سلام من این ترم بهمن ماه رو به خاطر مشکلاتی انتخاب واحد نکردم یعنی این ترم رو نرفتم و مرخصی هم نگرفتم حالا می خوام ببینم ترم مهر که می خوام برم باید چه کار کنم ؟ممنون
Printable View
سلام من این ترم بهمن ماه رو به خاطر مشکلاتی انتخاب واحد نکردم یعنی این ترم رو نرفتم و مرخصی هم نگرفتم حالا می خوام ببینم ترم مهر که می خوام برم باید چه کار کنم ؟ممنون
بعد از شکست 4 بره صفر بایرن که دیشب بود امروز رفتم دیدم اسمم رو برد دانشگاه خورده و یه چهار واحدی هم روی اشتباهم حذف شده.
فیزیک 1 رو برداشته بدم ولی ریاضی 1 رو برنداشته بودم به همین راحتی یه چهار واحدی پرید.
دوستان تابستون میشه فقط ریاضی 1 رو برداشت یا اون هم هم نیاز فیزیک 1 هست؟
تابستان حداکثر6 واحد هستش دیگه؟
یکی از بچه ها ترم آخرش هست گیر یه استاد عقده ای افتاده
الهه جهانتیغ - حسابداری
بعد این بنده خدا دوستم حسابداری دولتی رو هم برداشته
امروز فهمیده که استاد الهه جهانتیغ دوستمو حذف کرده!
چرا؟ چون 4 جلسه غیبت کرده!!!
قسم میخوره که من سر کلاس بودم
و ...
به استاد گفته
اونم گفت مشکل خودته
من نمیدونم
حذفی
فلانی بهمانی
هر کار کرده استاده از اون ... !!!
مگه درس 3 واحدی 6 جلسه غیب آزاد نیست؟
بعدشم من استاد حسابداری داشتم یه بار حضور غیاب نکرد!
چون اصلا حسابداری بنظرم حضور غیاب نمیخواد! سر کلاس باشی میفهمی
نباشی هم خودت ضرر کردی و میفتی به احتمال زیاد!
حالا مونده چیکار کنه دوستم! نظر شما چیه؟
ولی به خدا چه موجوداتی تو دنیا وجود دارن!
خودشون انتظار دارن همه اونا رو درک کنن و بفهمن
ولی اونا یه بار حاضر نیستن دیگران رو درک کنن و شعورش اندازه ...!
واقعا بعضی ها نهایت عقده هستن! کاش یه روز اتفاقی همین متن رو این استاد میخوند و اساتید مثل ایشون
مطمئن باشن تو همین دنیا یه جا کارشون گیر میکنه و همه دل رحم نیستن! همینجوری باهاشون برخورد میکنن
بعد نیان نگن ای خدا مگه ما چیکار کردیم که یارو با ما اینجوری کرد !!!
آدما به هم نیاز دارن! اینو فراموش نکنید اگه روزی کاره ای شدید تو این مملکت !
بله، میشه ریاضی 1 رو به تنهایی برداشت.نقل قول:
تابستان هم سقفش 6 واحد هست.
دوستان جواب سوالم رو كه نداديد
ولي دوستم رفته استراحت پزشكي گرفته
استادي كه بخواد بخاطر غيبت دانشجو رو حذف كنه
ليست رو به كي ميده؟ آموزش يا گروه؟
نامه استراحت پزشكي رو كجا ببره؟
خود استاد گفته مشكل خودته
من نامه قبول نميكنم
ليست رو هم رد ميكنم ...
تعداد غیبت های مجاز به تعداد واحد ربطی ندراه به تعداد جلسات تشکیل شده ربط داره که معمولا 16\3 هستنقل قول:
یعنی اگه 16 جلسه تشکیل بشه دانشجو میتونه ۳ جلسه غیبت کنه
لیست حذفی ها رو هم استاد میده به آموزش
نامه رو هم ببرین آموزش
ما كه يه استاد داشتيم ميگفت تا 4 جلسه مجاز هستين
يكي ميگفت تا 6 جلسه مجازين
درس 1 واحدي هم البته داشتيم ميگفت فقط 2 جلسه مجازين!
