ای خداااا یعنی هیچ کی نیست بیاد اینو پاس اوت کنه !!!! 4 تا از بچه های شهر اصلی بریزن سرش خاکسترشم نمیمونه نمیدونم چرا دست رو دست میذارن اینم داره واسه خودش حال میکنه ! دوباره وحشی شد به من حمله کرد البته 315 تا زد 95 تا خورد xD
Printable View
ای خداااا یعنی هیچ کی نیست بیاد اینو پاس اوت کنه !!!! 4 تا از بچه های شهر اصلی بریزن سرش خاکسترشم نمیمونه نمیدونم چرا دست رو دست میذارن اینم داره واسه خودش حال میکنه ! دوباره وحشی شد به من حمله کرد البته 315 تا زد 95 تا خورد xD
یه ادمین مرکزی نامه میزنم میکم اینو آدم کنند :دی
دادم :دی
.
اینو ادمین مرکزی در جواب نامه من داد چی میگه؟؟
نقل قول:
Howdy
We're currently putting together a "posse" of our best +Appearance fighters in the Federation to work together to KO people like Niolro - there should have been something recently posted about this in your town forum?
من لول 35 میخوام برم دوئل ( تا حالا 100 بار گفتم : دی )
به نظرتون لباس و کلاه و کفش و ... برای دوئل چی بگیرم خوبه ؟
موجودی هم 2500$
پشمت کرد ! :27:نقل قول:
از من میشنوی همیشه 3 - 4 تا رفیق دوئلر دور و برت داشته باش و با هم حملات هماهنگ کنین
تو کلا فرو رو نمیخونی ها ؟نقل قول:
اینو ادمین مرکزی در جواب نامه من داد چی میگه؟؟
اولا یه تاپیک هست کخ نوشته تو به یکی از اعضای شهر های دیگه خودی حمله کردی اگه تکرار شه پرت میشی بیرون (دمت گرم کار خوبی کردی-منم اون 24 ساعتی که اونور بودم میخواستم عقده هام رو سر محمد خالی کنم جلو خودمو گرفتم xD )
یه تاپیک دیگه هم هستش که دارن داوطلب برای مبارزات جم میکنن که با برنامه قبلی تعدادی مشخص شده از قبل به یه نفر حمله کنن . برو ثبت نام کن ! از من دعوت به عمل اومد نرفتم (چون یکی دو دفه همکاری کردم ولی موقعی که کمک خواستم نیومدن)
عجب ادمین گاوی.... :دی
اینجوری اومدیم اینجا مارو پشم کنند؟؟
بابا کل اعضای شهرها بریزیم سرشون نابودشون میکنیم
ترس مهمترین عامل شکست !نقل قول:
عجب ادمین گاوی....
اینجوری اومدیم اینجا مارو پشم کنند؟؟
بابا کل اعضای شهرها بریزیم سرشون نابودشون میکنیم
اینا تا وقتی که از این جوحه چینی میترسن اوضاع همینه طرف میاد براحتی هر کی رو دوست داره میزنه بدشم هتل .
چندین بار شجاعانه رفتم باهاش دوئل کردم که شاید پاس اوت شه ولی نشد !
میتونید عکس هاشو هم ببینید که دفعه اول فکر کنم 430 بود ازش خوردم باز 8 ساعت بعدش رفتم دوئل 555 تا رفت تو پاچم ولی بازم از رو نمیرم چون چند بار تونستم بزنمش حداقلشم اینه که یه دمیجی بهش زدیم .
Lion hunter 97 ميخواد برگرده چند تا چيني ها رو آدم كنه!!
چي كارش كنم؟