خیلی گیر بودجه نیستم، چون برام کیفیت و کارایی سیستم مهمه به علاوه زیبایی ظاهری و منو ها، اگر هم پولم به مقدار لازم نباشه تک تک و به مرور قطعات رو تهیه می کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید، ولی شاید بتونم تا 2 تومن هزینه کنمنقل قول:
خیلی گیر بودجه نیستم، چون برام کیفیت و کارایی سیستم مهمه به علاوه زیبایی ظاهری و منو ها، اگر هم پولم به مقدار لازم نباشه تک تک و به مرور قطعات رو تهیه می کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید، ولی شاید بتونم تا 2 تومن هزینه کنمنقل قول:
سلام.بسيار خوب.نقل قول:
شما سيستم صوتي مثل كامپوننت و آمليفاير و ساب ووفر هم ميخواهيد نصب نمائيد يا فقط همون قطعاتي كه در بالا فرموده بوديد؟
تهران تشريف داريد؟
دوستان گلم یک مشکل دارم اگه امکان داره شما حرفه ای ها کمکم کنید .... مشکل من از اونجا شروع شد که پنل ضبطم رو دزدیدن 4250pioneer رفتم پنل بخرم توی خیابون عباسی وسوسه شدم وگول خوردم با خودم گفتم یک پخش جدید بگیرم تازه معلوم نیست این پنل هم بخوام بخرم خودش دزدیه یا نه ، دزدی نمیخریم اینه وضعمون وای به حال دزدی خریدن . خلاصه بگم کفی شو فروختم و 370 دادم یه 5450 خریدم ... حالا گرفتار شدم که چرا صدای 4250 به من بیشتر می چسبیید نمیدونم این 5450 چرا اینقدر تیزه ، به خدا 2 هفته است گوش درد دارم . البته نا گفته نمونه فروشنده میخواست تنظیم کنه اجازه ندادم گفتم خودم تنظیم میکنم آخه آمپ هام که تنظیم بود تیون کردن پخش هم که خوراکمه .
مشکلم عدم تفکیکه صداست آخه یعنی چی ؟؟؟چرا صداش اینقدر مصنوعی و دیجیتاله؟ از pioneer بعید بود . مشکل از عدم تنظیمه آمپمه ؟ در ضمن باندام هم 6965 هست که به نظرم بانده با کیفیتیه و شاید با این پخش مچ نیست ! آخه خود سایت pioneer پیشنهاده 6975 داده که من صداشو قبول ندارم ;) در کل فکر کنم منم زیاد حساس شدم شاید. لطفا کمکم کنید . امروز قیمت کردم 480 شده بود کم آوردم در عرض دو هفته !!!!!!!!! دیگه عوض هم نمیشه کرد . الان که تحقیق کردم میگم کاش p99 یا 80prs میخریدم که الان حتما قیمتش سر به فلک کشیده. میشه به من بگین چی کار کنم ؟؟؟؟؟ با چی عوض کنم . 6350 ؟ 5250؟ 7150؟ کدووم ؟؟؟؟ یا همین که دارم خوبه :(
سلام علی رضا جان.نقل قول:
متاسفام برای مشکلی که پیش آمده برای شما.
در اولین گام شما به سراغ تنظیمات بروید تا سطح صدایی که میپسندید را اعمال کنید به هد.
در گام دوم به سراغ آمپ بروید البته اگر نام و مدل آمپ رو ذکر میکردید خیلی بهتر بود.موقعی که با آمپ دارید تنظیمات رو اعمال میکنید hpf فعال و روی فرکانس 80 گذاشته بشه.
متاسفانه چقدر ما تکرار کردیم که دوستان جنس های جدید این برند که طی این چند سال از چین وارد میشوند روز به روز کیفیت پایین تری خواهد داشت و کسی توجهی نکرد به این امر و در نتیجه شده مشکلاتی از این قبیل.
بهترین کار اینه که اگر شما صدای پخش براتون غیر قابل تحمل هست شما از پخش های کلاریون و آلپاین استفاده کنید که البته قیمت های سنگینی براتون رقم خواهد خورد.
در مورد بعدی هم میتونید 6050--یا 7150 دست دو تمیز بخرید که اونم با این وضعیت بازار قیمت ها خیلی پرت هست یعنی 6050 رنگو رو رفته رو من قیمت گرفتم 350 هزارتومن چشمام گرد شد قیمتشو دیدم یعنی دقیقا آشو لاش بود پخش.
80prs هم که در اصل تکامل یافته پی 80 هست و من خودم به شخصه حالا حالا ها سمتش نمیرم تا اینکه یه دست دو تمیز گیر بیارم.در مورد پی99 هم که تکلیف مشخص هست یه هدیونیت که از سری های اند باشد و قیمتی بالای 23000 بخواد خریدو فروش بشه اصلا قابل فکر کردن هم نیست برای سیستم های سطح پایین.
بنده حمید آقا و چندی از دوستان فروم همسایه همگی p80RSII داریم و تا از این پخش بهتر و روی قیمت گیرمون نیاد تن به تعویض نخواهیم داد.
