قدیما دوربینا فوجی بودن
این fujifilm همونه یا اینم کارخونش چینی شده و اسمش عوض شده؟
قدیما دوربینا فوجی بودن
ممنون از پاسختوننقل قول:
یعنی توی رنج 1 میلیون هیچ دوربن دیگه ای از canon نیست که در حد D550 باشه
دوستان سلام
امروز می خواستم برم بخرم ، ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم ، گفتم تا شنبه صبر کنم
بعد از ساعت ها سرچ و بررسی و ... به این 3 تا مدل رسیدم ، لطف کنید قیمت تمام شده هر کدوم رو ( با در نظر گرفتن وسایل جانبی که نوشتم جلوی هر کدوم ) ، + نظر خودتون ( کدوم رو پیشنهاد می دین ) ، رو برام بذارید ... لطفا قیمت ها بروز باشه ( یا رنج قیمتی که ارائه می دین )
1- (Canon IXUS 210 IS (IXY 10S : + یک رم 4 گیگ + کیف ضربه گیر ( در حد 7000 تومان )
2- Canon PowerShot SX130 IS : + یک رم 4 گیگ + کیف ضربه گیر + شارژر + 4 عدد باطری شارژی
3- (Canon IXUS 130 IS (IXY 400F : + یک رم 4 گیگ + کیف ضربه گیر ( در حد 7000 تومان )
یک سئوال : تاچ 210 IXUS ، چطوره ؟
پیشاپیش از همتون ممنون
Nikon Coolpix P100 چطوره؟
از hs10 بهتره؟
Panasonic Lumix DMC-FZ35 چطور؟ چنده؟
كسي در مورد h15 casio اطلاعاتي داره
يه خواهش ديگه كسي قيمت sx210 , sx130 رو تو بازار داره؟
البته تهران يزد قيمت گرفتم 280 و 375 گفتن
این همونه و اسمش هم همونه که مردم به اختصار فوجی میگفتن و میگن هنوز ... نمیدونم شما سنتون قد میده یا یادتون هست یا . . . ولی یک زمانی همه عکاس ها از فیلم های فوجی فیلم با ایزو های 200 و 400 و ... استفاده میکردن و هنوز هم بسیاری از چاپخونه های بزرگ و قدیمی از دستگاه های عالــــــــــی فوجی فیلم برای چاپ عکسها استفاده میکنن . یکی از قدیمی ترین و بهترین شرکت های جهان هستش توی این زمینه ها .نقل قول:
قدیما دوربینا فوجی بودن
حالا رو هم نمیدونم ... ولی زمانی که من Fujifilm Finepix S9600 خودم رو خریدم ( حدود 3 سال پیش ) ژاپنی اصل بود و اصلا حرفی از چین و اینها نبود هرچند که کنن و نیکون های چینی و تایلندی هم هیـــــچ کمبود و نقصانی ندارن .
آقا ما چه بد شانسیما!!!
این دوربین sx30 وقتی اومد حدود530-40 بود و بعد 2-3 ماه تا 470-480 اومد پایین.ما گفتیم یه ذره صبر کنیم تا ارزون تر بشه.
حالا دوباره رفته رو 550!!1
آخه کجای جهان همچین چیزی هست که جنس چند ماه پیش وارد بازار شده دوباره گرون بشه.چقدر شارلاتان بازی درمیارن این وارد کننده ها.
کسی نیست منو راهنمایی کنه:37:نقل قول:
sh10 با باتری شارژی چند شات عکس میگیره؟نقل قول:
با فلاش و بدون فلاش
ممنون
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید هنر عکاسی
من حدود 100 صفحه ازین تاپیک رو مطالعه کردم ضمن اینکه پاسخ سوالات زیادی رو گفتم سوالات بیشماری هم برام ایجاد شد.
من یک دوربین نیمه حرفه ای تا حداکثر 600 تومن میخوام.
بین canon G12 و panasonic FZ100 و canon SX30IS گیر کردم! البته خودم تا الان پاناسونیک رو پسندیدم.
میخواستم در صورت امکان بصورت عینی یا با ذکر مثال ببینم زوم اپتیکال مدلهای extra zoom به چه دردی میخوره!؟
و مثلا در عکاسی طبیعت G12 چه محدودیتی نسبت به اون دو مدل اکسترا زوم داره؟
و اینکه میگن FZ100 در ISO بالا کیفیت عکساش پایینه یعنی چی؟ ISO بالا در چه مواقعی کاربرد داره؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.