برای اولین بار تو عمرم تونستم بفهمم اینترنت پرسرعت 256 محدود تو ایران و تو خونه ما یعنی چی !!
دوستان پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و لذت ببرید !!
حجم فیلم : 600 کیلوبایت
کد:http://sheyton-tanha.persiangig.com/ADSL-256/ADSL-256-Hacked!!.rar
Printable View
برای اولین بار تو عمرم تونستم بفهمم اینترنت پرسرعت 256 محدود تو ایران و تو خونه ما یعنی چی !!
دوستان پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و لذت ببرید !!
حجم فیلم : 600 کیلوبایت
کد:http://sheyton-tanha.persiangig.com/ADSL-256/ADSL-256-Hacked!!.rar
کسی میدونه آسیاتک سرعت شبانش از چند تا چندهستش؟
درواقع نتت ۳ مگه !!! :31:
داش خداوکیلی نتم 256 محدود هستشنقل قول:
به یک سری دلیل امنیتی نمیتونم با مدرک ثابت کنم
دوستان دست بکشید از این شاتل مثل داداشتون !:31:
خب حالا شما از شاتل سرویس داری یا از جای دیگه؟نقل قول:
نه شاتل نیست داش.شاتل که گند زده به زمین و زمان ! :41: :31:نقل قول:
اقا بیخیال :10:
خب اگر شاتل نیست پس شرحش در تاپیک شاتل برای چیه ؟نقل قول:
اومدی پُز بدی داری با سرعت بالا دانلود میکنی ؟
نه داش.فقط خواستم بگم منم الان شاتل دارم محدود هم هستم.15 روز دیگه هم که تمام شه فسخ میکنم. و این سرعت مال داداش ما بود که اونم تا 5 روز پیش شاتل داشت و اونم مثل من محدود بود و وقتی فسخ کرد و رفت جایی دیگه نت گرفت همچین سرعتی الان دارهنقل قول:
پس در نتیجه فسخ کنیم اینطور راحت میشیم و لذت میبریم
خوبه برا من.نقل قول:
خوب دوستان دیشب هم بخت با ما یار بود و شبانه سرعت بالا بود تونستم تو 5 ساعت(ساعت 2 دانلود رو شروع کردم تا 7) چنین فیضی ببرم. :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه ی کشیدن شیره ی اینترنت هم تو تاپیک آسیاتک میگم. :31:
دوستان ما همیشه به یادتونیم. :11:
عزیز دل منم 5 ماه از شاتل راضی بودم بعدش ر...د بهم. :2:نقل قول:
درضمن این رو هم بگم برعکس بچه های دیگه من از چیزی که دارم راضیم .
128 دارم که روزانه اش 270 تا 380 سرعت داره و شبانه 90 تا .
منتظر شکایات و دشنام های شما در روزهای آینده هستیم. :27:
نقل قول:
درود
دوست عزیز این عکسی که گذاشتی مربوط به چی میشه ؟
کنسول مودمه ؟ مدلش چیه ؟
نه کنسول مودم نیست.نقل قول:
صفحه ی Report کنترل پنل حساب کاربری تو سایت آسیاتک هست.
منظورت چیه جواد جان؟؟ یه توضیحی میدی؟نقل قول:
سلام دوستان
من از وقتی گه پهنای باند و بالا بردن و مال من رو 2.2 شده نتم بعضی وقتا همش قطع میشه
از شاتلم بهم زنگیدن و گفتن خط تلفنت پارازیت زیاد داره
نمیدونم چرا دقیقا از همون روز که پهنای باند بالا رفت پارازیتی شد خطم؟
ممکنه کابل تلفنم قوی نیست و تحمل این پهنای باند و نداشته باشه؟
اگه کابل قوی تری بگیرم درست میشه؟
اصلا حرفم منطقی بود یا کلا ربطی به کابل نداره؟
ممنون میشم کمکم کنین
منم خیلی دوست دارم یه شب که سرعتم میره بالا بترکونم نت رو منتهی همیشه هر شب دانلود دارم مجبورم کم استفاده کنم که فرداش محدود نشم تو خماری نمونم .
نقل قول:
داش خداوکیلی نتم 256 محدود هستش
به یک سری دلیل امنیتی نمیتونم با مدرک ثابت کنم
بله میدونم نت شما ۲۵۶ هست ! برا منم ۱۲۸ هست خونه ولی رو ۲ مگه ... شبا منتهی میاد رو ۵۶ کیلو ..
