امیر انشالله درست بشه خطتت
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی:n01:
Printable View
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی:n01:
برا من سرعت روز همش زیر 100 کیلو بود..یعنی یه کلیپ مهندسی معکوس هم نمیشد دید...ولی خوب الان اوضاع فرق کردهنقل قول:
اعتقاد دارم اگه بخواد درست بشه مال همه با هم درست میشه.....نقل قول:
فقط
نیای دل ما رو بسوزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم یه مدت اینجور شده بود من سرویس2مگ داشتم سرعتم از 0.25مگ بالاتر نمیرفت لامپ خبر داره من نزدیکای 1.5ماه سرعتم از0.25بالاتر نمیرفت تا آخرش یه روز بعد از چند ساعت قطعی درست شد
بچه ها به غیر از این شماره ها که توی سایت پارس هست ( 02182205 - 02182201 -02182200 ) شماره دیگه ای هست که به پشتیبانی تهران وصل بشه ؟
الان حال من دقیقا همون حسیه که این اهنگ به ادم میده!
امیدوارم درست بشه واقعا تا 3 شنبه... چرا که فیلم هوای هندستون کردهکد:http://www.uploadbaz.com/pd2gqrdlgcdd
سلام داش رضا... 82201 اصلیه هست... بر نمیدارن؟ من همیشه شب و نصف شب به این شماره زنگ میزنم...نقل قول:
بچه ها به غیر از این شماره ها که توی سایت پارس هست ( 02182205 - 02182201 -02182200 ) شماره دیگه ای هست که به پشتیبانی تهران وصل بشه ؟
منو باخودت ببببببببببببببببببببببببب ر بقیشو نمیدونم:n02:نقل قول:
امیر اوکی شدی باید خط منم اوکی کنی
به تو هم گفته بودن پهنای باند مرکزت مشکل داره؟
اره! همینو گفته بودن... الان سرعت روزانت چقدره حاجی؟نقل قول:
نه مشکل بر نداشتن نیست وقتی داخلی پشتیبانی رو میگیرم یه پیام بم میده که ساعت کاری بخش از شنبه تا سه شنبه از 8 تا 16:30 و پنجشنبه از 8 تا 12 میباشد ............نقل قول:
حتما انقدر بی پول شدن که پشتیبانی شب رو برداشتن... یه مدت دیگه میگن ما انقدر خوبیم که نیازی به پشتیبانی نیست!نقل قول:
نه واسه همه اینطوری نیست !نقل قول:
واسه من فقط اینطوریه نمیدونم دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟
این پیام اصلا باید مال بخش فروش باشه نه بخش پشتیبانی !
وقتی با موبایل میگیرم به صورت گویا میپرسه شماره رو وارد کنید و در پایان کلید مربع را فشار دهید اگه شماره رو وارد کنم بازم میگه تعطیل میباشد ولی اگه شماره رو وارد نکم و همینطوری مربع رو بزنم وصل میشه !
راستی واسه منم سرعت امشب بهتره تا 400 میره ( سرویسم 1 مگه ) خدا کنه شب 180 رو بم بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هرکاری میکنم عکسه مربوط به تست سرعت نمیاد
سرعت 0.3 مگ دانلودم حدود40 هست الان
نفسای اخرشو میکشه دیگه
واو چیه این؟
اینم از اوناش بودا! اگه خطط رو 100 مگ بسته شده شاید به این سرعت برسی!نقل قول:
ای بابا! پس یعنی شمارتو بن کردن؟نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه... خودمو اماده کردم برا دانلودی پربار. اگه این دزد بزاره
VPS ـــه ؟نقل قول:
منو این همه خوشبختی محاله:n03::n03::n03:نقل قول:
نه . الان از طرف پرسیدم نتت ماله کجاست میگه سفارت:n13:نقل قول:
اصلا خط تلفن چنین سرعتی رو نمیکشهنقل قول:
شاید دان از دی وی بی باشه:n13:نقل قول:
میدونی این سرعت با دی وی بی چقدر گرون درمیاد؟نقل قول:
از سفارت کجا تا برم مقیم همون کشور بشم!
فکر کنم طرف کارمند سفارت یه کشوری تو ایران باشه!
اگه بخان همه چی شدنی هست:n10::n10:نقل قول:
مطمئن باش نمیکشه100%نقل قول:
1 الی 2 میلیون:n06:نقل قول:
میشه چیزی که خودشون میگن چرتو پرتهنقل قول:
نقل قول:
بله نمیکشه چون استاندارد ADSL 2+ تا 24 مگ هست و بیشتر از این مقدار در کشور ما وجود نداره ایشون یا اینترنت کابلی دارن و یا اصلا --- هست و چون اینا خونشون رنگین تر از خود مردم ایرانه برای اینا حلاله
اینم الان جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:
راستی پیش بچه هام بزارید تست زیبا براتون بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاندارد adsl2بخوره توی سرشون یکی از دوستانی که توی مخابرات خوزستان کار میکنه بهم گفت با یه تغییرات کوچیک درون مخابرات تا 80 مگ هم میکشه خط:n10::n10::n09::n09:نقل قول:
اشتباهه مثلا اگر خطی تا 20مگ بکشه نهایت سرعتی که میشه ازش گرفت 25مگه 5مگ up rate میخوره نه 60مگنقل قول:
رفیق ... این خانه از بیخ و بن خراب است! سیستم سیم کشی علی اصغری اجازه نمیده خطی تو ایران بالای 16 مگ بسته بشه. اونم تازه برا 10 درصد کاربرا.. که خدا نگاه ویژه داشته بهشون... الان خط من بره رو 7 داغون میشه... پس مهم نیست که adsl 2 چقدر میکشه! مهم اینه که مردم دنیا از 3g و الان 4g دارن برای اینترنت استفاده میکنن. و ما هنوز درگیر نویز و مشکل پهنای باند مرکز مخابراتیمونیم!نقل قول:
اینو ببینید :
ADSL4 در حال توسعه هست و اگر بیاد تازه ریت به 52 مگابیت بر ثانیه میرسه
این پینگش بهتره نه؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان کنار منبع پهنای باند هستم چقدر کیف میدهد:n19:
منتظر تست های بعدی ما باشید!
میگم کی گفته قراره سه شنبه درست بشه
کجاست اینجا؟!نقل قول:
وضعیت رایگان چطووووره؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ای خدا کی نجاتم میدی! دوباره رسیدم به سرعت 40 کیلو!!!!! تف بر ذات این شغال