سلام دوستان کسی از نرم افزار خاصی برای اینکه از حجم مصرفیش و محاسبه کنه استفاده میکنه آخه این صبانت زده در دزدی عجیب داره از یوزر من دزدی میکنه
اصلا پاسخگو نبستند
Printable View
سلام دوستان کسی از نرم افزار خاصی برای اینکه از حجم مصرفیش و محاسبه کنه استفاده میکنه آخه این صبانت زده در دزدی عجیب داره از یوزر من دزدی میکنه
اصلا پاسخگو نبستند
سلام.نقل قول:
یکی از بهترینها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره برای منم کم شده نسبت به قبلا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایید میشه....نقل قول:
سلام كسي ميدونه شماره نمايندگي اصفهان چنده؟؟؟ اينه؟؟6288632
کسی نمیدونه؟نقل قول:
1 تا 6 .:n06: :n06::n06:نقل قول:
چرا اینترنت سرعتش مثل دیال آپ شده؟
همش تایم اوت و سرعت دانلود در حد دیال آپ ؟
باز کسی لنگر انداخته رو کابل ؟
سرعت من تا 2 روز پیش 4 مگ بود الان توی روز نمیشه یک صفحه رو باز کرد !
اقا من یه اشتباهی کردم رفتم سرویس 2 مگابایت از صبانت گرفتم و قبل از گرفتم یارو قول داد سرعت بین 400 تا 500 باشه ! ولی علاوه بر مشکلات زیادی که برای وصل کردن این سرویس داشتم وقتی وئصل شد دیدم سرویس روی 512 بسته شده و سرعت از 50 بالاتر نمیره !!! که بعد کلی خر فهم کردن پشتیبانی سرویس رو بردن رو 4 مگ مگ بستن ولی سرعت دانلود روی 220 رفت نهایتش که طرف قول داد از شنبه سرعت رو حداقل برام 400 ببنده ! ( خوب وقتی نمی تونی همچین سرعتی رو بدی بی خود می کنی قولش رو میدی )
الان واقعا میگم چرا از مخابرات نگرفتم سرویس اولترا رو من که الان سیستم اول خودم با اولترا حدود شبی 9 تا 10 گیگ بر میداره ولی این دیشب با زور 2 گیگ به زور بر داشته !!!!!!!!!! فقط منتظرم این 3 ماه تموم بشه تا جمعش کنم برم اینم از مخابرات بگیرم ( فقط اگر شنبه سرعتم بالا نره میرم پدرشون رو در میارم و پولم رو میگیرم و سرویسشون رو جمع آموری می کنم . )
راهنمایی بفرمایید:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]