شما هم اعزام 12/1 برا پادگان 01 هستی؟نقل قول:
من و هم برای این دوره و پادگانیم:n01:
Printable View
شما هم اعزام 12/1 برا پادگان 01 هستی؟نقل قول:
من و هم برای این دوره و پادگانیم:n01:
سلام دوستان
اقا تورو خدا سریع جواب بدید ممنون میشم
من الان هشت ماه خدمتم نامه اومده که باید منتقل بشم به تیپ زرهی 288 خاش واقعا دارم شاخ در میارم چرا باید منو منتقل کنن با توجه به اینکه تک پسر هستم و الان دارم تو شهر خودم خدمت میکنم دلیلش رو پرسیدم میگن از همون روز اول امریت برا خاش بده اشتباهی رفتی کرمانشاه در صورتی که من امریم کاملا قانونی بوده برا کرمانشاه و نامه انتقالیم هم بفرموده هست . حالا چیکار کنم لغو شه ؟؟ هنوز تسویه حساب نکردم 4 روز مهلت دادن بهم به کجا مراجعه کنم یه راهی بگید تورو خدا اگه بلدید .
بعد من لیسانس هستم تیپ 288 زرهی خاش چجور جاییه کسی اطلاع داره ؟؟؟ مرخصیش چجوره ؟ کلا چجوریه محیطش ؟
ممنون میشم این دو سوالمو جواب بدید منتظرم
سلامنقل قول:
تک پسری ذر حالت عادی مهم نیست، اگه مشکلی دیگه ای هم دارید که تک پسر بودن توش مفیده به بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح در تهران مراجعه کنید(سرهنگ نظیفی یا جانشین ایشون ، بسیار کارراه انداز هستن) ، و مشکلاتتون رو بگید و بگید که یهویی امریه دادن بهمو و ... شاید بتونن کمکتون کنن .
حتما یا ایجاد مشکلی کردید یا اینکه مازاد بودید که براتون امریه به فرموده زدن ! چون اگه درخواست از تیپ نشه که امریه ی بفرموده زده نمیشه ! البته یه مورد دیگه هم هست شاید امریه جابجایی با فرد دیگه ای بوده که اونجا افتاده و اشنا داشته و شما رو قربانی کردن ! البته اونوقت امریه جابجایی میزنن .
خلاصه تنها راهتون همون بازرسی ویزه هست . البته به نیروی انسانی تهران هم مراجعه کنید و مشکلاتتون رو بگید شاید کمکتون بکنن .
بفرموده سخته که لغو بشه مگر با بفرموده ی شخصی بالاتر از بفرموده قبل !!!
خاشم معلومه کجاست ! تبعیدگاهه ! بفکرش نباش ، دنبال کارات بیفت که سریع لغوش کنی .
مرخصی همچین جاهایی در بهترین حالت 45-15 هست که اونم در بهترین حالته ! 2 ماه 10 رو حتما داره .
ناگهان از مازادی در اومدم و افتادم ۰۴ بیرجند! کسی از دوستان اونجا افتاده؟ چطور جاییه؟
شانسه منه دیگه ...حالا این بازرسی ویژه ی نیروهای مسلح کجای تهرانه ؟؟ آدرسی چیزی دارین ازش ؟؟؟؟
آقا این اصلاح سر با نمره ۴ یعنی حدود چند میلی متر؟ من ماشین موزر دارم ولی نمی دونم چیکار کنم!
