نقل قول:
مثلا یکیش این هست که موقع رفتن توی Quote طرف بتونه چند تا Role انتخاب کنه ، که اگر تیم مچ شد بازی شروع بشه .
مشکل این روش اینه که زمان وایستادن تو صف چندین برابر میشه . چون اکثرا میخوان Carry باشن و ساپورت مثلا کم میرن مردم . حالا بین این همه کم بخواد هم سطح اون همه Carry پیدا کنه نمیشه .
نقل قول:
می تونه نظارت بیشتری روی بازی ها و report ها داشته باشه
این که بله خوب اصلا باید این کار رو بکنن .
نقل قول:
بازی رو از حالت victory based به حالت score based تغییر بده.
روش حساب کردن این امتیاز هست که دردسر ها میاره . مثلا یه ساپورت Ward کاریش توی امتیاز نمیشه به اون شکل براش یه ارزشی قائل شد یعنی اهمیتش توی بازی مثل Kill نیست که واضح دیده بشه و تاثیرش به صورت تدریجی هست . یه مشکلش هم اینه که اگه بیان K/D Ratio رو مثلا ملاک بذارن توی طریقه بازی تاثیر می ذاره . من خودم کسیم که اصلا هجومی در اول بازی کار نمیکنم(نه تو لول نه دوتا2) . یعنی اهل ریسک نیستم و فقط وقتی درگیر میشم که بدونم شانس پیروزیم تو نبرد از 50 درصد بالاتره . ولی دوستم برعکس منه و خیلی هجومی و با ریسک بازی میکنه . ولی خوب اگه بیان اینطوری کنن این شخص کلا برخلاف میل خودش میره سمت دفاعی بازی کردن تا آمارش خراب نشن با مرگ الکی با این که توی هر تیمی چنین پلیرهایی نیازن .
نقل قول:
اگر تیمی Afker داشت نمره منفی و lose براش لحاظ نکنه (البته با تمهیدات خاصی)
این هم خیلی خوبه که البته یه مدت پیش دوستان یه عکس از PBE گذاشتن که گویا سیستم Mercy توش هست و اون سیستم خوبی هست به نظرم .
نقل قول:
امگان بازی تیمی بدون Ranked team رو هم بده (مثل dungeon ها در WoW ,و همین طور Arena ها و ...) یا حداقل اجازه بده چند تا تیمداشته باشی
این هم چیز خوبیه . البته منظورم بدون Ranked Team هست نه اون چند تیم داشتن .
نقل قول:
امتیاز بازی تیمی رو به امتیاز بازی solo و rank شخصی طرف اضافه کنه (اومدیم یکییک عمر توی یکتیم خوب بازی کرد و کمک کرد بعد kick ش کردن همه زحمتاش می پره خوب!)
این هم چیز خوبیه اگرچه توی این سیستم Queue تاثیر خاصی نداره .
نقل قول:
در حالت کلی بهتره تشویق کنه با این تمهیدات بازیکن ها رو به بازی تیمی ، نه بازی Solo و نهایتا Duo!
الآن دوتا2 این کار رو کرده و همون قدر که راضی داره(مثل من) ناراضی هم داره . یعنی تکی رو بذاره خیلیا میگن تیمی فقط و اگه فقط تیمی باشه خیلیا میگن من که وقت تیم ندارم چی ؟
نقل قول:
همین طور می تونه یک option توی honor اضافه کنه که تیم مقابل تایید کنند فلانی کارش درست بوده اما الکی باخته و باعث بشه طرف از دست نداه امتیازاتش رو یا امتیازی بگیره.
همون Mercy این کار رو هم میکنه .