چون دوستم ميخواد واسه اين استاد نامه بزنه به رييس دانشگاه لطفا تو اين موارد راهنمايي كنيد :
چون اين استادي بوده كه ( استاد خودمم بود - خودم حذف كردم ترم قبل ) كه روي صندلي ميشينه و حسابداري آموزش ميده!
خودش هيچي ياد نداشت ... معلم رياضي هست تو مدرسه دخترانه ... با پارتي و اينا اومدن شدن استاد ديگه !
اينو بهم بگين كه بچه شو كه مياره سر كلاس ! تو دانشگاه
مجاز هست به چنين كاري؟؟
راستي تا جايي كه ما خونديم و سر كلاسا رفتيم بيشتر از 12 ديگه نهايتا 13 جلسه كلاس ها در طول ترم تشكيل نميشه
اگه اين ترم ( كه كوتاه تر هست ) هم كه باشه كه ديگه كمتر !
16 جلسه ميدونين چند هفته ميشه ؟!!!
این قانون نظام آموزش عالی هستنقل قول:
حالا هرچه تعداد جلسات کمتر باشه تعداد غیبت های مجاز دانشجو به نسبت کم تر میشه
استاد هم مجاز نیست بچشو بیاره سره کلاس!
فصل ششم آیین نامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ::
حضور و غیاب دانشجو
ماده 30 : حضور دانشجو در تمامی برنامه های درسی اعم از نظری، عملی،نظری-عملی و کار آموزی و کارورزی و دیگر فعالیت های آموزشی الزامی است.
ماده 31: غیبت غیر موجه: دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی تا حد سه درس در طول نیمسال موجب حذف آن درس خواهد شد ولی برای بیش از سه درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
ماده 32: غیبت موجه : دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی در طول نیمسال موجب حذف آن درس می شود..
تبصره 1- در صورت استفاده از ماده 31و32 رعایت حداقل واحد(حسب نظام آموزشی )در نیمسال لازم نیست.اما نیمسال مزبور به عنوان نیمسال کامل جزو سنوات تحصیل دانشجو محسوب می گردد و چنانچه میانگین نمرات امتحانی دانشجو در این نیمسال کمتر از 12 باشد بر اساس ماده 45 این آیین نامه مشروط به حساب می آید.
تبصره 2- حذف درس بر اثر غیبت موجه و غیبت غیر موجه موضوع ماده 31 و ماده 32 موجب باز پرداخت شهریه پرداختی دانشجو اعم از ثابت یا متغیر نخواهد بود.
تبصره 3- در مورد دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی باشد در صورتی که غیبت دانشجو از سه شانزدهم ساعات مربوط به هر یک از دو قسمت تجاوز کند،دانشجو برای تمام آن درس غایب محسوب می شود..
ماده 33: غیبت تا حد مجاز(اعم از موجه و غیر موجه)دانشجو را ار انجام تکالیف درسی،آزمایشگاهی و عملیات مریوط معاف نمی کند.
ماده 34: میزان غیبت ها بر اساس حضور و غیاب هفتگی استادان که قبل از شروع امتحانات هر نیمسال به اداره آموزش گزارش می شود محاسبه می گردد.
تشكر از شما
در مورد آوردن بچه كه گفتيد مجاز نيست ...
اما يه سوال ديگه چون دارم با دوستم نامه رو مينويسيم
اينه كه
استاد محترم مگر نبايد هر جلسه حضور غياب كنه؟!
خب اين استاد يه هفته حضور غياب ميكنه و دو هفته نميكنه !
بعد دقيقا تو اون چند جلسه اي كه حضور غياب كرده دوستم مريض بوده ( گواهي پزشكي داره )
و در جواب دوستم ميگه مشكل خودته
شانس خودته !
خب خيلي ها بودن به عنوان مثال كه تو جلساتي كه اين استاد محترم حضور غياب نميكرده غايب بودن و شايد 5 جلسه اصلا نبودن
و بازم به قول استاد محترم شانسشون زياد بوده !!! آيا اين درسته ؟؟
نقل قول:
این کاملا به استاد بستگی داره که چطوری حضور غیاب کنه
این که میگه شانست بوده بله درست میگه
شما میتونید با گواهی پزشک تشریف ببرین آموزش براتون درست میکنن