سلام آقا یون من یهویی به سرم زد psp 3000 بخرم الان کدوم مدلش کامل هک شده و اگه خاموش بشه و روشن بشه هکش نمیپره؟ فیمتش؟ و آیا همه بازیهایی که رو 2000 نصب میشه رو 3000 نصب میشه؟
سلام آقا یون من یهویی به سرم زد psp 3000 بخرم الان کدوم مدلش کامل هک شده و اگه خاموش بشه و روشن بشه هکش نمیپره؟ فیمتش؟ و آیا همه بازیهایی که رو 2000 نصب میشه رو 3000 نصب میشه؟
به نظرم صبر کن تا PSP Go بیاد
به نظر منم صبر کن تا Go بیاد.نقل قول:
الان در حال حاضر تمام 3000 ها قابل کپی خور شدن اند. ولی با خاموش شدن و یا در آوردن باتری دوباره باید هک بشند که زیاد سخت نیست خودتم می تونی انجام بدی.
قیمتش الان حدودا 240 هستش.
همه ی مدل های PSP بازیهاشون یکیه و روی همشون اجرا میشه.
با سلام خدمت دوستان
من رفتم امروز برای یکی از دوستام psp 3000 بگیرم فروشنده گفت برات میتونم کپی خور کنم اما الاوه بر اینکه با در اوردن باطری و خاموش کردن کامل اون کپی خوری میپره بازی هایی با حجم زیاد مثل gta و god of war رو هم نمیتونه اجرا کنه.
میخواستم بدونم این راسته یا نه؟؟؟!!!!
آخه یه شرایطه خاصه اگه نگیرم پوله میپره تا go هم بیاد و هک بشه و... طول میکشه
پس3000 کپی خوره کامل؟؟؟؟
راستی سوال مهم من مثلا تو مسافرتم و دسترسی به pc ندارم آیا اگه pc نباشه میتونم بازم هکش کنم منظورم اینه که مثلا یه فایلو تو psp میریزی و هر وقت خاموش کردی دوباره روشنش میکی و و هکش میکنی از تو خودش
بله دوست عزیز psp یک خوبی که داره اینکه به USB معمولی مخوره و همه کامپیوترها حتی کنسول های بازی که USB دارن مثل XBOX360 قادر به شناسایی اون هستن و میتونی برنامه های مخصوص هک کردن رو روش بریزی تا هروقت که کپی خورش پرید با رصل کردن به هر کامپیوتری اونو کپی خور کنی.نقل قول:
و اینکه پرسیدید با خود psp فعلا برنامه ای نیومده که بشه از تو خودش خودشو کپی خور کرد حتما احتیاج به pc هست.
فکر نکنم راست باشه. من که روی PSP خودم هر دوتا بازی رو اجرا کردم. ولی ....نقل قول:
من اولین باره یه همچین چیزی رو میشنوم
تصمیم با خودته. من فقط نظرمو گفتم.نقل قول:
آره هک شده. ولی با خاموش شدن و در آوردن باتری دوباره باید هک بشه.
مشکلی نداره. من خودم یه رم 64 هم دارم که از نوع High Speed هستش. فایلای هکمو توی اون ریختم. حتی اگه PC هم نباشه میتونی هش کنی فقط باید فایلاشو روی یه مموری داشته باشی.
من قسمت دوم پست شما رو نفهمیم.نقل قول:
منظورتون اینه که برای هک کردن PSP احتیاج به PC هست ؟
یله تا یه حدی که احتیاج به pc داریم.نقل قول:
شما از PC برای انتقال فایل به مموری استفاده میکنید نه برای هک.نقل قول:
اگه فایلارو روی مموری داشته باشید توی هر جایی اگه حتی PC هم نباشه میشه PSP رو هک کرد.
اگه منظورتون تا یه حدی همینه که درسته.
خوب میشه رو رم 16 گیگی که میخوام برای psp بخرم بریزم فایلو دیگه ؟؟؟؟طبق گفته شما پس میشه از تو خوده psp هک را اجرا کرد