کسی مد جذاب سراغ نداره ؟
الان دارم ShockWave رو نصب میکنمقبلا
بازیش کردم و مد خوبیه
Printable View
کسی مد جذاب سراغ نداره ؟
الان دارم ShockWave رو نصب میکنمقبلا
بازیش کردم و مد خوبیه
supply center بزنیدنقل قول:
فایلاشو کپی میکنید تو پوشه Command & Conquer Generals Zero Hourنقل قول:
از خودش لانچر نداره و با همون لانچر zh اجرا میشه
contra یکی از خفن ترین مد های جنرال هست که هنوز داره به روز رسانی میشه و ورژن های جدیدش میادنقل قول:
کلی چیز های خفن اضافه میکنه هوش مصنوعی و گرافیک رو هم بهبود میده کلا بازیو از این رو به اون رو میکنی
میتونی ویژگی های این ماد رو اینجا ببینی همینطور دانلد کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترا که خوراکمه :Dنقل قول:
کنترا 008 که کلا ai نداره
فعلا کنترا 007 خوبه و تنوع یونیتهاش بالاست
ولی اینم تو اکثر مپ ها سنگین میشه بازیش
The End of Days رو نصب کردم
آخرین ورژنش که بتا هم هست 08 هستش
سه تا تیم روسیه و امریکا و gla داره
بازی که شروع میشه میتونی واسه تیمت استراتژی تعیین کنی . هوائی و بالستیک و . .
هر تیم سه تا استراتژی دارن
که در واقع انگار 9 تا تیم هست تو بازی
ولی از نظر هوش مصنوعی فقیره
چن تا مپ که ازش بازی کردم دشمن کلا بیحکرت بود و فقط پول جمع میکرد
تکسچرهای بازی هم افتضاح هستند
گرافیکش کلا تعریفی نداره
ولی تعیین نوع استراتژی بازی یه ایده جالب و نو هست که اولین بار تو این مود دیدم من
نقل قول:
008 هنوز کامل نشده
007 که ai عالیی داشت خیلی از بدون ماد بهتر بود فکر میکنم تا نسخه نهایی روی ai هم کار کنن
ما دانشگاه شبکه راه انداختیم هر روز وقتی استاد درس میده 007 میزنیم با بچه ها خیلی عالیه
اون 007 و 008 واسه کنترا هستندنقل قول:
ولی اینایی که گفتم در مورد مود The End of Days که به اختصار teod نوشته میشه
باسلام ببخشید من دو تا مشکل تو جنرال دارم .
واقعا تاحالا هرچقدر به این درو اوندر زدم جواب نداده و به جایی نرسیدم.
1. در هنگام لن بازی کردن وقتی بازی می کنیم یه ارور وسط بازی و در بالای صفحه میاد ارورش هم اینه: game has detected a mismatch. this means the multiplayer game has lost synchronization data between the players
2. در هنگام بازی کردن عادی هم بارها اتفاق افتاده که این ارور میاد و از بازی میپره بیرون :you have encoutered a serious error. serious errors be caused by many things including viruses, overheated hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of a ction or consult your manual for technical support contact information.
باموضوع: technical difficulties...
خواهشا کمک کنید:n03::n03:
مورد اول که خیلی اتفاق میفته و دلیلش رو نمیدونم من، شاید به خاطر کرک بازی هست... ولی معمولا وقتی یک دستگاه تو شبکه وضعیتش تغییر کنه اتفاق میفته... مثلا یه هارد شبکه از حالت Stand-By به حالت فعال در بیاد. ما تا حد زیادی این مشکل رو با ساختن یه Wifi-Hotspot تو گوشی اندروید و ساخت شبکه به واسطه ی اون حل کردیم...نقل قول:
مشکل دوم، چندین دلیل میتونه داشته باشه:
1) آخرین ورژن نباشه بازی 1.04 آخریشه.
2) مد نصب شده باشه و نیاز به ورژنی خاص از بازی داشته باشه، مثلا مد Shockwave و Contra 0.05+ به اونور باید روی 1.04 نصب بشن.
3) مد نیازمند تنظیمات خاصی باشه که در توضیحاتش نوشته شده و شما انجام ندادید.
4) وجود فایل تنظیمات دستکاری شده(این ارور معمولا در حال اجرای اولیه میاد)
5) در ویندوز 8 اگر بازی اجرا نشد باید اون رو با Compatibility Mode روی Windows XP SP2 اجرا کنید، تا مقداری زیادی ارورها کاهش پیدا میکنه.
