صرفنظر شده ....
Printable View
صرفنظر شده ....
میگم قبلا که 5 عصر به بعد قطع می شد حالا دیگه شده از 12 شب به بعد معلوم هست دارن چکار میکنن
سلام بچه کسی اخرین ورژن فریمور
BM 8301 OUTDOOR
رو داره؟ ممنون اگه کسی داره بهم لینک دانلودشو بده
Firmware Version : 4.03.08-14 فک کنم اخریشه
اگه جدیدترم هست بگید رفقا
به به بعد قطعی ، سیگنال بنده دوباره حالش خراب شد .. پینگ هم در رفت و آمد ..
خراب شه این شرکت بی در و پیکر
دوستان من طرح دومگ/دوگیگ ماهانه گرفتم اوایل سرعت دانلودش خیلی خوب بود الان حدود یک هفته اس سرعت دانلود دقیقا از 62 بالاتر نمیره :44:و با اسپید تست هم 480 کیلوبیت رو نشون می ده یعنی سرعت من رو به حدود یک چهارم کاهش دادند. می خواستم بدونم این اتفاق برای شما هم افتاده؟
تماس هم می گیرم میگه مرکز با ترافیک سنگینی روبروست که دقیقا نمی دونم منظورش چیه. :eh:
ضمنا من هم چند شبه چند ساعتی قطعی دارم
از اصفهان
سلام من دو مگ خریدم امروز سرعتم خدارا شکر زیاد بد نیست 7 کیلوبایت بر ثانیه میرسه ...:8:
سرویس های 1 مگابیت و احتمالا 2 مگابیت رو 512 لیمیت شدن .
من بعد از 1 ساعت پشت خط موندن تو شبکه پشتیبانی مبین نت به این نتیجه رسیدیم که ما از چیزی باخبر نیستیم مشکلات فنی وجود داره معلوم نیست کی تموم بشه باید صبر کنید .
طرف داشت به من توضیح میداد سرویس شما 1 به 4 هست به همین دلیل این سرعت شما نرمال هست که از 60 بالا نمیره !!! گفتم مرتیکه 1 ساله از 120 پایین نمی یومد الان فهمیدین 1 به 4 هست ؟!!! قبلا تازه 1 به 8 بود !!
خلاصه گذاشتن ما رو سر کار باید صبر کنیم ببینیم چی میشه .
آقا من همه جای خونه 5 تا چراغ مودمم روشنه، بازم نیاز هست بذارم کنار پنجره؟نقل قول:
سعی کنید مودمو نزدیک پنجره بزارید تا سیگنال بهتری دریافت کنید...
CINR Reuse1 30.12dB CINR Reuse3 32.30dB RSSI -57.66dBm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا برای همه همینطور افتضاحه
همه رو بجای اشتراک بین 4 یوزر , تقسیم بر چهار کردن
برای طرح 1 مگابیت, متوسط سرعت دانلود روزانه 32 و شبانه 25 هست , پینگ هم حدود 790
ایرانی میتواند !
دو مگ رو هم رو 512 لیمیت کردن
دقیقا پشتیبانی خیلی بی سوادن منم یکبار زنگ زدم هرچی براش توضیح می دادم نمی فهمید