در مورد صدای مصنوعی 6975 شدیدا مخالف هستم.چون این اسپیکر بستگی داره چجور و با چه تنظیماتی درایو شده باشد.
بنده صدای 6975 رو به طوری رام و نرم کردم که دوست خوبم علی در سایت همسایه وقتی که صدا رو شنید باورش نمیشد که این همون 6975 هست که صدایی تبل مانند و جیغ رو تحویل میده به سرنشین ها.اما با تنظیمااتی که اعمال شده شاهد رام کردن این اسپیکر بودیم و هنوزم دارم از صداش لذت میبرم.
با تشکر
میرمحمدی
ممنون از جوابت حمید جاننقل قول:
من قم هستم، اما اگر به نتیجه درستی برسم مشکلی برای تهران رفتن هم ندارم.
آره چرا که نه اما اولویتیم به ترتیب ایناس :
1. پخش
2. GPS
3. دوربین عقب
4. تلویزیون دیجیتال
5. مانیتور پشت سری
6. باند یا کامپوننت های عقب
7. آمپلیفایر
8. باکس
9. باند یا کامپوننت های داخل درب جلو
10. باند یا کامپوننت های داخل درب عقب
تا شماره 4 برام مهمه، بعد اون به تدریج هم باشه مسئله ای نیست، خلاصه می خوام جوری شروع کنم که وسط راه سیستم مچ با قطعات دیگه گیر بیاد، یه نکته دیگه که خیلی برام مهمه اینه که برش کاری نداشته باشه یعنی در جای فابریک باند های خودش نصب بشه. باندهای داخل درب فکر می کنم سایز 14 باشه اما عقب رو مطمئن نیستم باید آمار بگیرم، چون پلاک ماشین هنوز نیومده و دسترسی به ماشین ندارم.
مورد آخر اینکه مدیران خودرو تا مورد 5 رو با مارک ویکسن (Vixen) ارائه میکنه و خودش هم پشتیبانی می کنه.
سلام به همه مخصوصا آقا حمید
میگم ببخشیدا من هی مزاحم شما میشم
با همین وضعیت فعلی ماشین(باطری 60 و سیم کشی قبلی ماشین) اگه باکس رو وصل کنم مشکلی برای ساب پیش میاد؟
منظورم اینه که بخوام صدای ساب رو تست کنم اشکالی که نداره؟ با آمپ مونو
مرسی
راستی هوای این همشهری ما رو هم داشته باش:31::46:
فعلا بای
سلامنقل قول:
محمد عزیز خیلی خوب و کامل توضیح دادن. بله متاسفانه سری های جدید این برند خیلی کاهش کیفیت داشتن. تیزی صدا رو من هم شدیدا تو ماشین امیر پرشیا حس کردم. کاریش هم نمیشه کرد
در مورد برند ویکسن بله برند خوبیه. البته اگر مایل بودید میتونید کامل اون قطعات رو قیمت بگیرید از نمایندگی ،بنده سعی میکنم با گارانتی کمتر از اونا براتون تهیه کنم.نقل قول:
در مورد ما بقی قطعات هم اگر عجله نکنی بار جدید گلیدن ماسکونی تو راهه.میتونید یه سییتم کاملا کیفیتی به همراه قدرت مطلوب جمع کنید
نه مشکلی نداره.چشم محمد جان،بنده مخلص برو بچه های همسایه خانم حضرت معصومه(س)هم هستم.نقل قول:
مخلص آقا محمد گل، و تشکر فراوان از حمید آقا
پس می فرمائید که نیازی به پایونیر و برند های بهتر نیست؟ چون من شنیده بودم اگر ویکسن ببندم و بعدها بخوام سیستم کیفیتی ببندم با این پخش دچار مشکل میشم.
آقای میر محمدی عزیز
باسلام ، خدمت شما عارضم که بنده رفتم خ عباسی دادم آمپ روتنظیم زد و ساب روانداختم داخل باکس راستش دیگه از سر درد خبری نیست (قبلا ساب رو طاقچه بود ) ، یکی از دوستام گوش کرد گفت خیلی بهتر شده و از 4250 که داشتی خیلی بهتره ولی خودم هنوز حس خوب ندارم و اون تفکیک صدایی که از پایونیر انتظار داشتم رو هنوز اعتقاد دارم وجود نداره ... باید بسازیم دیگه :( فعلا زمان مناسبی برای خرید نیست prs80 رو میگفت 950 .
روی جعبه زده تایلند در کل پخش بدی نیست ولی به درد خانم دکتر میخوره :) وصدایه مصنوعی و دیجیتال داره .درحال حاضر حس بهتری دارم مخصوصا وقتی قیمت پخش ها رودیدم :)
درضمن اگه شما تونستین 6975 رو رام کنید و از صدای اون راضی هستید این 5450 رو هم میتونید رام کنید .
از شما خیلی تشکر میکنم
بهترین رادیو پخش الان چیه؟