نه ربطی نداره.نقل قول:
بابا 2 مگ چیه که کابل نکشه ؟!
الان شروع کردن به IPTV دادن روی همین کابل .
IPTV هم حداقل 8 مگ پهنای باند می خواد.
فکرش رو بکن روی یک خط هم ADSL برای اینترنت میشه داد هم IPTV هم باهاش تلفن حرف زد !
پشتیبان های شاتل چرت و پرت زیاد میگن . به حرفشون توجه نکن . مشکل از خود ارائه دهندگان سرویس هست.
دوستان من تو عرض 12 روز 5 گیگم تموم شد.و 3 گیگ دیگه هم خریدم شد 8 گیگ.
وایرلسم هم خاموش بوده و کسی استفاده نکرد.
کل دانلودهام میشد 1.5 گیگ و میگیم با پیج باز کردن و ... هم میشه 2 گیگ.
چرا شاتل ایجوری شد؟
فردا میخوام عوض کنم بزارم مخابرات.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ محدودیت شما هم به زودی شروع میشه ! انشاالله که همینطور باقی بمونه و محدود نشید ...
یا منطقه خلوتی هستید یا تو عشق و حال اولیه .
نقل قول:
سلام داداش
مگه به عکسه. پس اینو با عینک نگاه کنید چشماتون ضعیف نشه:31:
دوست عزیز با نام کاربری jackson2010
درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شما که دوست نداشتم پاک بشه ولی درسته این همه این تاپیک شلوغ هست و هر روز پستهای اسپم گونه گوناگون توش ارسال میشه بعد شما هم این مطلب رو ارسال کنید دقت کنید چقدر دوستان در پستهای بعدی به شما لطف داشتن
نقل قول:
جالب بود خیلی. من که در حالت آخر به سر میبرم
بهتر بود برای مشترک در حال صحبت با پشتیبانی اینو میذاشتی :
اون اسبه هم پشتیبانیه.
نقل قول:
آقا این اثرت واقعا یه شاهکار هنریه حتما سردر شاتل بچسبون که حداقال می ریم شاتل واسه فسخ یکم بخندیم.
دمت گرم..
نقل قول:
صحیحش میشه ۰۰:۵۵ AM ... ولی در کل عالی بود کلی خندیدم .
مرسی
نقل قول:
دمت گرم همش باحال بود ولی سر این یه تیکه کلی خندیم!
من یک بار تذکر دادم که کمی رعایت بشه شما هم به عنوان اولین نفر گفتید چشم ! ولی این درست نیست که به خاطر یک مسئله طنز چند پست دیگه الکی ارسال بشهنقل قول:
سلام آقای جکسون
این صفحه ای که طراحی کردی رو همیشه باید page up صفحه باشه وقعا حرف نداره.
خودتون قضاوت کنید؟
ببینم علینقل قول:
جمعه چرا اینقدر کم..
شنبه چرا اینقدر زیاد؟؟؟؟
تو هنوز شاتلی یا سرویس دیگه ای هستش؟
شما چطور 36 گیگ در یک روز دانلود کردی؟؟ اونم رایگان؟؟؟ :18:نقل قول:
چی شد کسی نمیدونه ترافیک شبانه آسیاتک از ساعت چند هستش؟
دوست عزیز جای پست شما تو تاپیک آسیاتک هست.نقل قول:
ولی برای اطلاع بگم که زمان دانلود شبانه تو هر شهر متغیره و باید از نمایندگیتون بپرسید.
جکسون جان اینو از رادیو فردا شنیدم دونستنش خالی از لطف نیست
بالاترین سرعت اینترنت کاربر خانگی در جهانی که درش زندگی می کنیم :
کره جنوبی رتبه اول 13.8 مگابایت در ثانیه
رتبه دوم چین بود فک کنم اینو شک دارم
رتبه سوم ژاپن
آمریکا رتبه 12 داره با 5.8 مگابایت در ثانیه
حالا ایران جالبه :
در بین کشورهایی که پائین ترین سرعت نت رو کاربران خانگی دارن ایران رتبه 13 داره حالشو ببر بین افتضاح ترین ایران 13 هستش
به نظر من که اصلا نمیشه قیاس کرد. نمی دونم این رتبه بندی ها چطور هست !نقل قول:
اولا من تا اونجایی که با اونوریا تو بازی های آنلاین ارتباط داشتم چیزی به عنوان سرویس محدود ندارن فقط بعضی هاشون یه قانونی شبیه FP شاتل دارن که مثلا ماهی 200 گیگ بیشتر دانلود نکنین ! نامحدود رو با محدود مقایسه کردن که خنده ست.
