همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
همون فیلم کره ای رو میگم رفیق
سلام
من از uTorrent استفاده مي كنم تنظيماتش ديفالته، تا الان اگه مي خواستم چيزي رو دانلود كنم فايل تورنتو گير مي آوردم (البته با سيد بالا) وارد برنامه مي كردم و منتظر مي شدم تا دانلود تمام بشه، با تنظيمات هم كاري نداشتم ولي الان بد جوري گير سرعتم
بي زحمت يكي اين اصطلاح ها رو توضيح بده شايد فرجي بشه:
force start
tracker
price
hash
راستي چرا جلوي سيدها داخل پرانتز يه شماره ديگه هم هست مثلا به اين صورت (7)3
سه چهار صفحه اول و اخر اين تايپيك رو خوندم ولي آموزش از uTorrent پيدا نكردم، اگه كسي فايل آموزشي داره لطفا برام لينكش كنه
3پا3
راهی هست که تورنت رو به جای دانلود روی pc روی هاست دانلود کرد بعد روی pc آورد ؟ شنیدم با اسکریپتی به اسم تورنت فلوکس میشه ! ولی چطور؟
اولی یعنی مجبور به شروع کردن.مثلا وقتی تو تنظیمات گذاشتی 2 تا دانلود همزمان انجام بشه تا وقتی که اون دو تا تموم نشن سومی شروع نمیشه ولی وقتی فورس استارت رو بزنی شروع میکنه به دانلود.نقل قول:
دومی یعنی سرورهایی که سید ها و پییرها رو مانیتور یا همون ترک میکنن و به هم دیگه وصل میکنن.
تا حالا همچین چیزی ندیدم.
هش هم یعنی اعداد و حروف 40 رقمی که برای شناسایی تورنت به کار میره.مثل اثر انگشته برای هر تورنت.
اون اعداد داخل پرانتر یعنی کل سیدها و عدد کناری یعنی به تعداد سیدی که شما وصل هستین.
تنظیماتتون رو هم دیفالت نزارین.بهتره سرعت آپلودتون رو (حدودی) به نرم افزار بدین تا بتونه حداکثر کارایی رو داشته باشه.(تو نرم افزار CTRL+G رو بزنین تنظیماتو میاره.)
از یکی از سایتایی که در صفحه زیر در همون قسمت اول صفحه "torrent download locations" میتونید تورنتشو بگیرید که وضع سیدراشم خوبه و باید سرعت خوبی داشته باشه... :نقل قول:
کد:http://www.torrentz.com/14e4424fcdc442312ab712ff0c7afb53fe46e88e
راستش من یه مشکل اساسی با برنامه های تورنت دارم:
اول از uTorrent استفاده میکردم که افت و خیز سرعت دانلودش خیلی زیاد بود (میانگین دانلود رو 4 بود) و منم هیچ رقمه نتونستم درستش کنم.
بعد Vuze استفاده کردم. سرعت دانلودش خیلی خوب و میانگین زیر 9 نمیومد. ولی بعد یه مدت متوجه شدم که بدجو پینگم رو آورد پایین. وقتی رو دانلود بود پینگ میرفت روی 2000-3000 حتی تا 6000 هم رفت ولی وقتی قطع میکردم میومد 500.
امروز هم از BitTorrent استفاده کردم ولی اینم یکم سرعت دانلودش افت و خیز داره و میانگین رو 7 هستش و پینگ هم روی 1000.
حالا با این توضیحات کسی میدونه من باید چی کار کنم. اگه راه حل Vuze بهم بگین خوب میشه چون با برنامش خیلی حال کردم.
ممنون.
با این سرعت ذغالی که نباید انتظار داشته باشین همزمان با تورنت بشه کار دیگه ای کرد.نقل قول:
حالا شما شکر کن که سایت ها باز میشن حتی با پینگ 6000.من وقتی تورنت میزارم هیچ سایتی باز نمیشه.:27:
سلام دوستان سه عدد دعوت نامه سایت
برای مدت محدود سه روز در اختیارم هست. از دوستان اگر کسی خواست همین جا اعلام کند تا تقدیم شود. شایان ذکر است که بدلیل علاقم به پی سی ورد همین جا فقط پست زدم :10:کد:http://hd-torrents.org
سوال: اینکه تورنت رو تبدیل کنیم به لینکه مستقیم چه مزیتی داره؟
سرعتش از تورنت کمی بیشتره.نقل قول:
کسی از لایم وایر و ووزه کار میکنه
تازگیها که لایم وایر توی connecting گیر میکنه!!
ووزه هم خیلی از فیلم ها و موزیک ها رو که سرچ میکنم یه صفحه همچین صفحه ای وجود ندارد!!!
کلا بعد از یک هفته کار نکردن با برنامه های تورنت گویا یکم این هفته مشکلاتی بوجود آمده.
نمیدونم شایدم مشکل منم!!
