرده)
3- بزرگترين آروزت چيه؟
4- تا حالا فكر كردي كه چرا ايراني هستي؟
5- نظرت در مورد آواتار من چيه؟
6- از روانشناسي چيزي سر در ميآري؟
7- از سوالات فلسفي ( از نوع منحصرش) خوشت ميآد؟
8- اگر بگن فردا ميميري چه كار مي كني؟
9- اگر فرداش بگن صد سال ديگه ميميري چه كار ميكني؟
10 - نظرت در مورد اين سوالات چيه؟
:PINK PANTHER
سلام. سلام
1- استرالیا خواهی رفت؟ از کجا می دونی!!!!!!!!!!:18:
2- گفتی تکست برای رپرها مینویسی از پلیس اخطار گرفتی؟ نه بابا ، گفتم اگه تکست مثبت 18 تو انجمن بذارم ، از بابک عزیز اخطار می گیرم:27:
3- ویدئو گیم چی بازی میکنی؟ اگه 2 باره وقت بازی کردم پیدا کنم : General : Zero Hour
4- موفق باشی. تشکر
راستش ، کافی نت خیلی شلوغ بود! اصلا" جای خوبی واسه آشنایی نبود...:11:نقل قول:
BKM_MAHDI:
سلام .ممنون از اين كه پاسخگوي سوالاتم هستيد. لطفا سوال را با سوال جواب نديد و از كلمات مبهم مثل نميدونم و بستگي داره و تا حالا بهش فكر نكردم استفاده نكنيد
1-چرا مشكلات ما يكي دوتا نيست ولي همش حل شدنيه فقط يكيش مارو ميسوزونه ؟
2-به نظر شما اول هدف بايد مشخص بشه بعد مسير يا نه اول توي يك مسير گام برداشته ميشه ودر راستاي اون مسير هدف انتخاب ميشه ؟
3- هدف وسيله رو توجيح ميكنه . اين جمله مربوط به چه كسانيه ؟ مفهومش رو بگيد ؟ هر چي از اين جمله برداشت ميكني بگو
درک و فهم اینجور سوالا رو ندارم :31: ، Sorry شایدم حوصلش رو...
4-گوشي موبايلت چيه ؟ حاضري نديد با گوشي من طاق بزني ؟ N73 ، طاق؟ من تاخت شنیدم ، ولی طاق نه!
من فقط حاضرم با N95 عوض کنم.
5-من در همين لحظه كه دارم ازتون سوال ميپرسم اعصابم خورده وناراحتم چه پيشنهادي بهم ميديد ؟ بستنی دای(بوق) بخور !
*بوق در اینجا به معنی سانسور هستش
6-فكر ميكني مرد شدي ؟ اگر جوابتون منفيه فكر ميكني كي مرد ميشي ؟ شدم:20:
7-يك نفر الان توي پ خ ازم سنمو پرسيد در صورتيكه هيچ كس سنمو نميدونه . منم گفتم توي صندلي داغ پاسخ داده ميشه . حالا شما با توجه به حدسيات سنمو بگو تا طرف بفهمه. 19
8-بغض يا گريه ؟ بغض
8-شرمنده سوالام يك كم بي ربطه و قاطي پاتي . وقتي حالم گرفتست آب روغن قاطي ميكنم با آرزوی موفقیت برای شما...:19:
SAJAD DP:
سلام
خب اينم سوالات من :
1- چندتا از مداحان رو مي شناسي؟ ( نام ببر) یکی اونم از تلویزیون شنیدم : سعید حدادیان
2- اگر تصادف كني چشمات كور بشه به چه كاري مشغول مي شي؟ ( البته خداي نكرده) تا آخر عمر می شینم پای کامپیوتر و از نرم افزار های نا بینایان استفاده می کنم...
3- بزرگترين آروزت چيه؟ دست نیافتنی : ازدواج با دختر بیل گیتس دست یافتنی : تکراری
4- تا حالا فكر كردي كه چرا ايراني هستي؟ نه ولی افتخار می کنم ، که اجدادم تمدن 7000 ساله دارن.
5- نظرت در مورد آواتار من چيه؟ همه منتظریم ، ولی هرکس منتظر ناجیه خودش.
6- از روانشناسي چيزي سر در ميآري؟ زیاد پیش روانشناس می رم (نه این که دیوونه باشم:31:)... روانشناسه جلوی من لنگ میندازه:21:
7- از سوالات فلسفي ( از نوع منحصرش) خوشت ميآد؟ اگه حسش باشه ، آره
8- اگر بگن فردا ميميري چه كار مي كني؟ نماز می خونم:31:
9- اگر فرداش بگن صد سال ديگه ميميري چه كار ميكني؟ نماز نمی خونم:41:
10 - نظرت در مورد اين سوالات چيه؟ تا وکیلمو نبینم ، دیگه به هیچ سوالی پاسخ نمی دم! (هه هه هه ، چه با مزه!)