کرمانشاه تو هر چی چیز چرت اوله طرح منوریل رو هیچ شهری قبول نکرد کرمانشاه قبول کرد اینترنتشم اینطور :n15:نقل قول:
کرمانشاه بیشتر به موش آزمایشگاهی شبیه تا شهر
Printable View
کرمانشاه تو هر چی چیز چرت اوله طرح منوریل رو هیچ شهری قبول نکرد کرمانشاه قبول کرد اینترنتشم اینطور :n15:نقل قول:
کرمانشاه بیشتر به موش آزمایشگاهی شبیه تا شهر
یعنی چه محدودش کردن؟؟
منی که 256 نامحدود ثبت کردم محدود شده؟
چقدر حجم به من دادن مگه مه الان 5 مگش مونده؟؟؟؟
لعنتیا
من اینترنتم روزی 40 - 50 بار قطع میشه..! بعضی وقتها یکم خاموش روشنش می کنم یا سیم رو قطع و وصل می کنم درست میشه کسی نمیدونه مشکل از کجاست..؟
دوستان (ip (188 هنوز موجود هست...:n28:
آره من الان با همین ip کانکتمنقل قول:
راستی کسی حجمش تموم نشد ببنیم سرعت دانلودش چقدر کاهش می یابه؟
چرا داداش من میدونم مشکل از کجاست خودم نزدیک به سه هفته این مشکل رو داشتم دیگه اینقدر زنگ زدم 2020 و کارشناس بفرست از اینجور مضخرفات تا اینکه کارشناس اومد و گفت مودمت خرابهنقل قول:
من اینترنتم روزی 40 - 50 بار قطع میشه..! بعضی وقتها یکم خاموش روشنش می کنم یا سیم رو قطع و وصل می کنم درست میشه کسی نمیدونه مشکل از کجاست..؟
منم گفتم حتما راست میگه رفتم ی مودم دیگه اوردم ولی همچنان همون مشکل بود بعد فهمیدم فقط من اینطوری نیستم مشکل از خود isp نابود شدست چون چندتا از دوستام هم همین مشکل رو با نت مخابرات داشتن یعنی ی کاری میکنن که SNR Margine خط افت میکنه میرسه به زیر ده (دوستان نگین نویز رو خطت هست چون که تمام سیم کشی تلفن به طور کامل با فاصله خیلی زیاد از هر گونه سیم برق از دم در تا خود مودم بردم ولی همچنان مشکل سرجاش بود ) تا اینکه چند روزی میشه خود به خود یکم نویز خط بهتر شده و اون عدد به بالای 10 رسیده
درکل از همه خواهش دارم لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــطف ا از مــــــــــــــــــــــــ خابرات اینترنت نـــــــــــــــــــــگــ ــــــــــــــــــــــیری د
بزارین بفهمند مردم یکمی دزدی حالیشون هست واقعا خودتون قضاوت کنین اینی به ما ارائه میدن اینترنته ؟؟؟ اینترانت هم نیست چه به اینترررررررنت
اینم در نظر بگیر شرکتهای دیگه هم از این بدترن ،خدایی مخابرات تا الان بد نبوده در مقایسه با شرکتهای خصوصی مثل حسابگر ،آسیاتک و.....جدیدا هم که نامحدود ها رو محدود کرده خراب کرد حالا اینم معلوم نیست بزارید یکی از دوستان حجم نامحدودش تموم شه ببینیم بعدش چی میشه منم 512 نامحدود شارژ کردم 12 گیگ حجم دادهنقل قول:
اینم بگم فکر نکنید از مخابرات دارم طرفداری میکنم اما بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد
ما که حسابگریم جدیدا یه سیستمی برا پاسخگویی طراحی کرده که کلی باید پشت خط بمونیم آخرم جواب نمیده.دلمون به این پشتیبانی خوش بود باز شما مخابراتی ها جوابتون رو میدننقل قول:
حسابگر اشغاله همش حجم دزدی ...
من که می خوام شنبه نامه جمع اوری بگیرم
نقل قول:پشتیبانی کلا معنی نداره دیشب که شارژ کردم میخواستم وصل شم ارور 629 میداد زنگ زدم پشتیبانی میگم وصل نمیشه ارور 629 میده میگه برو تو پنل کاربری شارژ رزرو رو فعال کن بهش گفتم عزیزم وصل نمیشه چطور برم تو پنل کاربری بعد گفت ارورت چنده!!؟؟؟ گفتم اینه از یکی دیگه پرسید گفت این مال چیه بعد از کلی جر و بحث با همکارش دو تا مغز نخود به این نتیجه رسیدن که کانکشن Dial Up ساختم !!!!!!!اون وقعتی که اینو گفت قیافم اینطور شد :n04: و گفتم شب بخیر :n15:نقل قول:
بخدا معتاد تو خیابان رو میزاشتن پشتیبانی بهتر راهنمایی میکرد