شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
شما مى توانيد از پليس +١٠ يا نظام وظيفه سوال كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
کسی جواب منو نمیده چراااااا:n22:
اقا من ارادت خاصی به ون بیورن دارم دمت گرم
دوستان سلام و عرض ادب
سوالی داشتم در مورد خدمت وظیفه عمومی
دیروز، توی پادگان موقع اذان ظهر به دستور یه کادری که همراه با تهدید هم بود داشتیم گاوصندوق جابجا میکردیم. به دلیل سنگینی گاو صندوق، در رفت و یه سمتش افتاد روی غوزک پای من
خلاصه آمبولانس اومد و دکتر دید و تشخیص داده شد که منو ببرن بیمارستان. اونجا عکس هم گرفته شد و الان پای من توی گچه
اینو میخواستم سوال کنم که قانونی وجود داره بتونم غرامت بگیرم؟ یا دیه؟ میخوام دهن سرویس کنم
ممنون از همه
نه اینطور نیست پارتی داشته باشی اصلا این حرفا نیستنقل قول:
اتفاقا از هر دو پیگیر شدم و گفتن باید یگان حل کنه این مسئله رو که هنوز حل نکردهنقل قول:
پارتی که بحثش جداستنقل قول:
کلا با پارتی مشکل حل میشه
ولی سوال اینه در حالت عادی فقط بسیجیا رو میگیره؟؟؟
بسیجیای امام حسین یعنی چی!؟!!
Sent from my D6502 using Tapatalk
تو همین تاپیک چند نفر بودن که بدون پذیرش و این حرفا افتادن سپاه !نقل قول:
سلامنقل قول:
یگانتون رو ننوشتید و اینکه در اموزشی هستید یا نه !
اما به طور خلاصه ، با توجه به میزان اسیبی که دیدید میتونید غرامتش رو دریافت کنید .
مدارک بیمارستان رو نگه دارید و بعد از اینکه رفتید یگان به نیروی انسانی یگان و قسمت خدمات درمانی مراجعه کنید . در اونجا باید برای شما فرمی به نام فرم "نمونه ب" که مخصوص حوادث حین سربازی هست پر کنند . مورد شما چون در داخل پادگان بوده جزو حوادث قیود خدمتی محسوب میشه . شما فرم رو میگیری و امضاهاش رو جمع میکنی و بعد از 6 ماه با مراجعه به بیمه های مربوطه که برات مشخص میکنن در اون قسمت، غرامتت رو دریافت میکنی . مهم نیست که بعد از 6 ماه از حادثه خدمتت تموم شده باشه یا نه . غرامت کارشناسی شده و درصدی مشخص میشه که بر اساس اون بهتون غرامت پرداخت خواهد شد . البته یه فرم هم بهت میدن در مرحله ی اول که باید ببری اون بیمارستانی که بردنت و بدی دکتر پرش کنه . در کل مشکلی خاصی بوجود نمیاد و طی 7-8 ماه غرامت پرداخت میشه .
اون مورد کادری رو هم میتونی بری به حفاظت یا جاهای دیگه بگی که بهش تذکر بدن !
نکته : یک سری از حوادث هست که به عنوان حوادث غیر قیود خدمتی حساب میشه . یعنی حوادثی که در خارج از پادگان اتفاق افتاده ! یعنی مثلا شما بعد از ظهر که از پادگان میرید خونه (یا به هر ترتیبی که تو مرخصی هستید و برگه مرخصی دارید ) خدایی ناکرده اتفاقی براتون میفته . مثلا با یک دوچرخه تصادف میکنید ، یا یکی از دندوناتون در اثر ضربه شکسته میشه یا هر چی که باعث اسیب ظاهری به شما بشه (نه آسیب داخلی ! مثل عمل جراحی داخلی و ... ) . بعد از مراجعه به پزشک (مهم نیست پزشک کجا باشه ) و درمان ، میتونید به قسمت خدمات پادگان مراجعه کنید و درخواست غرامت کنید ! به این غرامت میگن حوادث غیرقیود خدمتی . از نظر میزان دریافت غرامت هم فرقی با قیود خدمتی نداره ! در ارتش دو تا بیمه غرامت میدن ! صبا و کوثر . بقیه ارگان ها رو نمیدونم !
راستی سعی کن بیشترین استفاده رو از این گچ گرفتگی بکنی ! هم استعلاجی خوب بگیر و هم یه 6 ماهی معاف از کارهای سنگین بگیر تا اذیت نشی و یه استراحتی بکنی :n02:
اخه درجه روی کارت به چه کاری میاد که درخواست تعویض دادید !؟ دردسره این چیزا !نقل قول:
اگه گفته باید یگان درست کنه، اول باید نامه از تهران (محل صدور کارت) به یگان ارسال بشه، بعد یگان در درخواست جدیدش اسم شمارو وارد میکنه و مشخصات رو درست میکنه . به صورت معمول اگه یگان اصلی و منطقه باشه 30-20 روز و اگه گروه باشه 45 روز طول میکشه تا کارتتون بیاد !
ممنون از جوابت
من ستاد مشترک کل سپاه میدون کلاهدوزم یه ماه دیگه هم خدمتم تموم میشه
فقط میخوام از قانون استفاده کنم که غرامت بگیرم
بابا گفتم شانس ندارم یه وقت یا گیر میدن که اطلاعاتش اشتباه یا اینکه به مشکل می خورم من چه میدونستم اینطوری کش پیدا میکنه!نقل قول:
اتفاقا شهر شما هم خدمت کردم :n01:
بالاخره طرف گشت کارتم رو پیدا کرد گفت تقریبا اریبهشت سال بعد تازه کارت های ایراد دار رو میبرم تهران که اونام بخوان اصلاح کنن چند ماه طول میکشه. گفت اگه کار واجبی باهاش داری بیا ببر.
گفت یه روش دیگه که هست اینه بری پلیس+10 و درخواست بدی که کارتم گم شده و درخواست المثنی بدی. که هزینه داره و روی کارت میخوره المثنی
به نظرتون اگه درجه زیاد مهم نیست برم بگیرم لا اقل این وسط گم و گور نشه؟!
لطفا حذف شود
:n40::n40:نقل قول:
به نظر من که درجه اصلا مهم نیست ! اگه مهم بود حداقل میزاشتن تو عکس کارت بیفته ! مهم شماره ملی و شمارهی کارت هست که مخدوش نباشه
به نظر من که کارتت رو پس بگیر ! علافی درخواست مجدد یا تغییر مشخصات زیاده ! ( اونم مشخصه ی بی اهمیتی مثل درجه !)
دوستان باید قفل کمدی با خودمان ببریم یا قفل آویز؟
دوستان پادگان آموزشی تلفن عمومی داره ؟ یا باجه های مخابراتی دارن؟
منظور اینه که کارت تلفن بگیریم یا نه!
این بستگی داره به پادگان آموزشی ! ولی در 90 درصد مواقع قفل آویز مناسب هست . البته برا ساکتون هم قفل ببرید حتما چون الزامی نیست که به شما کمد بدن !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله حتما وجود داره . کارت رو قبل از رفتن به پادگان حتما تهیه کنید چون ممکنه تو پادگان کارت پیدا نشه یا گرونتر از بیرون بفروشن بهتون !
من شهریور پست کردم خورد اردیبهشت 95 تعجیلم هم نذاشتن بزنیم و گفتن ظرفیت پره و 8 ماه علاف تو خونه ایم . حالا طرف چند روز پیش فرستاده خورده اسفند ! یعنی همه چی تو این مملکت شاهکاره
=====
یه سوال از دوستانی که اموزشی رو سپری کردن هم داشتم :
میذارن فوتبال ببینیم شبا ؟ :دی از اردیبهشت تا تیر کلی فوتبال مهم خارجی از جمله لیگ قهرمانان اروپا و ... هست من از الان غصه اینو میخورم از دست بدم این بازی ها رو :n02:
بستگی داره کجا بیفتی ! و مسابقش چی باشه ! ولی چون خاموشی ساعت 9 شب هست ، 99.99999 درصد مواقع نمیزارن ببینید !نقل قول:
شما میتوانید از نظام وظیفه شهرتون یه نامه بگیرید که اجازه بدن یه تلویزیون کوچیک با خودتون ببریدنقل قول:
روز اعزام هم حتماً نامه رو با خودتون ببرید. آگه مسئول نظام وظیفه طرفدار لیگ اروپا باشه حتماً نامه رو میده بهتون چون فقط اونه که میتونه شما رو درک کنه.گیرنده دیجیتال فراموش نشه یه نامه هم واسه اون بگیرید شبکه ifilm میتونه یه نجات دهنده باشه تو اموزشی:n02:
نقل قول:
به غیر از هتل هایی مثل 01 تهران یا مالک اشتر، جاهایی مثل مشگین شهر یا ولیعصر اگه نای تلویزیون دیدن داشتی میتونی ببینی!!
