چرا شبانه طلایی بجای 256 زیر 40 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ چرا فقط حرف میزنید عمل نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
چرا شبانه طلایی بجای 256 زیر 40 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ چرا فقط حرف میزنید عمل نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
ما هم در صدد هستیم اتصال و سرعت به سرورهای داخل را افزایش دهیم و بزوزدی عملیاتی خواهد شد
دیگه مهندس فکر کنم سیاست جنگ های نا منظم رو پیش گرفتن ! میان یه نظر میدن داغ دل بچه ها رو تازه می کنن و ...
جناب مهندس تورو به کی قسم بدم نمیدونم بچه داری یا نه؟؟تورو جون بچت.جون هرکی دوست داری این سرعت شبانه رو دزست کن 2 شبه کامپیوترم خاموشه چون اینقدر سرعت افتضاع ارزش روشن موندم پی سی رو نداره
اخه طرح طلایی باید باشه 50؟؟؟هزینه 256 رو دادم سرعت 50 میدین؟؟ چقدر کم فروشی میکنین؟؟؟ اومدم سایت 2020 رو باز کردم اصلا ریزکارکردها رو نشون نمیده
خدا میدونه باز دازین چه فیلمی واسه ما بازی میکنین
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، محمد رضا بیدخام معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطب گفت: در راستای انجام مصوبه 152 سازمان تنظیم و مقررات رادیویی کشور مخابرات استان البرز از این پس علاوه بر ارائه اینترنت پر سرعت نامحدود، نسبت به واگذاری اینترنت پرسرعت بصورت حجمی نیز اقدام می کند.
چقدر خوبه در کنار این طرح ها. طرح نامحدود هم ارایه بدید. مانند تهران هم به مصوبه 152 سازمان تنظیم و مقررات عمل کرده و هم نامحدود ارایه میده. آقای ملک جعفریان چرا شما نامحدود ارایه نمیدید؟؟
دوستان سرعت منم با اینکه سرویس 512 دارم روی 50 تا 60 هستش در هرساعت از شبانه روز قبلا به 100 میرسید
چندروز پیش 17 گیگ حجم خریدم درحالی اینترتم قطع بودش از صبح تا عصر و وقتی وصل شدم حجم رو چک کردم دیدم 5 گیگ کسر شده وقتی تماس گرفتم گفتن اکانت شما -- شده ... گفتم دستتون درد نکنه
سرعت هم افتضاح ساعت رایگان هم به قول دوستان ارزش بیداری و روشن کردن سیستم رو نداره
چه شرکتی رو برای تعویض مناسب میدونید ؟ من مرکز شهید فرشچی هستم
مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل كند.اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل كند. براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است كه با رعايت اين ضريب اشتراك حداكثري نبايد محدوديتي در حجم ارسال و دريافت مشتريان ايجاد شود.
این چه گندیه که چند وقته شارژ دارم ولی کانکت نمیشه, 400 مگ حجم دارم ولی وصل نمیشه ,
دفعه قبل هم همینطور بود حجم داشتم کانکت نمیشد حجم خریدم کانکت شد,
الان با یک یوز دیگه آنلاینم که تاریخ انقضا زمانی مون یکیه ,
shiiiiiit
طرح بعثت باز دوباره شبانه ـش غیرفعال شده ؟!
هرشب داره ازم حجم کم میکنه [ از 1 بامداد تا صبح ... ]
بفرما مهندس تحویل بگیرنقل قول:
این چند وقته کاری کردین که حداقل یک چهارم کاربراتون بی خیال دانلود شبانه شدن با این سرعتاتون . ولی کو افزایش سرعت . اگه بهانه ات این بود که ملت همه ساعت یک میریزن واسه دانلود بالاخره یه سری افراد هستن که اخیرا دیگه بی خیال دانلود با سرعت 60 شدن . پس باید یه کم به سرعت اضافه بشه یا نه . نه که تغییر ایجاد نشه .
پس معلومه همه اون حرفای مهندس کشکه که شبا ترافیک زیاد میشه . خودشون محدود میکنن بعد میان میگن ترافیک زیاده .