1مگ مبین نت قم
ساعت 1:27 شب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ای واااااااای.نمی دونم چی بگم.اگه واقعا این کارو کردن که خیلی بی .... هستن.حالا بقیه بگن این مشکلات برا اونا هم هست؟اخه من نامحدود 512 8 صبح تا 8 شب دارم واقعا خوبه.سرعت همیشه رو 68 ثابته.ولی بخاطر قیمتش نمی خوام تمدید کنم.نمی تونم هر ماه 42 تومن بدم.این جوری که خیلیا میگن این حجمیا هم خیلی خراب شده.مخصوصا دانلود شبانه.نمی دونم چی کار کنم.خط خونه که فیبر نوری...وایمکس ایرانسل پوشش نداره...وایرلس هیچکی نمیده....تنها گزینه همین مبین نته.نقل قول:
پیغام خصوصیو خوندی؟نقل قول:
آقا خدا شاهد دیشب ساعت ۲ و ۵ دقیقه گذاشتم واسه دانلود... الانوکه واسه نماز بلند شدم... می بینم فقط 138 مگابایت دانلود کرده... بابا زشته بخدا واسه سرعت 1 مگ... تو کدوم نقطه ازز جهان همچین کاری رو میکنن؟۱ خورده انصاف و مرام و مروت به خرج بدین... خیلی زشته... با سرعت ۱ مگ ۳ ساعت بذاری واسه دانلود بد فقط 138 مگ ؟ هرچقدر فکرش میکنم می بینم خیلی دور از انسانیته...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
خوشا به سعادتت :دینقل قول:
سرویس های ما لیمیت شده پهنای باند خالی هست بشینید دانلود کنید :دی
من دیشب سر ساعت ۲ گذوشتم دانلود سرعتم نصف شد! و دور و بر ۷۰ تا ۱۳۰ متغیر بود
بعدش دیدم اینترنت قطع شد و کار نکرد...
خودمونیم! چقدر e-care مزخرفی داره! برای مشاهده مقدار حجممون طبق این مسیر باید بریم؟
Home » Query Business Info » Summary Usage Record ؟
میزان استفاده Used Amount هست، درسته؟
ولی واسه من روز اول تا بعد از ظهر زده بود 491 مگ، الان هم زده 491 مگ...
البته هر دفعه مودم رو از برق در آوردم و دوباره وصل کردم.
منم وضعیتم مثل شماست.چه کنیم از دست این فیبر نوری؟تو ده تا شرکت و مخابرات اولین رزروم ولی انگار همه از adsl شون راضین!!نقل قول:
اونکه برق شهر رو هم قطع و وصل کنی بازم آپدیت نمیشه.مخصوصا جمعه ها اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.جالبه که حتی برای تمدید سرویس ها هم نباید کارتون به روزهای تعطیل بکشه.اینم از سرویس 24 ساعته.خوبه سه ماه تعطیلی ندارن.نقل قول:
بالاخره مبین نت هم وارد شهر ما شد فعلا در مرحله تست هست!
وضعیت اینترنت من اینقدر خرابه وسوسه شدم بچسبم به مبین نت! بیشترین مصرف نتی من برا بازی آنلاین هست پس سرعت دانلود زیاد برام مهم نیست بیشترین مورد حساسیت پینگ هست برام اون هم برا سرورهای اروپایی ونداشتن تایم اوت دوستان وضعیت از این نظر چطوره؟ کسی می تونه یه پینگ به سرور 4.2.2.4 بگیره بهمون نشون بده؟
مودم داخلی بهتره یا بیرونی؟ از طرحها استفاده کنم برا مودم رایگانش؟ کدوم طرح؟
باتشکر
سلام دوست عزيز بنده بندرعباس هستم پينگ من از 270 تا 300 متغييرهنقل قول:
لازم به ذكره چون من از رسيور لينوكسي استفاده مي كنم و برا باز كردن كانالها با سي سي كم به اينترنت با پينگ مناسب احتياج دارم اشتراكي كه الان من از مبين نت دارم بسيار عالي جواب ميده
بنده از مودم بيروني استفاده ميكنم راضي هستم