سلام پاساژ پایتخت طبقه همکف همه جور تبدیلی داره یه سر بزنید. البته از درب میرداماد وارد بشید میشه طبقه زیر همکف به احتمال خیلی زیاد اونجا پیدا میکنیدنقل قول:
Printable View
سلام پاساژ پایتخت طبقه همکف همه جور تبدیلی داره یه سر بزنید. البته از درب میرداماد وارد بشید میشه طبقه زیر همکف به احتمال خیلی زیاد اونجا پیدا میکنیدنقل قول:
سلام به همه دوستان بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم یه تی وی فیلیپس 8008 بگیرم که کیفیت تصویرش خیلی خوبه ولی 2 تا مشکل یکی هزینه کافی برای تهیه سینمای خانگی ندارم یکی اینکه این تی وی گویا با زیر نویس فارسی مشکل داره. حالا از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنن راستی یه PS3 360GB هم دارم که خیلی وقته دستشو گم کردم اینو گفتم شاید این وسط به یه دردی بخوره بلو ری 3D هم پخش میکنه ولی تا اونجا که یادمه بعضی مواقع گیر میداد که نسخه اصل نیست و پخش نمیکرد حتی بعد از اینکه هکش کردم
حالا با توجه به اینا من دنبال یه سینمای خانگی میگردم که
1-همه فرمتها رو راحت از روی USB و هارد بخونه
2-همه جور دی ویدی و بلو ری رو پخش کنه، همه فرمت های مختلف رو پخش کنه و مثل بعضی از این جنسای مثلا خیلی اورجینال گیر نده نسخه اصل نیست و این داستانا
3-تو زیر نویس فارسی هیچ مشکلی نداشته باشه
4-ورودی و خروجی و اتصال بیسیم و این چیزاشم خوب باشه
5-کیفیت صداش هم بد نباشه (میگم بد نباشه چون احتمالا تو رنجی که من میخوام و این چیزایی که من لازم دارم احتمالا نمیتونم بر خلاف میلم چیزی تهیه کنم که صدای خیلی خوبی هم داشته باشه ولی خوب اگر چیزی بود که عالی میشد)
6-اگر شد لا اقل دو باند عقبی وایرلس باشن که سیم سر راه نباشه و اون مشکلی که بعضی از وایر لسها دارن که صداشون تو بعضی مواقع خیلی ضعیف میشه رو نداشته باشه
7-کیفیت پخش سه بعدی و صداش هم مناسب باشه چون تی وی کیفیتش بالاس و حیفه با سینما خرابش کنم
خودم که به فیلیپس علاقه دارم چون کیفیتشون خیلی خوبه ولی خوب همون مشکل زیر نویس فارسی رو احتمالا دارن و بعد پایونیر که احتمالا خیلی گرون باشه حتی تو بانه و بعد سونی که اونم مثل پایونیر، چیزای دیگه هم که به بودجم نمیخوره ولی بر خلاف میلم احتمالا مجبور باشم سامسونگ یا ال جی بگیرم. جی وی سی یا جی بی ال رو هم نمیدونم چطور باشن
از بانه میخوام بگم بفرستن چون تی وی هم از اونجا میاد، هزینه هم حدود 1 تا 1.5 میلیون.
اگه ترکیبی از اسپیکر و مدیا پلیر یا سینما خانگی و اینچیزا هم شد پیشنهاد بدید لطفا
خواهشا راهنمایی کنید که زودتر باید تصمیم بگیرم چون میخوام با تی وی برام بفرستن
ممنون از همه دوستان
دوستان بعد از دوسال و نیم از خرید تی وی سونی ex720 تصمیم گرفتم یه سینما براش بخرم
نمیدونم براش مدل e880 سونی بگیرم یا مدل 727 پایونر
خواهشا راهنمایی کنید
سلام دوستان کسی بلو-ری پلیر Samsung BD-F7500 دیده ؟ قیمت دارید ؟
پیشاپیش از جواب شما مچکرم.
سونی در حال حاضر قیمت های خوبی تو ایران نداره.من پایونیر پیشنهاد میدم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
وارد نشده.
مدل 737 پایونیر وای فای نداره مدل 838 داره لطفا بگین چه کارایی داره وای فای تو این سیستمها که من یکیشو انتخاب کنم با سپاس از راهنمایی شما
سلام من به حجم صدای زیاد علاقه ای ندارم بیشتر به تفکیک صدا و باس وتریبل هماهنگ و شفافیت صدا اهمیت میدم بیشترم برای گوش کردن به موسیقی میخوام. اغلب سینماهای خانگی که صداشونو شنیدم صداهاشون تو موسیقی به نظرم خیلی مسخره اومد ولی تا حالا صدای پایونیرو تست نکردم البته منظورم سری بلوریشه از سری rs به خاطر جاگیر بودن و بزرگی بیش از حد سیستم خوشم نمیاد چون کل خونمون 68 متره واسه خودمونم جا نیست:n02: به نظرتون مدلایی مثل 727 میتونه جوابگوی نیازم باشه یا اینکه یک امپ پایونیر مدل 520 یا522 با جامو 428 بهتر بهم جواب میده در ضمن به نظرتون امپ 520 بهتره یا 522 یا 523 ؟ امپ 520 ورودیهای بیشتری داره ولی 523 امکانات بیشتری داره؟ضمنا سیستم قبلی من یک مینی های فای سونی مدا vx90 بود ولی واقعا صدای فوق العاده ای داشت نه از نظر من بلکه هر کی میومد خونمون تعریف میکرد در صورتیکه سریهای جدید تر سونی بیشتر به باس تاکید داشت و شفافیت سیستم منو نداشت.ان شاالله که تونسته باشید سلیقمو درک کرده باشید با این توصیفات اگه امکانش هست راهنمایی کنید در ضمن بودجمم محدوده حدود یک میلیون ولی اگه بدونم ارزش داشته باشه تا دو میلیون هزینه کنم تو دو مرحله باید بخرم اول امپ بعدا باندا رو بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل تهران پیدا میشه؟
برای این کابل تو سایت چاره یه وارد کننده هست
فروشگاه اکوستیک هم داره
ولی اگه سیستم صدا و تصویر 3D دارید M2000 رو بگیرید