نه خیلی متفاوت نیستنقل قول:
صرفا یک فیلمی که مورد علاقتون هست، چون میتونید چندبار ببینید.
البته تا جایی که تجربه کردم متوجه شدم که فیلمهای کمدی و درام به زبان روزمره خیلی نزدیک تر هستند تا فیلمهای اکشن و ترسناک ...
Printable View
نه خیلی متفاوت نیستنقل قول:
صرفا یک فیلمی که مورد علاقتون هست، چون میتونید چندبار ببینید.
البته تا جایی که تجربه کردم متوجه شدم که فیلمهای کمدی و درام به زبان روزمره خیلی نزدیک تر هستند تا فیلمهای اکشن و ترسناک ...
درست ترین معنی برای عبارت meltdown به فارسی چیه؟
سلامنقل قول:
بحران - فروپاشی - نابسامانی -
مترادفهاش و متضادش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنیش در جمله بستگی به کلمات قبل و بعدش داره و وضعیتش در جمله
تعدادی از موارد استفاده هاش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا در جاهای رسمی که نامه بخواهیم بنویسیم یا سوال داریم
برای سلام
Hi
درسته یا رسمی نیست؟
اصولا در اول و پایان این طور متن ها چی مینویسند؟ که محترمانه باشه
tertiary
دوستان تلفظ این چی میشه؟ من نفهمیدم هر چی میگه
دوستان به نظرتون اگه بخوام الان شروع کنم انگلیسی رو برم موسسه چند وقته میتونم مکالمه رو خوب کنم؟
و اینکه اگه معلم خصوصی بگیرم چند وقته راه میافتم
تلفظش میشهنقل قول:tertiary
hi حالت خودمونی داره و برای جاهای رسمی به کار نمیرهنقل قول:
چه به کار ببرم برای اول و اخر پیغام؟نقل قول:
ترم پیش 2 واحد نامه نگاری گذروندم که جواب این سوال شما رو بر اساس همون چیزایی که یاد گرفتم میدمنقل قول:
در نوشتن نامه، اول باید ببینیم برای کی میخواید نامه بنویسید !! یه شخص رسمی یا یک دوست؟
در نوشتن نامه رسمی، اول از هرچیز از کلمه Dear قبل از نام خانوادگی شخص موردنظر استفاده میکنیم
مثلا به این صورت : Dear Mr. Johnson , Dear Dr. Ahmadi
نکته مهم : توی نوشتن نامه رسمی، اسم کوچکِ شخص رو نمیاریم... این نادرسته : Dear Chris Johnson
در آخر نامه رسمی هم از این عبارات استفاده میکنیم : Best wishes , Regards , Warm regards , Your Sincerelly
حالا اگه بخوایم به یک دوست و یا یک آشنا نامه بنویسیم، نامه رو اینطوری شروع میکنیم : Dear Ali
نیازی به نوشتن نام خانوادگیِ علی نیست چون دوستِ شماست
در انتهای نامه غیررسمی هم این عبارات به کار گرفته میشن : Cool , Thanking you , Keep smiling , Love , Have fun , Yours truly
در آخر هم، بعد از اون عباراتی که بهتون گفتم ، یه کاما (,) میزاریم و در پایینِ اون عبارات، نام و نام خانوادگی خودمون رو مینویسیم (در نامه رسمی)
در نامه غیر رسمی نیازی به نوشتنِ نام خانوادگیِ خودمون نیست و فقط اسممون رو میاریم