لایم ویر که پروندش بسته شد.بنا به قرار دادگاه هرگونه فعالیت و پخش این نرم افزار متوقف شده.نقل قول:
برای سرچ هم لازم نیست تو سایت خود vuze سرچ کنین.کافیه تو سایت های دیگه مثل isohunt یا btmon یا torrentz سرچ کنین و بعد از دانلود فایل تورنت مسیرش رو بدین به vuze که دانلود کنه.
اگه يكي از دوستان حوصله داشته باشه و به سئوال من پاسخ بده واقعا ممنون ميشم،من µTorrent رو داونلود كردم و براي بار اول ميخوام يه فيلم داونلود كنم، خيلي ممنون ميشم بگيد كه از چه سايتي مثلا بايد لينكهاي داونلودي رو پيدا كنم ، يه جاييش
add torrent from URL داره كه احتمالا اونجا بايد آدرس اون فيلم رو بذارم، درسته؟؟حالا اون آدرسو از كجا بايد گير بيارم؟؟
با تشكر
سلامنقل قول:
لطفا برام بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپـــاس فراوان
سلام
علق افت سرعت تورنت چی میتونه باشه رفقا؟
این که من در سایت های تورنت مرجع که ازشون دانلود میگیرم عضو نیستم تاثیر داره؟
متشکر.
سلامنقل قول:
من می خوام
ممنون
نقل قول:
لطفا سریع تر ایمیل خود را برام بفرستید آخرین مهلتش امروزه.....
عواملش زیادهنقل قول:
از نسبت تعداد سید به پییر و میانگین کلی پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرا و میزان ratio شما و وضعیت ترکر و.... می تونه تاثیر بزار.
تو خصوصی ها امتیازش نسبت به عمومی ها اینه که 90 درصد همه فایل ها سید دارن و سرعت دریافت پییر ها بیشتر است ( و البته شما هم باید اپلود کنید که بخاطر ratio پایین بن نشین )
برای استفاده از ان گزینه باید ادرس جایی که فایل تورنت ( همان چند کیلوبایتی که پسوند torrent داره ) رو در ان کادر بزاری که دانلود کنه.ادرس صفحه رو نباید بزاری.نقل قول:
برای پیدا کردن ادرس فایل هم باید اول تو سایت های عمومی و خصوصی اشتراک تورنت بگردی و لینک مناسب رو پیدا کنی.:46:
سلام خدمت اساتيد تورنتي محترم.
من يه تازه كارم تو زمينه تورنت.
از نرم افزار2.2 utorrent استفاده ميكنم و adsl 128 دارم.لطفا بهترين تنظيماتي كه ميشه براي اين نرم افزار رو داشت برام بزاريد.
در ضمن چرا يه انجمن تورنت ايراني درست نميكنيد.به اينصورت كه چند تا فايل تورنت رو بزاريد براي همه پرسي(نظر سنجي)بعد از بينشون يكي دو تا رو به در خواست كاربرا انتخاب كنيد فايلش رو بزاريد تو ساعتهاي رايگان (براي من 1 تا 6 صبح-بقيه رو نميدونم)براي دانلود همه تو يه ساعت كانكت شن شروع به دانلود كنن يا يه همچين چيزي.
منتظر جواب شما اساتيد هستم.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
و يه سوال ديگه.چطور با utorrent اپلود كنم.و وقتي كه اپلود ميكنم چيزي از حجم ترافيك ماهيانه ام كم ميشه يا نه؟
شما دانلود بذاری خودش به طور اتوماتیک آپلود هم میکنه.نقل قول:
اگر تو ساعات غیر رایگان بزاری از ترافیکت کم میکنه.
دوباره سلام
من الان تو سايت speedtest سرعت اپلود و دانلودم رو تست كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود و اپلود ريت utorrent رو چقدر بايد تنظيم كنم؟
من الان دانلود رو رو 100 گزاشتمو اپلود رو روي 3.البته همينطوري واسه خودم اين كار رو كردم.
لطفا راهنمايي كنيد
به قول دایی اقبال؛ حکمـــاًنقل قول:
مثلا همین ترکری که Acro-Crown دعوتنامه ازش داشت، یه ترکر خصوصی ِ بلغاریه (بلغارستان)
جدیدترین و با کیفیت ترین فیلما (اکثــــــرا اچ دی) رو میشه توش پیدا کرد. چون خصوصی هم هست و ratio تو درجه بندی کاربرا بسیار اهمیت داره، تمامی تورنت ها از نظر سرعت تضمین شده هستن
از یه ترکر مخصوص فوتبال، من بازی بولتون-آرسنال فصل قبل رو با کیفیت اچ دی دانلود کردم. حجمش 4.6گیگ بود منتها 6 ماه از زمان آپلودش گذشته بود و فقط 1 نفر سیدر داشت. ولی با همون 1 سید من تا بالاترین حد سرعتم رو داشتم (31 کیلوبایت/ثانیه) و البته بدون افت سرعت
Acro-Crown جان، دوباره ممنونم ازت
و یه درخواست: (احتمالا مثل شیر مرغ نایابه :دی)
کسی دعوتنامه ای از سایت HDbits.org نداره؟ من حاضرم بابتش پول هم بدم!