دوستان من کالکشن جنرال رو گرفتم(1 تا 4).بعد که دو رو نصب کردم تو دی وی دی ش دو تا پچ واسه بازیش داشت....یک اسمش"Patch _Generals 2_ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power"
و اون یکی اسمش "Patch _Generals 2_ZeroHour Reborn V4.0 The Last Stand" هست.کدومی رو باید نصب کنم؟
سوال دیگه:از نظر شما از شماره های یک تا 4 کدومی قشنگ تره؟
کسی نبود........:n28:نقل قول:
ممنون از پاسخگوی:n09:ی....خودم شانسی یکیشو نصب کردم.....نقل قول:
شما اول جنرال 1 رو نصب کننقل قول:
بعد جنرال 2
جنرال 2 رو که روی جنرال 1 نصب میکنید بازی رو کامل و به تعداد تیمها اضافه میکنه
اون پچها رو نمیدونم چی هستند
ولی میتونید روی جنرال 2 هم مود نصب کنید
مثلا مود کنترا 007 و شاکویو و . . . .
مودها ساخته توسعه دهنده های شخصی هستند که اعلب هم روس هستند
بعد نصب مود شکل و تم بازی عوض میشه و بعضی مودها تیمها رو هم افزایش میدن و هر مود یونیتهای مخصوص خودشو داره
مثلا مود کنترا پر است از انواع تانکها و سربازها و ساختمانها که غیز از very hard نمیتونی مزه بازی رو بچشی :دی
من همیشه کنترا 007 رو بدون مشکل نصب و اجرا میکنم
ولی دیروز که نصبش کردم حریف کلا هوش مصنوعی نداره
پچ 1.04 هم نصبه
دوستان تجربه مشابه با کنترا دارن ؟
دو حالت داره، یا قبلا مود نصب بوده، یا نقشه براش مسیر تعریف نشده. اگر نقشه کاستوم استفاده میکنید، باید مطمئن باشید که براش مسیر تعریف شده.نقل قول:
البته بعضی اوقات هم به دلیل تغییراتی که تو فایلهای درون پوشه زیر انجام میشه موقع نصب مود، چنین اتفاقاتی میفته:
Command & Conquer(tm) Generals Zero Hour\Data\Scripts
اگر بک آپ دارید از جنرالز، این فایل ها رو جاگذاری کنید احتمال زیاد درست میشه. :n01:
سلام .نقل قول:
reborn 5 هم هستش واقعا بازیو قشنگ میکنه ورژن 4که زیاد تغییر نمیده تو بازی.
شک ویور هم هست اینم کل نیروها و تجهیزات و عوض میکنه.
البته باید یکیشو نصب کنید . اگه میخایی دوتاشو داشته باشید دوتا کپی کنید .
نهنقل قول:
بازی رو تازه نصب کردم
مجبورم دوباره نصبشن کنم :|
البته به نظر من که خیلی بازیو غیر طبیعی میکنه ! خود پچ های رسمی Ea واقعا عالی و بالانسن !نقل قول:
پتچ ؟؟ مگه پتچ هم بازی رو عوض میکنه ؟؟ اگه اره میشه بگین چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟نقل قول:
مگه ریبورن و شکویور رو خود ea درس نکرده ؟
عزیز من پچ ها برای رفع مشکلات بازی هست یا اگر بالانس قدرت خیلی ضایع باشه.نقل قول:
این چیزهایی که بازی رو تغییر میدن اسمشون Mod هست(مخفف Modification) و اتفاقا بازی رو جالب میکنن. هیچکدوم هم از EA نیستن. مثلا کنترا تا 0.07 رو یه تیم سه نفره روسی ساخته. ولی 0.08 که در حال ساخته یکی دو نفر چینی هم داره...
این مودها محبوب های من هستن:
Contra
Shockwave
Reborn
مخصوصا Contra 0.07 که واقعا قشنگه، هر تیم کاملا اخصتصاصی و کلاس بندی هست، اکثر یونیت ها برای هر تیم متفاوته. کلاس بندی خیلی عالی شده بازی. پیشنهاد میکنم امتحانش کنی...
Demolition بشی، بری رنک 5، تراک اتمی بسازی، اون تونل زیر زمینی رو از پشت بیس دشمن بزنی و ... :n19:
شوک ویور وقتی هشت نیرو میکنم همش با گیر اجرا میکنه ولی ربون اینا خوبه واسه شماهم اینجوریه؟
سلام بروبچ اگه دوس داریننویسنده درباره مد .بچ.مب.جنرال شید بیاین
حتما بیاین گلچینی از وبلاگ های ایرانی:n20:
www.general-gla.mihanblog.com
سلام بروبچ اگه دوس دارین
نویسنده درباره مد .بچ.مب.جنرال شید بیاین
حتما بیاین گلچینی از وبلاگ های ایرانی:n20:
www.general-gla.mihanblog.com
زیرو هور نهنقل قول:
زیرو آور
hour یعنی ساعت !
سلام . من مد کنترا 007 رو دانلود کردم و کپی پیست کردم اجرا میکنم انگار بازی خراب شده بعضی از ساختمونا معلوم نیست نیروها غیر فعالنن .