دوما خونگی یعنی چی ؟! تعریفش همه جای دنیا یکیه ؟ کی تعریفش کرده ؟ مگه خونگی ها بطور مجزا پهنای باند میگیرن که بشه راحت حسابش کرد ؟!
کافیه یکذره دستکاری تو تعریف بشه تا مثلا ژاپن دهم بشه آمریکا اول ! یا برعکس !
قصد دفاع از ایران رو ندارم ولی این رتبه بندی ها اصلا دقیق نیست.
دوست عزیز کاربر خانگی یعنی کاربری که از خونه استفاده می کنه و تمام کشورهایه دنیا رتبه بندی کاربر خونگی و بیزینس دارن شما که ادعا دارین باید اینم بدونین رتبه بندی تمام دنیا وجود داره منم قصدم نبود از کشورهایه خارجی طرفداری کنم قصدم بود دوستانی مث شما متوجه امر باشننقل قول:
ولی تفاوت کوچکی وجود داره کاربر خونگی که عرض می کنم یعنی قیمت اینترنت در اون کشور برایه یک کاربر عادی که می تونه استفاده کنه با مقدار پهنایه باند در اون وضعیت قرار داره منظورم از کاربر خونگی اون بود که کمترین سرعتشون برایه استفاده عموم
ولی برایه بیزینس قضیه فرق داره شاید شرکتهایی باشن که نیاز به 10 برابر اون سرعت داشته باشن اونوقت قیمت می ره بالا این نه تنها تو کشور ما بلکه تو تمام کشورهایه دنیا صادقه مثلا اداره ثبت احوال بالطبع نیاز بیشتری داره پس اگر بیاد و با سرعت کاربر معمولی اکانت بگیره لنگ می مونه
فک کنم متوجه شدین
در ضمن منظورتون از اونورا کیا هستن که شما باهاشون بازی می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه منظورتون افغانیا هستن که اتفاقا اونام سرعتشون از ما بیشتره
دونستن خوبه ولی دونستنی که فک می کنه می دونه ولی نمی دونه خیلی بدتره
من سرویس اکو 512 خونگی دارم. می خوام 2048 بگیرم. سرویس میدن ؟
سلام
نمیدونم چرا دسترسی به سایت هم دیشب مشکل شد و قطع و هم امشب همین فروم رو میگم
میدن، چاپلوسیتم میکنن. بعدش پشت سرت اینطوری میشه:نقل قول:
مسئول فروش: :21: فکر کرده الکی چاپلوسیشو کردم.
شما بعد از 2 هفته دانلود شبانه: :13: چرا اینجور شد؟
چت آنلاین هنگام جدال با شما: :27: فکر کرده بش میگم که محدود شدی.
شما در هنگام فسخ قرارداد: :19: پولمو بالا کشیدن!!
مسئول فروش در حال فسخ: :5: پولتو بالا کشیدیم.
این وضعیت خودم بود(البته بعد از 5 ماه اشتراک)
با این اوصاف شرکتتو عوض کنی بهتره.
مطمئنی؟نقل قول:
۳۶ گیگ دانلود حداقل باید ۱ گیگ ارسال رایگان داشتی :27:
سوال
با توجه به اینکه 5 ماه از اشتراکم مونده:
1- اگر فسخش کنم، چیزی از هزینه ام رو بر می گردونن؟
2- شاتل که پوکید. از چه شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم که هر شب بشه یک گیگ دانلود کرد؟
fake دیگه :31:نقل قول:
مطمئنی؟
۳۶ گیگ دانلود حداقل باید ۱ گیگ ارسال رایگان داشتی
بقیه سایتها رو نمیدونم ولی فروم اگه از دسترس خارج میشه برای بکاپ گرفتن از دیتابیس سایت ، آپدیت کردن یه سری از تنظیمات ، رفع باگهای موجود، پاک کردن یه سری از پستها و مرتب کردن فروم به این بزرگی هستشنقل قول:
بله ! طبق معمول بعد از کلی محدودیت ۳ روز خارج شدم و امروز دوباره محدود . ۲ روز اول ۳۰۰ مگ و روز سوم ۹۰۰ مگ دانلود داشتم و در کمال تعجب شب چهارم که الان باشه محدود شدم ... دقیقا شبی که کار دارم محدود میشم . خیر سرم زیاد دانلود نکردم امشب کارامو انجام بدم .