فک کنم اگه رو دنده آخر بذارید، در حد 4 بزنهنقل قول:
Sent by Tapatalk on Android
دوست عزیز هر کاری می کنی بکن فقط یک متر هم از یگان خدمتیت جابجا نشو. تو اینجور موارد پافشاری و سماجت خیلی تاثیر داره. اینجور جابجایی ها معمولا مال تبعیدی هاست به قول دوستموننقل قول:
والا دوست عزیز به نظر من اول برو ستاد مشترک ارتش تهران لویزان چهار راه مینی سیتی چون کلا کار اوناست امریه زدننقل قول:
والا من تا حالا مورد شما رو نشنیدم چرا سرباز کادر رو دیدم منتقلش کنن اجباری ولی سرباز وظیفه نه مگه تو اموزشی برگه امریه نگرفتید
چطور از اول خاش بوده بعد شما رفتید کرمانشاه کلا عجیبه تخلف انضباطی در یگانتون نداشتید؟
تو نت بگردی ادرس پیدا میشه ! از هر کادری هم بپرسی میدونه کجاست !نقل قول:
یعنی همون 4 میلیمتر :d اگه از این موزر ساده هاست باید شونه بندازی روش ! بدون شونه فکر کنم حداکثر 3 میل بزنه !نقل قول:
البته دوستان میتونن موی سرشون رو هم نزنن و برن برگردن بزنن ! یا مثلا با 16-20 بزنید ! چون امکان اینکه برگردوننتون خیلی زیاده ! یه چند روز فرصت برای درست کردن لباس و اینجور چیزا میدن غالبا ! ارتش البته بقیه رو خبر ندارم
من دانشجو وظیفه دیدم به دلیل سرباز خطرساز بودن از کرمانشاه منتقل شده تایباد ! بچه ی لرستان هم بود بیچاره ! در اصل هم به دلیل دست به یکی کردن فرمانده گردان قرارگاه و فرمانده نیروی انسانی بیچاره رو فرستادن اونجا (البته متاسفانه سابقه درگیری با کادر داشت )نقل قول:
نقل قول:
تخلف؟؟ خدا شاهده هنوز یک دقیقم ترک پست نداشتم چه برسه به اینکه تخلف کنم ... نه سیگاریم نه درگیری داشتم نه هییچ چیزه دیگه ای میگن امریت برا خاش بوده یکی برات درستش کرده بری کرمانشاه ولی باید در اصل میرفتی خاش همون بعده دوره کد پرندک در صورتی که من امریمو گرفتم نوشته بود کرمانشاه
اره جناب دقیقا حرفتون درسته این مدل انتقالیا تنبیهیه که قدرت فرمانده ها بسیار بالاست .کسی که با کادر درگیر شه حسابش با کراما کاتبینهنقل قول:
کلا جدا از این مساله عده ای از دوستان اصلا نمیتونن امر شنوی داشته باشن به نظرم این تیپ شخصیتا اصلن نباید بیان خدمت چون به پایانش نمیرسن
اکثرا میشن فراری
نقل قول:
پس همون برو ستاد مشترک
آقا اینایی که میگید به زور میفرستن خاش واسه انتظامی و.... هست دیگه؟؟؟
من ارتش نیروی دریایی هستم
اونجا از این مسخره بازیا نیست که؟؟؟
من ارتش افتادمنقل قول:
نیروی دریایی
یعنی مرخصی اول رو میدن؟؟؟؟
آخه شاید چون تعطیلات عید هم هست و وقت کم باشه مرخصی اول رو ندن و یکسره نگه دارن!!!!
Sent from my D6502 using Tapatalk
اره جانم چرا نیست ! مثلا شما دارید در بندرانزلی خدمت میکنید یهو میفرستنتون خارک :n02: این میشه زوری ! خاش هم ارتشه ! اتفاقا همه جا از اینجور مسخره بازیا هست ! باید سعی کنی زرنگ باشی و حق خودتو بگیری !نقل قول:
تو پستهای قبلی گفتم، خود منم ارتش بودم (پدافند)، اعزامی یک اسفند، 7 روز اول رو بهمون مرخصی دادن ! رفتیم لباس گرقتیم و برگشتیم خونه ! کل دوره ی اموزشی 33 روز تو پادگان بودم ! بیخود نیست که همه اشتیاق اول اسفند رو دارن ! دوره طلایی همین چیزاش خوبه دیگه ! انشاالله به شما هم مرخصی روز اول رو میدن .نقل قول:
سلامنقل قول:
نه بابا اصلا دنبال این چیزا نرفتم از قصد
من ارتش نیروی هوایی خضرایی بودم
خصوصی بپرس
در مورد اولنقل قول:
بنده خاش بیفت نیستم چون نیروی دریایی هستم دیگه
درسته؟؟؟
یا شمال
یا وسط خلیج همیشه فارس [emoji3]
ولی خدا بزرگه
به امید خدا تعجیل زدم شد قبول شد
باز خودش خواست و افتادیم نیروی دریایی
به امیدش میریم
به امیدش هم زندگی میکنیم
با این اما و اگر ها آدم به جایی نمیرسه....
تا خدا هست شانس و شاید و... بی معنیه
حکمت...
در مورد دوم
امیدوارم
همون 2 روز هم بدن کافیه
آخه من واسه این پرسیدم چون روز اول دارم میرم نمیدونم موها رو بزنم یا نه
میترسم بزنم بعد یه هفته مرخصی بدن [emoji3]
ضد حاله....
Sent from my D6502 using Tapatalk
خاش نداره خارک که داره :n02:نقل قول:
کارت درسته، با همین فرمون بری جلو خدمتت چشم بر هم زدن تموم شده! با این فرق که دو سال پیرتر شدی!
موفق باشی انشااله
(مارکس یه جمله در مورد خود بیگانگی از انسانیت داشت، یاد اون افتادم! )
نيروى دريايي تمركز اصلى اش در شهرهاى شمال و جنوب ايران است اما يگانهاى وابسته و زير مجموعه هم در بيشتر مراكز استان ها دارد .موها را قبل از رفتن كوتاه كنيد چون در پادگانها يك يا دو ماشين اصلاح است و با ان سر همه را مى زنند و امكان انتقال بيمارى پوستى زياد استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
باید چکار کنیم که خدمت اجباری برداشته شه مثلا این نماینده ها نمیتونن کاری کنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر، دستور از بالاست. بچه های شریف هم خیلی زحمت کشیدن و آخرشم بهشون گفتن شما امریه دانشگاه میشین.نقل قول:
اینطوری که نمیشهنقل قول:
کل دنیا به این نتیجه رسیدن سیستم فعلی غلطه
نقل قول:
خدمت هست به درک عیب نداره کاش حداقل هر سربازو میدادن شهر خودش این همه افسردگی و درگیری روحی روانی پیش نمیومد برا آدم منو دارن بدون هیچ دلیلی میفرستن خاش به خدا تک تک روزهای آموزش و دوره کدم رو مرور کردم روووز به رووووز هیچ دلیلی پیدا نکردم که بخوان منو بفرستن خاش همینه داره اتیشم میزنه .
حالا من تصویه نکنم و معرفی نکنم خودمو به اون یگان بعد از چند روز فرار حساب میشه ؟؟؟ من عمرا پامو بزارم خاش چون کاری نکردم که برم بزار فرار بزنن
اتفاقا در همین مجلس بررسی کرده بودن و دیده بودن که سربازی اجباری عملا هم به ضرر دولت و مردم هست و طرح سربازی حرفه ای رو پیشنهاد داده بودند (بگردید خبرش هست)نقل قول:
خود فرمانده قبلی نیروی انتظامی احمدی مقدم هم یک چیزهایی گفته بود که سربازی حرفه ای باید جایگزین بشه
ولی خب فعلا قدرت دست جاهای دیگه ست! این طرح گواهینامه بدون سربازی رو اگر شورای نگهبان تایید کنه قطعا گامی بزرگی در جهت کمرنگ تر شدن سربازیه
تنها پیشنهادی که میشه کرد عضویت و فعالیت در کمپین های نه به سربازی اجباریه، هر چه تعداد اعضا و فعالان این کمپین ها بیشتر باشه صداشون رساتره
برادر من هیچوقت تو مملکت ما بر نخواهند داشت که بدتر میشه شما یه نگاه به وضعیت سربازی تو مملکت ما بنداز 10 سال اخیر همه چی بدتر شدنقل قول:
معافیت خیلی راحت بود الان مگه طرف رو ویلچر باشه خیلی از کسری ها جمع شدن خود سربازی 18 ماهه شد 21 ماه علتش اینه رو سرباز تو بودجه مملکت حساب باز شده
طرف داره کاری رو با ماهی نود تومن میکنه که کسی با ماهی دو تومنم زیر بارش نمیره . اون مساله گواهینامه هم علتش ورشکستگی خود رو سازان بود و گرنه دلشون نسوخته بود
که البته اونم سردار کمالی وتو کرد
سلام. آقا من 5 دی دفترچه پست کردم واسه معافی. یکشنبه هفته گذشته تو شورای پزشکی رد شدمو سرباز معرفی شدم! دو روز بعد رفتم پلیس + 10 ببینم الان تکلیفم چیه. خانمه گفت برادر برگه اعزام واست اومده 1 اسفند!! کپ کردم! آخه شنیده بودم هرکی دفترچه پست میکنه این مدت میفته واسه تابستون یا پاییز 95! ولی برگه سفید که محل رو مشخص میکنن نیومده بود. رفتم حوزه نظام وظیفه پرسیدم گفت کد مازاد خوردی. روز اعزام بیا مشخص میشه. حالا با این کد مازادی میشه یه کاری کرد شهر خودمون(اهواز) بیفتم یا حداقل یه جای خوبی؟؟ البته نمیدونم این جای خوب کجاس:دی کلا حس خوبی نسبت به مازاد بودن ندارم:| بعد ممکنه دیرتر هم اعزام بشیم نسبت به اون 1 اسفند که تاریخ اعزام دارم؟
[QUOTE=phantom_r91r;8789239]سلام. آقا من 5 دی دفترچه پست کردم واسه معافی. یکشنبه هفته گذشته تو شورای پزشکی رد شدمو سرباز معرفی شدم! دو روز بعد رفتم پلیس + 10 ببینم الان تکلیفم چیه. خانمه گفت برادر برگه اعزام واست اومده 1 اسفند!! کپ کردم! آخه شنیده بودم هرکی دفترچه پست میکنه این مدت میفته واسه تابستون یا پاییز 95! ولی برگه سفید که محل رو مشخص میکنن نیومده بود. رفتم حوزه نظام وظیفه پرسیدم گفت کد مازاد خوردی. روز اعزام بیا مشخص میشه. حالا با این کد مازادی میشه یه کاری کرد شهر خودمون(اهواز) بیفتم یا حداقل یه جای خوبی؟؟ البته نمیدونم این جای خوب کجاس:دی کلا حس خوبی نسبت به مازاد بودن ندارم:| بعد ممکنه دیرتر هم اعزام بشیم نسبت به اون 1 اسفند که تاریخ اعزام دارم
با سلام
رفیق اون کسی که تو پلیس بعلاوه ده بوده مدارک رو برات برای برج 12 رد کرده . الانم چون مازاد هستی روز اعزام هرجا نیرو بخوان میفرستنت اونجا ولی اگه یه اشنا اونجا (تو روز اعزام)پیدا کنی میتونی بری جاهای خوبی که نیرو میخوان .
ظاهرا دیگه مازاد اینطوری نیست و بعد از چند رو که کد مازاد خوردی پیامک میاد که فلان جا افتادی...نقل قول:
درود
دوستان کسی معافیت ماده33شامل حالش شده؟(بندش مهم نیست)
- - - Updated - - -
درود
دوستان کسی معافیت ماده33شامل حالش شده؟(بندش مهم نیست)
سلام به همه دوستان
دوستان کسی میدونه خدمت دو برادر همزمان چطوره؟
برادره من الان متاهله و تو شهر خودمون درحال خدمته.یه جا خوندم نوشته بود خدمت دو برادر همزمان اینجوره که یکیشون میوفته تو استان محل زندگیش.
حالا میخواسم بدونم من مدارکمو رو کنم بهتر یا نه؟با توجه به این قانون.
دوستان ممنون اگه میدونین :n16:
سلام به همه دوستان
دوستان کسی میدونه خدمت دو برادر همزمان چطوره؟
برادره من الان متاهله و تو شهر خودمون درحال خدمته.یه جا خوندم نوشته بود خدمت دو برادر همزمان اینجوره که یکیشون میوفته تو استان محل زندگیش.
حالا میخواسم بدونم من مدارکمو رو کنم بهتر یا نه؟با توجه به این قانون.
دوستان ممنون اگه میدونین
پس فعلا خدمت رو نریمنقل قول:
ادامه تحصیل بدیم موقتا
Sent from my iPhone using Tapatalk
انتقالی از یک شهر به شهری دیگری در همان استان در سپاه به چه صورتی امکان پذیره؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
با جابه حایی نفرات که مشکلی نیست البته اگکر هم اشنا داشتی با تماس با نیروانسانی پا دگان در جا نامه ازادسازی برات صادر میکنننقل قول:
دوستان تو بعضی استان ها سهمیه پذیرش سپاه خیلی کم شده. مثلا سمنان که اصلا چند ماهه نتونسته سرباز بگیره. تو استان شما وضعیت به چه شکله ؟
سلام خوب شد این تاپیکو دیدم دیدم
من اعزام 1.12 م مشهد ثامن الائمه اموزشیمه یگانمم نیروانتظامی لیسانسم معاف رزمیم دارم البته اگه یماه زودتر اقدام میکردم واسه پزشکی معاف دائم میشدم:n27:
میخاستم ببینم با منه بدبخت در بهترین و خوش شانسترین حالت تو اموزشی و یگان چجوری رفتار میکنن از دوستان سابقه دار تقاضا دارم یکم صبحت کنن استرس برمون داشته ممنون منظورم پستایی که بمن معاف رزمی لیسانس میدنه و یه سوال اگه معاف رزمی خیلی لکه ننگه نمیشه به کسی گفت که منو جزو معمولیا حساب کنه ابرومون نره ؟ممنون
من از یکی شنیدم سپاه تازگیا فقط بسیجیا امام حسینو میگیره نه کس دیگه
سلام دوستان
رو کارت پایان خدمت من درجه رو اشتباه درج کرده بودند ، بردم یگان و تحویل دادم و گفتن میفرستیم تهران که اصلاح کنند الان بیشتر از یه ماه میگذره هنوز نیومده ، تماس میگیریم جواب های الکی میده یه بار میگه فرستادیم یه بار میگه نمیدونم کجا گیر کرده! چیکار می تونم بکنم؟ بهش نیاز دارم برای پاسپورت.
خود کارت یه هفته ای اومده بود الان باید چند ماه دوباره صبر کنم