ممنون از راهنماييت دوست عزيز ، بنظر شما تا چه قيمت ارزش خريد داره ؟؟؟:sq_18:نقل قول:
ممنون از راهنماييت دوست عزيز ، بنظر شما تا چه قيمت ارزش خريد داره ؟؟؟:sq_18:نقل قول:
نو یا دست دوم..؟نقل قول:
تا همین 1 سال پیش دست دوش تا 80.90 خرید و فروش میشد قبلشم نوش روی 110.20 بود الان خیلی بعید نوش باشه
پخش و امپت چیه؟
اینم بگم این باند تقلبی هم داره
سلام
کسی میدونه 1073 الان چنده تو بازار؟
ممنون
پخشم 6050 هستش و راستش آمپ هم Power Bass -1200W -2Channel بهم پيشنهاد دادن .:20:نقل قول:
سلام دوستان من می خوام یه پخش بخرم که اولا روی سورن ELX نصب بشه. ثانیا GPS هم داشته باشه. هزینش فرقی نمی کنه. دوستان کسی مارک و مدلی سراغ داره؟
نقل قول:ممنون از پیشنهاداتون اما باندهایی که شما معرفی کردین خیلی کم پیدا میشه.نقل قول:
نظر شما چیه با توجه به این که قصد خرید ساب رو ندارم و همچنین افزایش شدید قیمت ها، پخش Pioneer DEH-1450UB انتخاب مناسبی به جای Pioneer DEH-5450SD نیست؟
همین طور با توجه به این که Pioneer TS-A6994S صدای شفافی داره با بیس نرم 80وات هست.در عین حال تقریبا نصف قیمت Pioneer TS-6975 V2 نیز هست. انتخاب بهتری نیست؟
سلام دوستان من یه pioneer 9350 خریدم و ماشین peugeot pars هست به نظر شما comp برای جلو(داخل در) و عقب و amp خوب که با اینها مچ بشه و یه ساب jbl هم دارم که تو باکس گذاشتم ولی مدلشو نمیدونم کوچیکه بزرگ نیست اما باس خوبی میده . حالا برای amp و comp مشاوره میخوام که چی بگیرم که صدای کیفیتی خوبی داشته باشم بودجه برای 2 جفت compو amp تا 600000 تومان ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوست عزيزنقل قول:
سيستمي در حد معمول ميشه.صداي اسپيكرهاي 4Way به خاطر تيوتير و سوپرتيوترها خيلي تيزه.ولي با اين قيمتها فكر ميكنم چاره اي نداريد.
ضمنا اون نقل قولي كه تو پستتون گذاشتيد ،و قيمت Co609 واقعا خدا رحمتش كنه.اخرين قيمتش 454 تومن بود.الانم كه ديگه نيست و تو پارت بعدي بايد ببينيم كه چند في ميخوره.
دوست من با اين هزينه فكر كنم آمپ چيني هم نشه گرفت.6975V2 شده 350 تومن.120 تومن بود.نقل قول:
718 كن وود شده 195 تومن و.......