باز؟نقل قول:
ولی نارحت نباش
هنوز فرصت دارن
Printable View
باز؟نقل قول:
ولی نارحت نباش
هنوز فرصت دارن
پارس قرار نیست 5 مگ تا 12 مگ بیاره مثل شرکتای دیگه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
الان اگه خدایی نکرده درست نشد کجا میخوایید کوچ کنید؟
داداش نگفتی تست برا کجا بود :n02:نقل قول:
تو فیســــبوکش نوشته بود میخان بالاتر 2 مگ هم بزارننقل قول:
ولی نمیدونم گفته بود کی میزارن یا نه
رو خود عکسه که نوشته :Dنقل قول:
مال روسیه ــس
اولی رو ولی نمیدونم:| نوشته BG
توشهرما فقط پارس -مخابرات -فن آواو اسیا تک هستش
نمیدونم کدومو برم
مخابرت شاید فن اوا باید بازخوردا رو ببینم بیشتر
اگر کسی نظری داره بگه
نقل قول:
برای
CJSC Togliatti Telecom
هست که درست باید ببینیم از کجا گرفته شده...
نگران نباش خودم ایرانم-استان خوزستان:n02:نقل قول:
ما آخر نفهمیدیم کجا زندگی میکنی؟ اخه تو مخابرات کل استانها پست دادی:n02:نقل قول:
من اره
من بندرعباس زندگی میکنم فرشاد جان
چیکارکنم دیگه میرم مبینم سوال میکنم بالاخره میگذرونم
بخش هرمزگان خیلی راکده کسی نیست
خودتم که یه پا پارس انلاینی شدی:n16:
امیر کجایی نکشی خودتو بیا حاضری بده
we love u khozestan :n02:نقل قول:
سرعتا خوب شده یا نه هنوز؟
یا نه هنوزنقل قول:
چیزی که ترکید دیگه ترکید...
اینطوری ـه : :n21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تست سرور فرانکفورت اینقد سرعت عالی بود هنگ کرد . :n21:
نقل قول:
دوستانی که میگفتند افرادی که پارس بردشون روی شهراد فقط مشکل دارند ببیند پارس کلاً زده در ساعات رایگان محدود کرده... اینم بخاطر پیاده سازی سیستم محدودیت جدیدشونه نه به شهر و مرکز مخابراتی ربطی داره نه ip
بی معرفتای احمق... مارو خر گیر اوردن... بوالله کاری کرد باهام این ماه که دیگه نامرد روزگارم اگه کسی جلوی من اسم پارس رو بیاره تف نندازم زمین.... فقط 2 روز... فقط 2 روز بعد از عید فطر میرم.....نقل قول:
بالاخره چیکارمیخواد بکنه؟ اگه این طوری بشه همه تخلیه میکنن
اینم فرانکفورت . :n21: برید برا دوستاتون تعریف کنید که یکی بود با سرویس یه مگ اینقد دانلود میکرد . :n09:
آقا این سرعت یه مگ ـه ، الکی که نیست . :n18:
واقعا با این حرف موافقم isp که خراب شد دیگه احتمالش خیلی کمه که به حالت اولش برگرده نمونش همین مخابرات هر چی تلاش میکنه درست بشه هی بدتر میشهنقل قول:
فرشاد نگو میخوام بیام مخابرت
یوقتی کسی نمیدونست adsl مخابرات وجود داره کمترین کاربرا رو بین بقیه شرکتا داشت فقط یک شعبه بود یه خونه کوچیک ولی دانلود شبانه رو به بهترین شکل ارائه میداد الان برید ببینید چه سامانه ای درست کرده 4تا شعبه زده ولی دیگه از پس ارائه یه دانلود شبانه برنمیاد
بهت توصیه میکنم نیای طرفش نمیخوام از چاله دربیای بیفتی تو چاهنقل قول:
سرعت ما داره همینجور میره بالا بالا بالاتر! فعلا شده 270 ! دارم خواب میبینیم عایا؟!
خوش بحالتنقل قول:
ما که از هر سروری امتحان کردیم به زور به 30 میرسه
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه
3هفتست از پارس سرویس گرفتم!بدترین تایم اینترنتم رو توی تمام مدتی که ADSL داشتم دارم تجربه میکنم
نه اقا ! سرعت منم بعد از 10 دقیقه کشید رو همون 40 50.... شما که دیگه نور الانوری!!! قابل توجه دوستانی که میگن از اکانتینگ محدود کردن! این رفیقمون تازه اومده پارس رو چه حسابی باید محدود باشه؟نقل قول:
دوستان بارقه های امید رو زنده نگه دارید... تا سه شنبه امکان این که اتفاقی بیفته بیشتر از نیفتادنشه... سرعت من مثل قبل نشده ولی الان رسیده به 330 ! و خدا وکیلی دروغی ندارم بگم تو 30 روز گذشته اصلا سرعتم بالای 140 اینا نمیرفت....
.... مطمعن باشید رمضون که بره همه چیز بر میگرده سر جاش
تست سرعت الان:
وضعیت خط:
حرفی برای گفتن ندارم حقیقتا!!
اخه با 256 توقع داری شبانه چقدر باشه ؟ خیلی خیلی کم هستن اونایی که با این سرویسا به دانلود بالا دست پیدا میکن.. هر چند این مشکلا هم دست تو دست هم گذاشته مشکل بیشتر شده... ولی فکر نکنم سرعتت در بهترین شرایط بالاتر از 40 بره...نقل قول:
اگه اكانتينگي در كار نبود كه ديگه هيچكي غصه اي نداشت همه مفتي با سرعتاي فضايي دانلود ميكردن اصلا نگران ترافيك و حجم هم نبودننقل قول:
ربطی به سرعت نداره!من الان روی ی خط دیگه خونه 128 شاتل دارم که روی 2 مگ بسته شده!
شبانش با روزانش کلا رو 250 قفله!
وقتی سیاست کاری یه شرکت روی گشنه بازی و حرص زدن هستش ربطی به سرعت نداره!
اگر مسئله فقط شبانه بود مسئله ای نبود ولی روزانه هم سرعتم به زور به 500 میرسه!
فردا تست هاشو میزارم
صحبتت متینه کاکو...نقل قول:
من میگم اگه قرار باشه اکانتینگی در کار باشه باید همه دچارش بشن ... ولی هستن چند نفر که سرعتشون تو همون زمانی که مال ما از 30 بیشتر نمیرفت تا 1 مگ هم دانلود میکردن... من میگم این قضیه به گواه همه کاربرا قبل رمضون اصلا نبوده... خودممم میرم از شرکت اگه سرعتم برنگرده بشه مثل قبل... تازه امشب سرعت اسمی من رو دارن میدن... و مطمعنا جوابمو نمیده
وضعیت داغونیه واقعانقل قول:
انقدر شعور ندارن که به منی که 20 روزه ازشون سرویس گرفتم خدمات قابل قبول بدن که حداقل یه دوره دیگه شارژ کنم حسابمو
با این وضع حداکثر تا اواسط مرداد صبر میکنم اگه درست شد که هیچ اگرم نشد که تخلیه...
یه شکایتم میزنم خسارتم ازشون میگیرم!نصب تابستونم رو هدر دادم بقیش رو سفت میچسبم!
داداش خیلی از این کاکو گفتنت خوشم میاد اصلا شیرازیا رو دوست دارم :n12:نقل قول:
به نظر من برای اونایی که هنوز سرعت بالا میگیرن هم توضیح منطقی وجود داره :
اگر پهنای باند تقسیم بر سه شده باشه :
برای مراکزی که پهنای باند زیاد دارن : سرعت بالاتر از مقدار اسمی میمونه فقط افت میکنه
برای مراکزی که پهنای باند کم دارن : سرعت افتضاح میشه
البته یه چیز دیگه هم هست بعضی از دوستان هستن که میان تست میذارن سرعتشون نسبت به خیلی ها بالاتره مثلا یکی بود سرعتش حدود 280 بود ولی هنوز ناراضی بود و میگفت قبلا خیلی بیشتر از این حرفا بوده ...
دوستان این قطعی های پارس درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی داغونم کرده من 5 روز پیش تمدید کردم اما جوری شده فردا می خوام جمش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
نوکرتم کاکو:n17:نقل قول:
نظر لطفته مهر شما هم حسابی به دل بنده افتاده....
استدلالت کاملا درسته... والا من سرعتم الان 270 فیکس هست... یعنی 30 روز دنبال این سرعت بودم... منتها قبل رمضون این موقع ها 500 بود دیگه... که فکر میکنم با رفتن رمضون خیلی از این دانلودرها میخوابن .... و شاید این رقم درست بشه...
یعنی من پای سیستمم خوب.. حتی روزایی که سرعت بد بود... منظورم روزانه هست.. سر زمانی که اذان میگفتن ( میریختن رو غذاها) و سرعت دانلود جون داداش میشد 700!! دوباره تا 12 شب میشد 40 !!!!! الان سرعتم 370 بود همین که 4 شد دوباره موقع سحری شد اومد رو 250..... بعد 5 سال استفاده ادم لمش میاد دستش.... من قبل 12 گفتم امروز از اون روزاست! الانم واقعا این سرعت 250 خوب نیست! خیلی کمه... بهم 500 نده میرم منم...ادم خودش یه چیزی بلده فکر میکنه همه بلدن....
دادا من الان که رایگانه سرعتم 450 میره البته 4 مگ بستم. اما هی 10 مین 15 مین قطع میشه به نطرت تا بد ماه رمضون درست میشه؟ چون می خوام جمش کنمنقل قول:
من الان که رایگانه سرعتم 450 میره البته 4 مگ بستم. اما هی 10 مین 15 مین قطع میشه به نطرتون تا بعد ماه رمضون درست میشه؟ چون می خوام جمش
بیا اقا همه نمازارو خوندن رفتن تو رخت خواب ولو شدن:n19:
سرعتم رسید به 300 ! رابطه این چیزایی که میگم شاید با مغز هم خونی نداشته باشه ولی اصولا هیچ قانونی تو شیراز با درک ما همخونی نداره
کاکو رسیدیم به 300 !
گاز بده لامصب (التماس من به idm ) ----- اق عبدلی نمیزاره والو! ( مدیر عامل)
حتما میدونید که اون اولا روزه 9 ماه از سال واجب بوده.... حساب کنید اگه خدا قانونش رو بر نمیداشت الان چه بلایی سر اینترنت میومد...
میگم شما که حاجت روا شدی یک دعایی هم واس ما بکن:n03:نقل قول:
میگم من اون اوایل بودم ولی هیچ موقع 9 ماه نبود همیشه 1 ماه بود:n02:
تو که خود جنسی... منتها اون اوایل منظورم اولای اسلامه! شما اون موقع بودی کاکو؟نقل قول:
محتاجیم به دعا حاجی... از دستشون در رفته! از فردا میام ور دل خودتون فحش و فحش کشی! ها کاکو ... نو پرابلم