باید چیزی نصب میکردم ؟؟
رو ورژن 1.4 نصب کردم. دیگه چیزی نصب نکردم.
.
.
.
درباره این کنترا 008 هم اگه اطلاعات دارین بزارین ممنون
کنترا 007 رو باید در پوشه ای جدا نصب کنین، کنار بازی نه تو پوشه ی بازی، بعدش از پوشه ی محل کپی کردن کنترا، یه فایل اجرایی داره که Install میزنید و بازی رو اجرا میکنید.نقل قول:
کنترا 008 تا حالا 2 نسخه ی بتا داده بیرون، به شدت پر از باگه... هر 5 دقیقه یه ارور میده میاد بیرون. ولی جالبیش اینه که GLA فارسی حرف میزنن، China چینی و USA همون انگلیسی خودش.
برای امتحان کردن ضرری نداره ولی تقریبا قابل بازی کردن نیست...
.
.
.
.
نمیدونم کنترا بازی کردید یا نه، ولی سیستمش فرق میکنه کمی. ساختمون ها همه با هم باز نمیشن که مثل جنرالز معمولی همه رو بسازی.
اون Promotion ها که میده(ستاره ها) مهم هستن، توی ستاره ی سوم که بخش وسط باز میشه، Palace/Propaganda Center/Strategy Center باز میشن، توی رنک 5 هم تازه میشه Super Weapon ساخت و یونیتی که مخصوص هر تیم هست، مثلا GLA Demolition براش تراک اتمی هست، USA Airforce یه هواپیمای بزرگ داره که پنهان هست و ...
یه مدت بازی کنید همه چی دستتون میاد، هوش مصنوعی بازی هم خیلی بهتر هست.
امروز با China Nuke بازی کردم، رنک 3 ساختمون Nuclear Storm رو فعال کردم و ساختمش... 12 تا بمب اتم با هم رفت تو بیس دشمن :n19: از اوج خودش مستقیما Defeat شد :n19:
ممنون بابت جوابنقل قول:
ببخشید هوش مصنوعی چیه ؟ اینم مد؟
اسمشو شنیدم فک کردم یه بازی ایرانی دیگه اس .
ینی جنرال ساعت چون وقت کم میاری مقبل من گلم
:5::5::5::5:
میگم شما ها کجا آنلاین بازی میکنی.گیم رنجر.هاماچی
منکه خودم تنهایی بازی میکنم.
شماها انلاین بازی میکنید. باید هر کس که تو مپه حتما از یه مد استفاده کنه؟ هر کی میتونه هر مد یا ریبونی داشته باشه .
فقط باید مد1.4 رو داشته باشینقل قول:
هوش مصنوعی در واقع وقتی با کامپیوتر بازی میکنی هوشش هرچه بیشتر باشه هوش مصنوعیش بیشتر .وسخت تر عمل میکنه:n18:نقل قول:
هوش مصنوعی یعنی هوشی که مصنوعیه دیگه :دینقل قول:
یعنی هوش حریف کامپیوتریت
مثلا گاه پیش میاد که بعد نصب یه مود میبینی حریف نه ساخت و ساز میکنه و نه حرکت
اون موقع میگیم حریف هوش مصنوعی نداره
بعضی مودها هم هستن که هوش مصنوعیشون شدیدا بالاست و تا میای یه ساخمان بذاری زمین میبینی سروکله چن تا سربازش پیدا شد و همون اول کار زد داغونت کرد :دی
اینجاس که میگیم هوش مصنوعی بالاس
نقل قول:عالیه . خیلی به این نیاز داشتم . یه ساله بازیو دارم تازه دوهفتس فهمیدم چه داستانی داره این بازی.نقل قول:
واقعا ممنونم
.
.
من اینو دانلود کردم 5تافولدره یه اسمه . طبق اموزش خودش کپی کردم. ولی از کجا بفهمیم هوش مصنوعیش زیاد شده یا نه ؟
میشه یه مد جدید معرفی کنین
کنترا۰۰۸ دددددددددددددددنقل قول:
بچگانه که نیست مثلا با یک لول کل بیس حریف منفجر بشه از اینجور چیزا
مدی میخام که مثلا هواپیمای جدید به بازی اضاف کنه،تیم جدید،تانک جدید
بچه ها من جنرالم حذف شده دوباره نصب میکنم با این ارور مواجه میشم the system cannot find the path specified
خبنقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مد واقعا قشنگه حرف نداره اگه دانلود نکنید پشیمون می شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 347.26mb
اگه اون حجمش زیاده این به دردت میخورهنقل قول:
سلام دوستای گلم
امروز واسه طرفدار های بازی زیبای جنرال زیرو هور یک مد جدید آماده کردم اسم این مد هست پایان روز آخرین ورژنش همینه حجم :168.77mb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]