دوستان من نمیتونم به اکانتم وصل شم. الان با اکانت دوستم اومدم.
بعد از این که اکانت رو عوض کردم تا تست بگیرم دیگه نمیتونم به اکانتم وصل شم.
تو پنل میتونم برم.
امکان داره منو بن کرده باشن؟
Printable View
دوستان من نمیتونم به اکانتم وصل شم. الان با اکانت دوستم اومدم.
بعد از این که اکانت رو عوض کردم تا تست بگیرم دیگه نمیتونم به اکانتم وصل شم.
تو پنل میتونم برم.
امکان داره منو بن کرده باشن؟
آقایون این عکس تست سرعت که میزارید از کجاست؟ راستش منم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم ولی نتایجو به این صورت برام نشون نمیده!:n13::n27:
منم نمیتونم کانکت بشم بعد اینکه مودم رو ریست دادم! باز معلوم نیست کجا رو زدن خراب کردن! :دی شده قضیه پت و مت! :دی
همه از همین سایت تست میگیرن.نقل قول:
شما گزینه Share Result رو بزن بعد برات ادرسی رو میاره . شما اون ادرس رو ول کن . از بالا برو رو تب Image حالا این ادرس رو کپی کن بزار اینجا.
من با اکانت دوستم میتونم وصل شم ولی با اکانت خودم نه.نقل قول:
زنگ زدم 2020 8 نفر تو صف بودن.
5 مین واستادم دیدم کم نمیشن بعد قطع کردم.
برای منم همین مشکل پیش میاد گاهی اوقات. یک بار مودم رو ریست کارخانه ای کن و.... دوباره راه اندازی کن اوکی میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ 1ماهه
.................................................. .......................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ 1ساله کمپین 4گیگ
.................................................. ................................
1مگ 1ساله
.................................................. ..........................
512 یک ساله 2گیگ کمپین
.................................................. ...............................
چند نکته:
1مگ 1و512 یک ماهه نداشتم بزارم شرمنده!!:n02:
2.ناامید کننده است بلاخص پینگ ولی اگه شبانه رو محدود نکنن میشه با2مگ ازساعت 1تا7 5گیگ ونصفی دانلود کرد که خوبه باز!
3.تلورانس بالایی دارن وناپایداره از270 میاد 70 بعد میشه 200!!!که جاب نیس
4.هیچی سلامتی دوستان.
آقا منم مودم رو ری استارت کردم الان وصل نمیشه قبل اون وصل بودا
پشتیبانی هم دنیایی ادم پشت صف هستن.
فکر کنم ادماش کار رو ول کردن رفتن.
مثلا پشتیبانی باید شبانه روزی باشه.
صبح تا ظهر هم فکر کنم به زور هستن.
یعنی چی نمیتونید وصل شین
الان این دوستایی که تو این تایپیک هستند چطوری اومدن نت؟
الان اگه من مودمو خاموش کنم ممکنه مثل شما این اتفاق واسم بیوفته؟:n13: