یعنی قابل تعمیر شدن هست؟ طوری که بعد بتونم ازش مثلاً واسه آرشیو دیتا و فیلم استفاده کنم؟نقل قول:
Printable View
یعنی قابل تعمیر شدن هست؟ طوری که بعد بتونم ازش مثلاً واسه آرشیو دیتا و فیلم استفاده کنم؟نقل قول:
داش 10بار ویندوز هم عوض کردمنقل قول:
ویروس یابی هم کردم اینم نتیجش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا که خرابی هارد هست یا نه؟؟؟
معلوم نیست باید برید نشون بدید ببنن میتونن درست کنن یا نهنقل قول:
هارد موردنظر جامپرش برداشته شده ایا نیازی هست که من جنپر بهش بزنم واگر نیاز هس کدوم پینها باید جمپر بخوره ممنونSAMSUNG HD080HJ
دوستان من یک هارد 1 ترابایت خریدم
فردا میخوام هارد قبلیم که maxtor 320 هست رو بفروشم
قبل از این که low level format کنمش گفتم با hd tune امار health بگیرم ازش که این نتیجه رو داد
اما وقتی با hddisk و hdd regenarator میزارم scan بشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنه نه بد سکتوری نه چیزی
حتی خود hd tune هم از تب scan عکس گرفتم :
خود هارد هم بدون مشکل کار میکرده برام
میخواستم بدونم اون 2 تا پیغام زرد رنگ چین و مشکلی ایجاد میکنن برای خریدار ؟
نقل قول:
اگه هارد ساتا است نیازی نیست اگه ide است در صورت گرفتن دو خروجی همزمان نیاز به تعویض جامپر دارید
Reallocated Sector به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و ذخیره هست و به همین خاطر هست که در اینجور تستها که اکثر کاربران عادی انجام میدهند بدسکتوری پیدا نمیشود .نقل قول:
آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید یا اینکه به خریدار به اندازه کافی مهلت تست بدید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود که قابل اعتماد نخواهد بود . ارسال آن به کلینیکهای تخصصی برای تعمیر با توجه به کارکرد بالایی که داره (بیشتر از 23 هزار ساعت) و حجم نه چندان زیاد مقرون به صرفه نخواهد بود .
در مورد spin retry count به این معنی هست که از لحظه ارسال دستور برای Spin up شدن موتور به دلایلی به حداكثر rpm نرسيده و در نتیجه مجدداً سعي و تلاش كرده . اين میتونه مربوط به ضعیف ، نامرغوب بودن پاور و یا وجود مشکل در موتور و يا حتي pcb هارد دیسک باشد .
سلام. خسته نباشید. من رو از تاپیک دیگه ای به اینجا معرفی کردن
این عکس هارد من هست. نظرتون رو میفرمایید ؟ هنگام کار با ویندوز لگ داره. میخام بدونم مشکل از هارد هست یا نه
هاردتون هم relocated sector داره هم بدسکتور و احتمالا delay sector نرم فزار hdd regenerator رو نصب کنید یک سی دی بوتیبل باهاش درست کنید و در مود scan and repair هارد رو اسکن کنید و بگیدنقل قول:
برای ارور اولی معمولا نرم افزاری قابل حل نیست و باید ببرید برای تعمیر
سلام
یه هارد پاسپورتی 750 وسترن بلو دارم که بر اثر نوسان برق بردش سوخته و الان نمیشناسش سیستم و برد هارد هم به شدت داغ میکنه! قابل تعمیره؟ بردش پیدا میشه برا تعویض؟ گارانتی هم قبلو نمیکنه میگه بر اثر نوسان برقه.