الان با Bridge مانکت میشم و مشکلی نداره.فقط این PPPOeE مشکل دارهنقل قول:
با ریست هم حل نمیشه
راهه دیگه نیست؟یعنی مشکل نمیتونه از خود مودم باشه؟
Printable View
الان با Bridge مانکت میشم و مشکلی نداره.فقط این PPPOeE مشکل دارهنقل قول:
با ریست هم حل نمیشه
راهه دیگه نیست؟یعنی مشکل نمیتونه از خود مودم باشه؟
وقتی bridge تونستی وصل بشی پس خطت سالمه حالا میتونه از مودم هم باشه ولی میتونه به مرکز مخابراتیت هم مربوط باشه با isp مشورت کننقل قول:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
توی دفترچه مودمت ببین قدرتش رو چند DB زده ,موانعی که سر راه مودم هست خیلی تاثیر گذاره مثل دیوارهانقل قول:
با سلام من احتیاج به یک مودم دارم که حد اقل 20 متر بورد داشته باشه یعنی مودم طبقه اول یک ساختمون باشه و کاربر طبقه پنجم البته در یک راستا هستند به نظر شما مودم linksys wag120n جواب میده و در نهایت آیا linksys wag 160n نیاز من رو بر طرف میکنه؟ منتظر جواب هستم
نه این مسافت رو جواب نمیده برد این مودما در سطح افق زیاده و در عمود بسیار ضعیف من برای یه مکانی بین دو طبقه به شعاع 20 متر رو با این مودم linksys نتونستم جواب بگیرم که آخرش با SMC شد و خوبم جواب داد ولی برای این فاصله باید حتما از یه اکسس پوینت توی طبقه دوم استفاده کنی تا تقویت کنه امواجت رونقل قول:
نقل قول:مرسی از اینکه جواب دادیننقل قول:
الان یه مودم level one wbr6600 تغریبا جواب داده گاهی افت سرعت و گاهی ارتباط قطع میشه میخوام بدونم که یعنی این مودم خیلی از سری N مودم های linksys بهتره!؟!؟
با level one کار نکردم ولی اگه 5 طبقه رو جواب داده خیلی خوبه مطمعنم این مدل از linksys رو که گفتی این مسافت رو جواب نمیدهنقل قول:
منظورتون اینه:نقل قول:
wireless speeds of up to 54Mbps and interoperability with 802.11b wireless devices on the 2.4GHz frequency band
به زودی با یه wag120n تست میکنم خبر میدم!نقل قول:
نه این مواردی که شما گفتین سرعت ساپورت و پورتوکل وایرلس و فرکانس کار مودم هستنقل قول:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
من 120 دارم خودم اگه میخوای بخری ببینی جواب میده یا نه نگیر جواب نمیدهنقل قول:
خودم تو خونه دارم میخوام ببرم اونجا تست کنم ببینم جواب میده یا نه:31:
راست 2 تا سوال فنی من قیمت level one wbr6600 رو از کجا بگیرم؟ و با این 120n دو تا مشکل دارم اونم اینه که هرچی میرم تو تنظیماتش Network Mode رو به روی only N میزارم بعد از save کردن مشیه onli G الان هم رو b\g mixed ولی میخوام بزارم رو n چیکار کنم و مشکل بعدی هم اینه که فریم ور مودم رو نمیشه آپدیت کرد!