400 میتونه بده .نقل قول:
به یکی از آشنا های من داده .
البته شاید وضع اینجا با شهر شما فرق کنه ...
Printable View
400 میتونه بده .نقل قول:
به یکی از آشنا های من داده .
البته شاید وضع اینجا با شهر شما فرق کنه ...
من اهوازم و سرعتم با 2mb حدودا 550kbنقل قول:
ولی چون واسه اهواز نا محدود نداره میخوام 1mbنا محدود از مخابرات بگیرم
شبانه هم همین سرعت رو میده؟نقل قول:
آقا منم همینو میخوام بدونم که صبانت برا شما که روزی 500 میده شبا چقده لطفا پاسخ بدید میخوام تازه مشترکشون بشمنقل قول:
:n16:
من از صبانت ندارمنقل قول:
فقط واسه اطلاع از ایشون پرسیدم :دی
شبانه اصلا Stable نیست .نقل قول:
گاهی اوقات مثل روز ، گاهی اوقات در حد Dial-UP .
وضعیت صبانت چطوره؟
من بعد از 5 سال مهرماه از صبانت جدا شدم.همون موقع بود که یوزرنیم و پس شبانه رو برداشته بود.حالا بعد از تست کردن اکثر شرکت ها می خوام برگردم.الان اوضاع نسبت به اون موقع چه تغییری کرده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آقا جالبه...
من 42 گیگ حجم داشتم ولی الان شده 47 گیگ....:n02:چیکار دارن میکنن؟!
توی این چند وقت شک داشتم که اضافی دارن حساب میکنن...ولی نه اینقدر دیگه!
صبانت برای مشهد بهترینه از لحاظ سرعت به هر حال!
نتیجه تست سرعت امروز من در speedtest.ir :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز زنگ زدم پشتیبانی بعد از ده بار تست سرعت گرفتن توضیح دادن به این و اون، نفر آخر که بهش وصل شدم و شرایطم رو توضیح دادم یکی دو دیقه پشت خط فکر کرد آخرشم گفت پهنای باندمون تموم شده درخواست افزایش دادیم موافقت نکردن. بهش میگم حالا من باید چیکار کنم؟ میگه باید صبر کنی. میگم تا کی؟ میگه معلوم نیست. میگم یعنی به زودی حل میشه؟ میگه نه پروسه زمان بریه!
من اطلاعاتی درباره شبکه ندارم اما فکر نمیکنم مشکل از پهنای باند باشه. بعضی از سرور های خارجی سرعت دانلود حدود 70 شده (قبلا حدود 130 بود) بعضی ها 1. اگه مشکل پهنای باند بود باید همه سرورها به یک اندازه کند میشد. اگه میگفتن مشکل یک ماه دیگه حل میشه یا حتی میگفت نمیدونم مشکل چیه باز یه کاریش میکردم. اما حالا که خودشون با زبون بی زبونی دارن میگن درست نمیشه و همینی هست که هست، دیگه به فکر رفتن از صبانت افتادم. واقعا از دردسرهای گرفتن یه سرویس جدید بیزارم اما همونطور که میبینید این سرویس فعلی هیچ استفاده ای برام نداره و معلوم هم نیست کی درست بشه.
قبل از این افت سرعت، سرعت دانلود روزانه ام 130-140 بود. شبانه هم شبی حدوداً 1.5 گیگ دانلود میکردم. ماهی هم 30 تومن پول شارژ خط رو میدادم. اگه با این همین شرایط جای دیگه ای رو میشناسین لطفا معرفی کنید. (اگه با مودم صبانت هم سازگار باشه چه بهتر)
سرعت من رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاچيزي بنام ثبات دراينترنت ايران وجودنداره سرعت روز عالي سرعت شب پايين سرعت شبانه متغير تر