کدوم سرویسشو گرفتی؟نقل قول:
Printable View
کدوم سرویسشو گرفتی؟نقل قول:
2مگ :20:نقل قول:
3ماهه 3 گیگ ... 36000 تومن
آره منم تعریف اسیاتک رو شنیدم داداش سرعت دانلودت چقدره شبا؟
صفر ها رو درست گذاشتی ؟! 2 مگ محدود 360 هزار تومن ؟!نقل قول:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
پینگ جالب نیست .نقل قول:
اگه برای بازی آنلاین میپرسی که اساسا شاتل رو بیخیال شو.
شیراز هستمنقل قول:
اومدم پینگو نشون بدمو برم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 512
منم یک بار روز محدود شدم زنگ زدم برام درستش کردن!نقل قول:
بهترین کار اینه که بکشید بیرون از شاتل و پول تو جیب همایون ... نریزید!
تصحیح شد. با تشکر.نقل قول:
شاتل پینگش بعد از 1 مهر افتضاح شد. قبل از مهر پینگم به 4.2.2.4 طرفای 190 بود وای بعد از مهر پینگم زد بالای 350 :2:
دوستان شاتلی سرعت چیز پی ان ها تون درست شد؟ آخه اینور سرعت درست شده. :8:
راستش تو این 5 روز که اینترنتم وصل شده من یه چنین حالتی داشتم.نقل قول:
آره منم تعریف اسیاتک رو شنیدم داداش سرعت دانلودت چقدره شبا؟
1 شب سرعت حدود 75 تا 90
2 شب سرعت 150-175
1 شب هم که سرعت فوق العاده عالی بود و بین 220-250 میچرخید.
حالا یه مدت باید بگذره که روال دانلود دستم بیاد. :21:
سرويس من پينگ روز روي 50 تا 60 دانلود 250 تا 260نقل قول:
شب چند روزي محدود يك شب باز ميشه روي 250-260
وي پي هم سرعت پائين
من که 2 هفته پیش فسخ کردم به شما هم پیشنهاد میکنم فسخ کنین
بیخود اعصابتونو هم خورد نکنین
چند نفرو هم با خودتون ببرید
این شاتل فکر نکنم درست بشو باشه چون مشتری هاش داره زیادتر هم میشه
بهترین کار فسخه :13:
فعلا اکثر نقاط ایران وضعیتوشون 3 هزار میلیارد از شما بدتره:31:نقل قول:
شما که تازه 2 شبه ما 30 روزه رو داشتیم داداش:27:
تازه این همه فسخی داشتیم:18:
یه چند نفر هم از این 3 کیلوبایت سر به بیابون گذاشتند:24:
یه بنده خدایی"mehdi_vsgh" هم یه فایل 300 مگابایتی رو بعد از 3 هفته و 5 روز که گذشت به کمک70 مگابایتی که تو اکانت روزانش مصرف کرده بود بالاخره تونست دانلود کنه!!!! لعنت بر یزید شاتلی زاده اصل گدا پرور الهی آمین:42::31:
این نرم افزار محدودیت دانلود شبانه شاتل فکر کنم برای هیتلره و یه آدم روانی طراحیش کرده و به این اسونیها معلوم نمیشه چند روزنقل قول:
خود پشتیبانی هم توش مونده دیگه چی بگه:31: هر چی دروغ بلد بوده گفته حالا شما هی بپرس اون بدبختم هی دروغ بگه در حد پینوکیو:18:
داداش سرعت شما خیلی خوبه !!!نقل قول:
با سلام
من اکو 512 دارم دو شب سرعت از 3 کیلو بایت بالاتر نرفت مکان من فیص اصفهان است در صورت امکان افرادی هم در این محل هستند وضعیت دانلود خود را بگویند
من سرعتم معمولا شبا 600 بایت بر ثانیس!!!
راسی دیروز یه اتفاقی افتاد که اشک شوق در چشمانم حلقه زد!!!
یه فایل 300 مگابایتی رو بعد از 3 هفته و 5 روز که گذشت به کمک70 مگابایتی که تو اکانت روزانه مصرف کردم بالاخره دانلودش تموم شد!!! خیلی خوشحالم!!!!:8:
بالاخره معلوم نشد بعد از چند روز، محدودیت دانلود درست میشه؟
30 روز؟ دو ماه؟ بی حساب و کتاب؟
کلا برای هر چی میپرسی شاتل رو بیخیال شو.نقل قول:
دوست عزیز چه روحیه قوی ای داری که بین اینهمه پست فحش و فضاحت اندرباب شاتل سوال کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42::42::42:الهی آمین :42::42::42:نقل قول:
شاتر چیش خوبه که پینگش خوب باشه ؟ نه کلا یکی از کارمند های شاتر بیاد اینجا فقط یک مورد از مزیت های شاتر رو بگه من قول میدم نه تنها نمیزارم شرکتای همکار فسخ کنند برا خودمون یک خط اختصاصی جدید درخواست رانژه میدم .
نه بیا یکی رو بگو دیگه ...
شاتر چیست؟ شاهی است که واقعا تر:2: زده:6::thumbsdow:thumbsdow:thumbsdowنقل قول:
شاتل سربازم نیست؛ شاه کجا بود؟!
نقل قول:نقل قول:به صورت تصویری شاتل و مشترکینش رو به نمایش میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کاریکاتور)
مشترک ساده لو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا شبانش رایگانه +اولین شرکتیم+ گیگ رایگان + همیشه دانلود کن + محدودیت نداریم.....
قسمت فروش شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 12:55 شب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 01:01 بامداد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 03:01 بامداد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در زمان محدودیت دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در حال صحبت با پشتیبانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در حالت چت آنلاین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در انتظار رفع محدودیت"این گور مرده توش نیست": [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکی که بعد از محدودیت دوباره تمدید کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک پس از فسخ قرارداد شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اثر تقدیم میشود به مشترکین جان بر کف شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با احترام جکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Exclusive : jackson2010
همه چی آرومه/ من چقدر خوشحالم/ اینترنتم محدوده / من چقدر بیکارم
همه چی آرومه / شاتلا خوابیدن / شک نداری دیگه / تو به تایم اوت من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان:40:
یه گزارشی بدم از شکایت نامه::5:
1- نامه حاضره و مشکلی از بابت نامه نداریم:46:
2- اسامی حدود 50 نفر شدن(48 نفر)، که اگر 2 یا 3 نفر هم مشخصاتشون رو بدن میشیم 50 نفر (نشدیم هم مهم نیست)، و مشکلی هم باز برای اسامی وجود نداره:46:
3- سعی میشه شکایت نامه شنبه مورخ 7 آبان 1390 ارسال بشه به همراه اسامی و مدارک:20:
4- پیگیری شد از طریق سازمان تنظیم مقررات که تا ارسال بشه اونها هم یه پیگیری کوچیک انجام بدن از طرف خودشون
5- یه درخواست از دوستان اینکه: اگر کسی رو میشناسید که میتونه کد کاربریشون رو بده بهش بگید که همکاری کنه باهامون.:10:
6- از دوست خوبم هم jackson2010 عزیز تشکر میکنم که به بنده خیلی کمک کرد در جمع آوری اسامی و نامه و ... ممنونم ازش..و یه معذرت خواهی ازش همینجا میکنم(خودش میدونه برا چی)
:31:
دوستتون دارم همتونو - پیگیر نامه هم باشید البته بعد از شنبه:46::11:
دوستان دلتون رو به این سرعت های موقتی شاتل خوش نکنید.نقل قول:
حتما تو شکایت شرکت کنید.
توی چند پست قبلی علت گذاشتن این قانون عجیب و غریب شبانه رو گفتم .
چند تا از دوستام رو هم بهشون گفتم قرار شده نامشون رو برای شکایت از شاتل بفرستن به javady عزیز.
جالب بود برام اینا روز به روز پر رو تر میشن . رفتن نمایندگی اصلی شاتل تو مشهد که سعدی هست ، که چرا سرعت شبانه این جوری هست و ... میگه طرف یه ماشین حساب در آورد حساب کرد که : بله شما 16 گیگ رایگان استفاده کردید و با احتساب هر گیگ 5 هزار تومان شما 80 هزار تومان باید بدین تا همچین ترافیکی رو بخرید در صورتی که این جا حقوق دیگران پایمال می شه و سرویس اکو برای اینه که شب یکی دوتا اهنگ دانلود کنی و وبگردی و .... هزار تا چرت و پرت دیگه.:18:
بهش گفتم دیگه اینا وقاحت رو از حد گذروندن . اگه این جوریه که دیگه ادم نیاز نداره adsl بگیره همون دایل آپ استفاده می کنه .
کسی اینجا ART2 داره؟؟؟
Service Unavailableکد:http://online.shatel.ir/Login.aspx
نقل قول:
ok تایید میشه
خدا رو شکر شاتل گور به گور شد:31:
برا منم همینطوره ! ترکیده ...
art3 دارم بد نیست ولی زیاد هم خوب نیستنقل قول:
جالب بود خیلی. من که در حالت آخر به سر میبرم :8:نقل قول:
بهتر بود برای مشترک در حال صحبت با پشتیبانی اینو میذاشتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اسبه هم پشتیبانیه.
آقا این اثرت واقعا یه شاهکار هنریه حتما سردر شاتل بچسبون که حداقال می ریم شاتل واسه فسخ یکم بخندیم.نقل قول:
دمت گرم...:27:
صحیحش میشه ۰۰:۵۵ AM ... ولی در کل عالی بود کلی خندیدم .نقل قول:
مرسی
دوستان کسی میتونه با این تستر یه تست بذاره از دانلود شبانه؟
این مال منه:کد:http://www.speedplexer.com/EmbeddedTest.aspx?SPV=2_0_1
اینم نتایج تست سرور آسیاتک
کد:
Average Receive Rate : 108.1 Kb/s
Maximum Receive Rate : 3.08 Mb/s
Average Send Rate : 330.08 Kb/s
Maximum Send Rate : 434.97 Kb/s
Forced Idle Time Percent : 1.0%
Max Sustainable Connections : 100.0
Max. RTT / Latency : 154.0 ms
Average RTT / Latency : 138.4 ms
دوستان عزیز
یه شاکی جدید برای شکایتنامه احتیاج دارم اگر
توی دستوبالتون هست رو کنید داداشیها:10::10::10:
اونی که اقدام کنه یه مرد واقعیه ( حالا اگر زن بود هم اشکالی نداره:31:)
نقل قول:نظر لطف شما دوستانهنقل قول:
تصحیح شد. گفتم تو ساعات رایگان که حال همه گرفتس ، دوستان یکم بخندند
به صورت تصویری شاتل و مشترکینش رو به نمایش میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک ساده لو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا شبانش رایگانه +اولین شرکتیم+ گیگ رایگان + همیشه دانلود کن + محدودیت نداریم.....
قسمت فروش شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 00:55AM : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 01:01 بامداد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در ساعت 03:01 بامداد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در زمان محدودیت دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در حال صحبت با پشتیبانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در حالت چت آنلاین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک در انتظار رفع محدودیت"این گور مرده توش نیست": [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بعد از 1 ماه محدودیت سرعتت میشه16kb: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اینترنت تو روز هم قطع میشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی منتظری اینترنت وصل بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکی که بعد از محدودیت دوباره تمدید کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیجه تمدیدشه:دانلود صفر
مشترک پس از فسخ قرارداد شاتل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اثر تقدیم میشود به مشترکین جان بر کف شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با احترام جکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت پرسرعت قاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شاتل سابق)
Exclusive : jackson2010
دمت گرم همش باحال بود ولی سر این یه تیکه کلی خندیم!!:31:نقل قول:
وقتی بعد از 1 ماه محدودیت سرعتت میشه16kb: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای جکسون:10:نقل قول:
این صفحه ای که طراحی کردی رو همیشه باید page up صفحه باشه وقعا حرف نداره......
هر وقت این آدرس تو هوا بود از آدرس زیر وارد شویدنقل قول:
یاحقکد:http://my.shatel.ir/login.aspx
سلام
الان می خوام یه حرکت جالب رو توی شاتل بهتون بگم یکمی بخندیدن .
ماه قبل روز جمعه من پول واریز کردم به شاتل که اینترنتم رو دوباره شارژ کنم اما به به خاطر اینکه جمعه بود و هیچ کسی نبود اینترنتم وصل نشد . حالا اینور و اونور کردم دیدم نمیشه . حالا اگه از کلی دعوا با اونا بگذریم . یکدفعه دیدم یه صفحه جدید اومده که اینترنت شما تموم شده و دکمه ترافیک هدیه زیرش فعال بود . بکدفعه اینجوری شدم:18: گفتم حالا بزنم ببینم چی میشه زدم دیدم فعال شد:18: اونم اول ماه . حالا بگذریم .دقیقا دیروز اینترنتم تموم شد و امروز صبح با خودم گفتم حالا برم ببینم شاید دوباره بود . رفتم و دیدم در کمال ناباوری ترافیک هدیه هنوز استفاده نشده :18: یعنی من توی یک ماه دو باره از ترافیک هدیه استفاده کردم:31:
درضمن این رو هم بگم برعکس بچه های دیگه من از چیزی که دارم راضیم .
128 دارم که روزانه اش 270 تا 380 سرعت داره و شبانه 90 تا .
کدوم منطقه هستید ؟ چه مدت سرویس گرفتید ؟ اوایل برا ما هم خوب بود ...
ما مازندرانیم . الان یه یک سالی میشه گرفتم . یه چند هفته است نه فکر کنم یه یک ماهی میشه اینجوری شده
حالا بازم مشخصاتتو بده به جوادی هم لیست کامل شه هم اسمه یه راضی هم تو لیست باشه(به جای صدها ناراضی که اسمشون تو لیست نیست:10:)نقل قول:
دوستان چقدر باپشتیبانی درگیرید! به من گه انقدر دروغ و مزخرف گفته دیگه اعصاب جروبحث باهاشون رو ندارم.تا حالا 2بار تو روز کلا چراغ ADSL هم خاموش شده زنگ نزدم.
نتم حلال ، جونم آزاد :5:
رهاش کن برادر.منم چندین ساله از شاتل راضی بودم؛کلی هم مشتری براس جور کردم:2:.ولی تمدید نکن که بدجور توش میمونی.نه فقط بخاطر شبانه؛به نظر من شرکتی که اینطور یکدفعه از مشترکینش سواستفاده میکنه وجوابگو هم نیست ممکنه هر کار دیگه ای هم برای سود بیشتر بکنه که بعدا معلوم میشه.نقل قول:
دوستان 21 روز هستش که من شبانه سرعتم 3 کیلو بایت بیشتر نیست
eco2048
شبانه با سرعت 3 کیلو بایت آقا جوادی کجایی زودتر این نامه رو بزن
من که خسته شدم