دوستان اگر کسی افتاده پادگان شهید دستغیب جهرم یا اطلاعاتی ازش داره یه اطلاع رسانی بکنه مرسی.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی میدونه تیپ تکاور امام حسن بهبهان چجور جایی هست؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
:n08::n08::n08:نقل قول:
کارت درسته
سلام دوستان
اگر الان دفترچه ارسال کنم برا برج چند میفته حدودا ...یه سوال دیگه کلا چه ماه هایی از سال بهتره برا اعزام
خییییلی ممنونم
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
اردیبهشت میتونید بیفتید، بعد از اون تاریخ پیشنهادی بدید احتمالا قبول میکنن.نقل قول:
بهترین ماهها، اسفند هست که به تعطیلات عید بخوره، ماه رمضون هم خوبه چون اکثر جاها کمتر اذیت میکنن.
ممنون به خاطر توجهت[emoji3]نقل قول:
اخه من شنیده هفت هشت ماه طول میکشه اعزام...به صورت کلی و بدون در نظر گرفتن تعجیلی خواستم بدونم
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام دوستان
من 1 اسفند اعزامم، فقط میخواستم بدونم برای انتخابات مجلس که جمعه هفته آینده برگزار میشه تکلیف ما چی میشه؟
شناسنامه رو با خودم ببرم یا نه؟
ممنون
والا واسه منم سواله ولی یحتمل تا بریم تا شنبه هفته بعد به نظرم مرخصی بدن به خاطر انتخاباتنقل قول:
جالب بود داشتم نگاهی به قوانین معافیت تو سال های گذشته مینداختم همون 82 و اینورا
نگاه کردم به دو سه علت طبق اون قوانین معاف دائم میشدم خیلی از دوست های دهه شصتی دارم میبینمشون معاف پزشکی گرفتن کپ میکنم
طرف هیکلی و سالم سالم همه کارم میکنه تف به این شانس نسل سوخته واقعی دهه هفتادین
دقیقا اگه منم همون ۱۸ سالگی اقدام کرده بودم برای لاغری مفرت معاف بودم! حیف که نمی دونستم...نقل قول:
چ زود تموم شد، شنبه تسویه می کنم:n16:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان!:n40:
من تازه عضو سایت شدم
سلام دوستان من افتادم نیرو انتظامی. موهای صورت توی نیروی انتظامی باید چطوری باشه؟ من عادت دارم صورتمو تیغ می زنم یعنی نزنم خیلی بد میشه چون بعضی جاهای صورتم مو در نمیاد! به نظرتون تیغ و کف اصلاح ببرم گیر نمیدن؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خواهش میکنم، بله تا چند هفته قبل اعزام برای برج ۸ به بعد میفتاد و درخواستای تعجیل هم قبول نمیکردن.نقل قول:
الان شما هر تاریخ پیشنهادی که بدید قبول میکنن.
نه که نگذارند بببینید، اتفاقا تو آسایشگاه ما تلویزیون بود و آزاد هم بود واسه فوتبال دیدن ولی اونقدر خسته باشی که فقط بخوای بگیری بخوابی و بگی گور پدر فوتبال . یعنی اینقدر که وقت خواب ارزش داره تو خدمت هیچی دیگه نداره.نقل قول:
هه اره زود تموم شد باشه باور کردیمنقل قول:
دو سال از بهترین سالهای زندگیت حروم شده دوست عزیز
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی ک دفترچه پست میکنه هدفش اتمام خدمته...من نگفتم بد یا خوبه..فقط گفتم تموم شد چون از روز اول ک پوتین پوشیدم ب فکر این روز بودم...نقل قول:
سلام دوستان وقت بخیر
خوب هستین؟
کارت دوره تکمیلی 45 روزه فقط به درد سپاه میخوره و به درد جاهای دیگه نمیخوره؟
من احتمالا بتونم امریه بگیرم
کسی از دوستان هست که اعزام باشه به 01 چون چند تا سوال دارم ازش
دوستان اگه کسی میدونه یگان نیروی زمینی شهید واعظی اهواز (سپاه) چجور جایی هست کمکی کنه.
موفق باشینقل قول:
خدا رو شکر که تموم شد
برات ارزوی موفقیت میکنم
حرفامو به دل نگیر
Sent from my iPhone using Tapatalk