........................
Printable View
........................
با تغییراتی که پارس در سرویساش ایجاد کرده، شاتل گزینه مطمئن تریه برای شمانقل قول:
................
شاتل دقیقا کجا ذکر کرده که شبانه داره؟نقل قول:
نقل قول:طبق گفته وزیر بی کفایت، باید بر اساس سرعت فروخته بشه بعد شما بگیری پسفردا بزنن زیرش و بگن سرعت اسمی بهت میدیم شما نمیتونی اعتراضی بکنی بازم میل خودتونه. من نظرم اینه حجم بیشتر که در حال حاضر های وب فعلا بیشترین حجم رو میده بهتره بازم هرجور خودتون صلاح میدونیدنقل قول:
آسیاتک به شعور خیلیا توهین کرده با این تعرفه های مضخرف و حذف گیگ باکس. منم میخوام برم جای دیگه و به نظرم های وب برای من و شما که دانلودمون بالاست در حال حاضر بهترینه ولی تو تاپیک های وب خیلیا از قطعی زیاد و افت سرعت در ساعات شلوغ مینالن که اعصاب برام نذاشته این موارد ولی اگه شبانه هم میخواد برید فن آوا که اونجا هم از قطعی و اینا مینالن. آسیاتکم قطعی داره. فکر کنم از ایران فرار کنیم بهتر باشه!نقل قول:
هیچی معلوم نیست . باید تست بشهنقل قول:
لیست تعرفه ها نمایش نمیده برا من تو پنل. شاید دارن کاری میکنن ایا ؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
حذف گیگ باکس واقعا توهین بودنقل قول:
در حالی که هنوز از سرویس قدیمی استفاده میکنیم خیلی بیجا کردن گیگ باکس رو حذف کردن!
نمیدونم واقعا
تو این سال ها انقدر از آسیاتک شکایت کردم که دیگه حوصلشو ندارم
(نقل قول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
:
سرویس 8 مگ ( 45 هزار تومن) -- مختص مخابرات
ترافیک: 45 گیگ خارجی
سرویس 8 مگ (40 هزار تومن)---مختص آسیاتک
ترافیک : 40 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 130 گیگ خارجی
مخابرات: 90 گیگ خارجی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 150 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
پیشگامان: 75 گیگ خارجی
فن آوا: 112.5 گیگ خارجی
صبا نت: 60 گیگ خارجی
شما نگاه کن ببین آسیاتک چقدر داغونه!!!
های وب بنظرم خوبه اگر آسیاتک عوض نکنه قیمتا رو باید رفت جای دیگه.
اسیاتر همینه... داستان سال ۹۲ که نامحدوداشو برداشت و حتی به قرارداد های فعلیش هم رحم نکرد رو دوباره تکرار کرد....
۴ سال این امضا رو براش گذاشتم
فعلا هم از تی دی اسرانسل استفاده میکنم، اگه قرار باشه شبانه نباشه، چرا پینگ ایرانسل رو بیخیال شم؟ البته در مورد کم مصرف ها کاربرد داره
الان شاتل و های وب و پارس انلاین بعد از نارضایتی کاربراشون حجم اولیشون رو تغییر دادن و حجم هایی گذاشتن که کاربرها راضی باشن
منطقیش اینه که آسیاتک هم بیاد حجم هاش رو متحول کنه تا یوزرهاش ریزش نکنن
سپنتا با اون دریپیتیش شبانه داره حجمشم از اسیاتک بیشتره ، انگار میخوان جمع کنن یا با یه شرکتی اغدام کنن ، این اسیاتکم پشمشم نیست کاربراش
پارس و های وبو شاتل بعد از شکایت طرحاشونو تغییر دادن...
من الان سرویس 4 مگ رو گرفتم،سرعت با idm بین 520 540 میچرخه هم داخلی هم خارجی
قطعی نداشتین تا الان؟ منطقه چند هستین؟ فاصلتون تا مرکز مخابراتی کمه یا زیاد؟ سیم کشی منزلتون قدیمیه یا جدید؟ چون باید 500 بهتون بده در حالی که فراتر دارید سرعت میگیرید که این خیلی خوبه. بی زحمت یه پینگ از 8.8.8.8 بگیریدنقل قول:
منم امروز تخليه ميكنم ، ميرم پارس آفلاين ، انشالله قطعي هاش درست شده باشه ! ولي اين اينترنت يك (آسيا تك ) بد جوري ريده و ...شم نيست انگار ! تو اينستا هم همه ازشون ناراضي هستن !
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک بد ر....ده
با این وضع منم اگه حجمیم تموم شه ۱۰۰٪ میرم
شرکت کثیفیه، هیچ مزیتی هم نداره
دم پارس آنلاین گرم که فهمید باید به خاطر مشتری هاش تعرفه هاش رو عوض کنه و ترکوند. آفرین. .... تو آسیاتکنقل قول:
سلام
آسیا تک بسته های خود رو افزایش داد .
همون قبلی هستنقل قول:
چیزی عوض نشده
حالا بگین مشکل از کجاست ، از این طرحای جدیده که همه شرکتا دارن رقابت میکنن یا از این آسیاتک که فکر کنم به دسته یه مشت اوسگل داره اداره میهشه ، الان اگه واقعا عین خارج اینا رقابت میکردن همه سعی میکردن بیشر از 275 گیگ بدن یا کلی امکانات مثله شبانه و حجم های تشویقی... که مشتری از دست ندن...نقل قول:
اینا تخمشونم نیست رقابت کردن...
من زنگ زدم برای تخلیه گفت مرکز مخابراتیت کابل برگردونه فقط میتونی از مخابرات بگیری... شانسم نداریم (حکمت شعار) وگرنه تا الان رفته بودم...گیر کردم با این اسیاتک....:n34:
اسیاتک یا توی وضع بد مالی هست یا واقعا مدیراش گیج و منگن که اهمیتی به شرایط نمیدن.
شما حتی اگر به عنوان یک شرکت، اعتراض داشته باشی به سیستم جدید، باز نباید مثل اقای رییس جمهور قبلی قهر کنی بشینی یه گوشه، چون تنها چیزی که نصیبت میشه توی این رقابت از دست دادن کاربرهاته.
وضعیت بد مالی؟!!!!! انقدر تو این سال ها از ما کاربرا خورده که برای 7 نسل بعدشم پول کنار گذاشته. دلیلش فقط دو چیزه اونم طمع و حروم خوری که عاقبتشم میبینه. وقتی 90% تخلیه کردن رفتن حالیش میشهنقل قول:
سلام
کسی از دوستان از سرویس های جدید آسیاتک استفاده میکنه؟
میخوام ببینم سرعت شبانه اش چه جوریه و شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟
یا از سرویس های جدید پارس آنلاین کسی استفاده میکنه؟
که ساعات مصرف شبانه: از 2 تا 7 صبح باشه؟
میخوام ببینم شبانه چند گیگ دانلود میشه کرد؟
مستحضر هستید که این 90 درصد که میگید هیچ وقت نمیتونه اتفاق بیفته!!نقل قول:
آسیاتک در زمینه ارائه اینترنت پرسرعت در کنار شاتل بزرگترین اپراتور اینترنت ثابت کشور محسوب میشه و به مراتب بزرگتر و با مشترک بیشتره نسبت به شرکتهایی مثل های وب و پارس. در واقع مشترکایی اسیاتک از مجموع پارس و های وب هم تعدادشون بیشتره!!!!
بنابراین ظرفیت پورت مازاد در کل کشور بقدری نیست که حتی جوابگوی نیمی از مشترکای اسیاتک باشه!
شما مطمئن باش اگر تغییر ندن 30 درصد هم برن بسه، شرکت هر چی بزرگتر نیروی کاریه بیشتر، الان وضع رقابیته یه شرکت هر چقدر هم مشترک داشته باشه زمین میخوره.نقل قول:
حالا می خواد آسیاتک باشه یا ایکس، های وب هم شرکت بسیار بزرگیه و مشترک های بسیاری داره و الانم که پارس انلاین و خریده ضریب نفوذ بیشتری داره!
شما خیلی با قطعیت صحبت میکنی، زمان همه چیرو ثابت می کنه و مطمئن باشین آسیاتک یه بلایی سر این طرح هاش میده. مثلا آسیاتک یادمه میخواست بیاد تو شهرستان کوچیک ما
نمایندگی بزنه اومدن کلی تحقیق که مشترک هست و... بعد اون همه هزینه کردن و دستگاه هاشونو آوردن حالا شما در نظر بگیر تو شهرستان های کوچیک خبرا زود میپیچه و ملت هم زود
به هم اطلاع میدن، اونجا هم رقیب زیاد دارن همون فن آوا هم هستش چند تا شرکت کوچیکه دیگه هم هستش حالا کافیه اون تعداد مشترک هایی که داره از دست بده اون همه دستگاه باید خاک بخورن!
سلام دوستان, قم عزیزمو یه دو هفته ترک کردم پریدم هواپیما نزد پسرم تو آلمان. هوا اینجا افتضاح, برف و باران و یخبندان, مردمش هم سرد, فهم سخن نیست.
اینهم یه screenshot از سرعت dsl تو آلمان با بهترین زیر ساخت جهان در حال مطلوب, dsl در حد توان دیگه بهتر از این نمیشه
دانلود تک کنکشن
به فرض من سرویس 4 مگ منصفانه 100 گیگ بخرم.بعد تموم شدن حجم سرعتم چقدر میشه؟
طبق مصوبه رسمی میشه ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیهنقل قول:
همون ۴ مگابیتنقل قول:
ولی نخری ۱۲۸ کیلوبیت
یعنی چی همون 4 مگابیت ؟نقل قول:
مگه نگفتن وقتی حجم تموم بشه سرعت اسمی سرویس رو میدن ؟
خوب 4 مگابیت که اسمیش میشه 400 کیلوبایت بر ثانیه . پس 128 چیه ؟
وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:
✒در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:
" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
سلام
آسیاتک در کانال خودش نوشته خبر های خوشی در راه است .به نظر شما امکان تغییر تعرفه هست؟
سلام به هم فرومی های عزیز؛
حدود پنج شیش روزه از سرویسای نامحدود حجمی با مصرف غیرمنصفانه محدود، سرویس 2 مگابیت با 50 گیگ رو فعال کردم.
سرعتم دقیقاً مثل قبل که سرعت 128 با 10 گیگ حجم (2تا8 رایگان) داشتم، هستش.
سرورای خود آسیاتک 1 مگ و بقیه سایتها همگی 250 کیلوبایت.
الان نمیدونم سرعت بالاتر بخرم فرقی خواهد کرد؟
حالا زیاد با سرعت مشکلی ندارم. مشکلی که دارم حجم عجیبیه که تو این 6 روز کم شده!! :n30:
من قبلا 15 تا 20 گیگ ماهانه مصرف داشتم. (معمولاً 10 گیگ + یه گیگ باکس 15 میگرفتم که بعضی وقتا زیاد هم میومد)
الان توی 6 روز 28 گیگ کم شده! یعنی 14 گیگ تو 6 روز!! (درست حساب کردم؟ :n13:)
هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده، بالعکس این هفته نه زیاد فرصت تلگرام داشتم نه اینستا، دانلود بالای 50 مگ هم که هیچی!
همش هم ترافیک خارجی حساب شده، حتی 0 کیلوبایت هم نیم بها حساب نکرده!!
تا جایی که یادمه چند بار درگاه بانکها و سایت ورزش 3 که رفتم دیگه :n35:
و یک مورد دیگه،
داخل صفحه ریز مصرف از تاریخ 19 که میزنم تا امروز مینویسه:
Upload :3230.738 MB
Download 19632.056 MB
که اگه ماشین حساب ویندوزم خراب نباشه!، جمعش میشه 22862.794 MB :n36:
به عبارتی 22.3 گیگ!
بعد 28 گیگ کرده پاچه ما!
من گفتم 25 گیگ بگیرم یه ماهمو جواب میده تا بعد ببینم تخلیه کنم یا نه، به ده روز هم نخواهد رسید!!
این عددها رو که جمع کردم شد 29 گیگنقل قول:
نقل قول:بله جمع اوناها میشه 29 گیگ،:n29:
28 گیگ از حسابم کم کرده.
بالای قسمت جزییات ریز مصرف هم که نوشته 22 گیگ.
پیدا کنید حجم فروش را !
(جدا از این که من مصرفم به 25 گیگ هم ماهانه نمیرسیده؛ الان حدود 14 گیگ تو 6 روز کم کرده تا با مفهوم منصفانه آشنا بشم)
اپدیت ویندوز مثلا! مطمینی همچین چیزایی نداشتی؟نقل قول:
نخیر نگفتن! گفتن بعد اتمام به ۱۲۸ میرسهنقل قول:
وقتی حجم داری هم ۴ مگابیت
نه چیزی اضافه نشده بر مصرف معمول.نقل قول:
اتصال ویندوز به WiFi که Metered هست و با BWmeter هم تحت کنترل.
دانلود و آپدیتهایی که لازم داشتم رو هم با شبانه همراه اول انجام دادم.
قدیم گاهی آسیاتک تایم رایگان رو اشتباه میکرد و مقداری کم میشد ولی این ۵، ۶ روز که دیگه اون ساعتها اصلا کسی از مودم استفاده نمیکنه، روز هم که به روال سابق.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
شما با پشتیبانی تماس بگیر. توضیح بده شاید اتفاق مثبتی افتادنقل قول: