سلام
من یکم تازه کارم . لطفا یه لینک از بهترین ورژن کانتر بهم بدین که به روز باشه . من هم تنهایی بازی میکنم هم دو نفری با دوستم هر از گاهی هم از طریق سرور بازی میکنم البته نه زیاد چون خیلی تازه کارم زود میبازم و فاز نمیده
Printable View
سلام
من یکم تازه کارم . لطفا یه لینک از بهترین ورژن کانتر بهم بدین که به روز باشه . من هم تنهایی بازی میکنم هم دو نفری با دوستم هر از گاهی هم از طریق سرور بازی میکنم البته نه زیاد چون خیلی تازه کارم زود میبازم و فاز نمیده
من یه سوال داشتم :
چطوری میشه بدون کابل کامپیوتر ها را به هم وصل کرد از طریق بلوتوث میشه یا از طریق ساخت سرور لوکال لطفا کمک کنید !!!!
فاصله بین کامپیوتر ها :
تقریبا 10 متر
می تونی از garena یه سرور تو ایران بسازی با رمز و با دوستت بازی کنی
چطور مي شه كانتر رو به صورت بدون نصب روي سيستمي كه دسترسي ادمين نداريم بازي كنيم؟
سلام دوست من برو تو تين سايت هم بهترين ورژن كانتر رو توش پيدا ميكني هم بهترين پچ اشو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
اساتيد كانتر كمك.من آنلان بازي ميكنم و چند وقتيه تو هر سروري ميرم ميگه sxe اجرا نيست و كيك ام ميكنن.در حالي كه sxe ام اجرا شده و مشكلي نداره.همه كار كردم.بهترين پچ رو ريختم بهترين كانتر 1.6 و حتي كارت گرافيك ام رو هم عوض كردم درست نمي شه كه نميشه.چي كار كنم؟
لطفا بیشتر توضیح دهید !نقل قول:
اول که پچ های برای بازی انلاین کانتر رو دانلود کردی و بعد نصب کردی از سایت garena.com برنامهی 6 مگابایتی رو دانلود کن مثه یاهو مسنجر ه اولش یه یوزر بساز بعد برو داخل قسمت بازی های رو کانتر و یا coll of dutyیا هر بازی که می خوای کلیک کن و بعد میگه کجا می خوای بازی کنی.
ایران اروپا روسیه و..... و بعد مثلا ایران رو انتخاب کن و روش شروع بازی کلیک. و بعد وارد کانتر می شه و سرور های که تو ایران وجود داره نشونت می ده
سوال من این بود که چطوری میشه بدون کابل کامپیوتر ها را به هم شبکه کرد تا فقط دوتایی بشه بازی کنیم
خوب بدون کابل فقط با لینترنت میشه ....
وقتی رفتی تو روم ایران که سرور بساز ظرفیت دو و با رمز مثلا 444 بعد با هم بازی کنین.........
با هوا که نمیشه با هم بازی کنین.
سلام بچه ها ........................................
یه دفعه ای یه فکر به سرم زد که چطوره هممون توی یه سرور کانتر استرایک 1.6 جمع شیم من اینجا چند تا آی پی که خلوت تر هستند مینویسم بعد قرار میذاریم که کی بیایم تو سرور و بازی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
74.91.114.46:27015
این آی پی معمولا خلوته میتونیم توش بعضی موقع ها بازی کنیم
.
.
.
.
وااااااااااااای از بس گشتم خسته شدم همین آی پی خوبه حالا کی بیایم تو سرور به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه توضیح برای کسانی که تازه وارد هستن :
با کلید K حرف بزنید ( لطفا فارسی حرف بزنید )
با کلید های < و > خشاب بخرید
با کلید R خشاب عوض کنید
با کلید B اسلحه بخرید
با کلید M تیم خود را عوض کنید
توچه : اگر نمیدانید چطوری آنلاین بازی کنید توی پست همه چیز درباره ی کانتر یه گشتی بزنید !!