خوشم میاد فیکس سر ساعت ۸ سرعت از ۲ کیلوبایت میره رو ۲۵۰ کیلوبایت .
به خونت تشنه ام شاتل مطمئن باش ضربه بدی ازم میخوری ...
دیروز من با قسمت گزارش مشکلات وب سایت شرکت نیمه محترم شاتل که ارتباط برقرار کردم و ازشون خواستم که پاسخگوی سرعت افتضاح شبانه باشند(هرچند بارها باهاشون صحبت کردم وجوابهای تکراری شنیدم)فرمودند که شما باید مصرفتون را مدیریت کنید،بهشون گفتم شما بگید دریک ماه ما چند گیگا،مگا،کیلوبایت یا چند بایت دانلود کنیم که محدود نشویم!فرمودند که عددش مشخص نیست،منم گفتم آخه وقتی میزانش مشخص نیست من چه جوری مدیریت کنم؟!!! جوابی نداد،پیداکنید پرتقال فروش را!!واقعا مردم را ابله فرض کردند این مدیران شاتل دزد!:19:
سلام داداشنقل قول:
از وقتی من وارد این فروم شدم این مسئله مطرح بود تا الان و هیچکس جواب درستی نتونست پیدا کنه
وقتی این رو میگه که مدیریت کن ولی عدد نمیگه دلت میخواد از پشت مانیتور یا تلفن خفش کنی:31:
پلیس هم میخواد آدم رو جریمه کنه میگه بیشتر از 120 نرو نمیگه سرعتت رو مدیریت کن، اگر 80 رفتی جریمت کنه:31:
و راحتت کنم من خودم شاید با 200~300 مگ هم محدود شده باشم .و تا الان حجم مشخصی که دانلود کنی و محدود نشی رو نمیشه گفت طبق گفته این دوستمون هم
خوب آدم میمونه چی بگه. بگه زیر یک گیگ milad_gta هم همین کار رو کرده:41:نقل قول:
milad_gta بله ! طبق معمول بعد از کلی محدودیت ۳ روز خارج شدم و امروز دوباره محدود . ۲ روز اول ۳۰۰ مگ و روز سوم ۹۰۰ مگ دانلود داشتم و در کمال تعجب شب چهارم که الان باشه محدود شدم ... دقیقا شبی که کار دارم محدود میشم . خیر سرم زیاد دانلود نکردم امشب کارامو انجام بدم .
خوشم میاد فیکس سر ساعت ۸ سرعت از ۲ کیلوبایت میره رو ۲۵۰ کیلوبایت .
ولی یه پیشنهاد:
ایشون از دوشب 300 مگ یکدفعه رفت 900 مگ
حالا شما هر وقت محدودیتت رفع شد شب اول کمتر از 350 مگ شب دوم کمتر از 400 مگ شب سوم کمتر از 500 مگ شب چهارم کمتر از 600 مگ تا همینطور به ترتیب بیا جلو ولی بیشتر از 950 مگ مصرف نکن .
جمع آپلود و دانلود کمتر از 950 مگ باشه
احتمالا دوران محکومیتت کمتر میشه:31:
اگر این روش جواب داد حالا برعکسش کن و بعد از 950 مگ بیا روی 850 و فرداش مثلا 800 مگ ...تا 500 مگ بیا پایین و بعد دوباره مثل روش بالا که گفتم حجم رو افزایش بده مرحله به مرحله
یکدفعه افزایش نده
ولی این یه پیشنهاد بود اگر دوست داشتی استفاده کن چون ضمانتی نداره ولی احتمال زیاد جواب میده:5: 70٪
اینجا یه نکته ظریف باقی میمونه:
همون فردای رفع محدودیت نیوفتید به جونش وگرنه رم میکنه دوباره یکی دو روز حالا بیشتر هم شد بهتر (به صبرتون بستگی داره) تحمل کنید ولی مودم رو خاموش نگذارید"یعنی مودم روشن سیستم یا خاموش یا از نت استفاده نکنید یا فقط وبگردی کنید خلاصه اینجوری احتمال دور زدن تحریمهای بین المللی و حتی آمریکا(شاتل که هیچه) رو به امید خدا خواهید داشت:40:
دوستان من دیگه از این شاتل خسته شدم.در طول یک ماه گذشته فقط 2 شب من تونستن 1 گیگ دانلود کنم بقیه شب ها سرعتم به زور به 3 کیلو بایت می رسه
لطف کنید بگید کدوم شرکت الان خوبه مم قرار دادم رو فسخ کنم برم از اون شرکت بگیرم؟