عجب حالی داده دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی حال کردم
Printable View
عجب حالی داده دیشب
من که خیلی حال کردم
تا چند وقت پیش که میگفتم روی خطوط PCM و فیبر نوری که ADSL نمیدیم و تجهیزات نداریمنقل قول:
پس گویا تجهیزات رو نصب کردن درسته ؟
حالا کسانی که روی فیبر نوری نیستن اون قسمت TYPE باید چی نوشته شده باشه ؟
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
نقل قول:
دیشب برای من هم قابل قبول بود و 2400 مگابایت حدودا درسافت داشتم
اره روی فیبر میدن اگه تجهیزات توی مرکز باشه.نقل قول:
بعضی ها مینویسه adsl بعضی ها هم مینویسه G.dmt
نمیدونم چرا بعضی ها فرق داره گفتم شاید به خاطر فیبر باشه
من تا به امروز نشنیدم که روی خطوط فیبر نوری سرویس بدن و این مورد رو باید از شرکت ها پرسید که آیا تجهیزات مرتبط با این تکنولوژی رو در مراکز مخابراتی نصب کردن یا نهنقل قول:
سلام
دو روزه سرعتم اینترنتم خیلی کم
شبها به زور میتونم 600 مگ هم دانلود کنم ولی مال دوستم که خونشون یک خیابون با من تفاوت داره سرعتش مثل روزای اوله!
مشکل از کجا میتونه باشه؟!:41:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
شما از چه سایت هایی این تست ها رو میگیرید؟نقل قول:
شما که attainable rate بالاتری نسبت به جناب shipstorm دارید و snr بالاتری هم دارید...نقل قول:
پس با این حساب هر چی بالاتر بهتر...
دوستان لطفا جواب منو بدید
سرعت روزانه شما کم نشده؟ سرعت من از 200 شده 140!
سرویس 512 تهران مرکز آیت
ساعت 12:10 ظهر
attainable rate که حداکثر میزان سرعت هست که روی خط ارائه میشه که هیچوقت به اون حد نمیرسهنقل قول:
مهم اون rate هست که برای اکثر بچه ها روی 2 مگ بسته شده و فرقی نداره مثل ماست
بیشتر به نظرم بر میگرده به اون تعداد افرادی که شب ها همزمان دانلود انجام میدن و این چند روزه که تعطیل بوده برای من بهتر شده و الا قبلش اوضاع خیلی بیریخت بود باید صبر کرد ببینیم بعد این تعطیلات سرعت چطوره
درسته من هم منظورم اینه که اگه attainable rate بالایی داشته باشید پس خط تلیف بهتری دارید که روش میشه سرعتهای بالاتری هم رو support کرد...نه؟نقل قول:
اینم وضعیت الانه که سرعت مشکلی نداره:
پس نتیجه میگیریم که همش بخاطر خود کلاهبردارشونه که شبها سرعتارو پایین میارن تا 5 kb در ثانیه...:18: