سوال در مورد استفاده از هیدینگ ها (Heading) و کپشن (caption)
سلام دوستان من چند مشکل در محیط word دارم که ممنون میشم دوستان برای حلش کمک کنند
1) سوال اول اینکه دارم یه متن پایان نامه ام رو تنظیم میکنم که تیتر ها رو با استفاده از استایل هیدینگ نوشتم و موقعی که از هیدینگ چهارم و پنجم برای نوشتن زیر تیترها استفاده میکنم اولین بار که هیدینگ چهارم رو کلیک میکنم و زیر تیتر مورد نظرم رو مینویسم فاصله تیتر با شماره کنار تیتر یک فاصله بیشتر نیست اما موقعی که دوباره از هیدینگ چهارم برای یه زیر تیتر دیگه استفاده میکنم چند فاصله بین شماره تیتر و خود تیتر ایجاد میشه که وقتی میخوام پاکش کنم شماره رو هم پاک میکنه یعنی در واقع یه فاصله بیشتر نیستا ولی کشیده شده حالا میخوام این فاصله رو کم کنم اما نمیدونم چطوری
مثال)
1-1-1 ویژگی های سیگنال بینایی
2-1-1 ......ویژگی های سیگنال بینایی
فاصله رو با نقطه گذاشتم که بدونید چه اتفاقی میوفته . فاصله دومی از شماره ها بیشتر شده
2) سوال دوم هم اینکه تمام متن و شماره زیر شکل ها رو با کپشن نوشتم و موقعی که یه شکل اضافه میکنم شماره شکلهای دیگه خودکار تغییر میکنه اما موقعی که همون شکل رو پاکش میکنم دیگه شماره ها تغییر نمیکنه مخصوصا شماره های ارجاع که تو متن آوردم (یعنی از طریق اونا به شکل اشاره کردم) حالا اینجا با زدن کلید f9 باید همه چی آپدیت شه یعنی شماره شکل ها و شماره های که تو متن آوردم اما اینطور نمیشه و باید دستی روی تک تک شماره ها راست کلیک کنم و آپدیت رو بزنم که زمان گیره و ممکنه چیزی جا بیوفته. شما راهی سراغ ندارید؟