كسي جواب ما رو نميده؟لطفا
200.000 تومان.نقل قول:
نگرد که پیدا نمیکنی چون قیمتش همینه که گفتم زیر 150 دلار گیر نمیاری بدون سیدباکس هم دوام نمیاری.
یه اسکریپت مثل رپیدلیچ میمونه ولی هاستی که روش نصب میشه باید خصوصیاتی داشته باشه که بیشتر هاستها اون رو غیر فعال میکنند.نقل قول:
:18:نقل قول:
فکر میکردم نهایتا 50 دلار باشه!! چند وقت قبل داشتم سرچ میکردم در همین مورد، یه جایی رو دیدم که یه نفر با 35 دلار دنبال دعوتنامه میگشت (خارجی بود اون سایت) نمیدونم پیدا کرد یا نه..
حالا؛
شما خودت اونجا عضوی؟ اگه بله، یه سری سوال داشتم. ممنون میشم کمکم کنی
سلام.من به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دارم با utorrent یه فایلی رو دانلود می کنم،که سید اصلا نداره و پیر های فعالش هم دوتاست.
من این فایل رو تا 30 % تونستم دانلود کنم....ولی از اون به بعد دیگه هیچی دریافت نمی کنه و روی همون 30 درصد مونده...به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار می تونم بکنم؟
سلام
یکی از دوستان لطف کنه و یه سری سایت معرفی کنه که دعوت نامه اش راحت گیر بیاد.
متشکر.
حیر من اونجا عضو نیستم فکر نکنم از کل ایران 10 تا عضو بیشتر داشته باشه . گفتم که بهترین ترکر هست . بعضیها هستند همون دعوتنامه Demonoid رو هم 5$ میفروشند .نقل قول:
مشکل اینجاست که کسی نیست برای شما فایل رو سید کنه و موجودیت فایل هم به احتمال به شما اون دو تا پیر از 30 درصد بیشتر نیست واسه همین دیگه چیزی نمی تونید دانلود کنید.نقل قول:
دوباره سلام.
اقا من دارم فصل سوم سريال scrubs رو دانلود ميكنم.فايل تورنتش رو از سايت isohunt بدست اوردم بعد توي همون سايت از همون فايل تورنت ليينك ميده به فايل مشابه توي سايتهاي تورنت ديگه.از سه تا سايت ديگه همون فايل رو دانلود كردم.حالا ميخواستم ببينم من اگه موقع دانلود تركر هاي اونا رو add كنم تاثيري روي سرعت دانلود داره.؟
در ضمن كسي از دوستان جواب من رو براي تنظيمات utorrent ندادند.
من 128 دارم سرعت دانلودم توي تورنت تا حالا از 20 بالاتر نرفته.
download limit رو گزاشتم روي 100
upload limit رو گزاشتم رو 20
از لحاظ seed هم فايل مشكلي نداره.
ممنون ميشم
اگر تورنت سید خوبی داشته باشه اضافه کردن ترکر هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
در قسمت speed guide خود نرم افزار بعد از تست سرعت همه چیز به طور اتوماتیک ست میشه و لازم نیست تنظیمات دستی بدین.
حداکثر سرعت شما با 128 میتونه 16 باشه ولی بعضی آی اس پی ها لطف میکنن:27: سرعتو تا 22-23 باز میزارن.پس سرعت دانلود 20 برای تورنت خوبه.
سرعت 128 شما واحدش kbps هست ولی اونی که تو نرم افزار نوشته kB/S هست.برای دانلود محدودیت نزارین و برای آپلود محدودیت 70 الی 80 درصدی سرعت آپلودتون بزارین.مثلا اگه سرعت آپلودتون 128kbps یا همون 16 kB/S هست محدودیت رو بزارین روی 11 یا 12.
ممنون دوست عزيز.
من داشتم تو ارشيو سايت در مورد افزايش سرعت تورنت گشت ميزدم كه يه مقاله از يه كاربري به نام bios2bb ديدم كه در مورد پورت فرواردينگ نوشته بود.من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
اگه ميشه و اگه اين كار تاثيري روي دانلود از تورنت داره لطفا براي اين مودم راهنماييم كنيد.يه دنيا ممنون ميشم.
اگه خواستيد بگيد تا متن كاملشو بزارم بخونيد.شايد من يكم ناشيانه توضيح دادم.
سلام
من دارم یک فایل تورنت حدود 10 گیگ دانلود می کنم که شامل 4 تا ایمیج DVD با حجم 2 تا 3 گیگ هست
از این 4 تا من فقط 2 تا رو لازم دارم و از این دو تا الان یکی رو انتخاب کردم و دارم دانلود میکنم
حالا میخوام بدونم این کار درسته یا نه؟ یعنی بهتر بود هر دو تا رو یک دفعه انتخاب میکردم یا اینکه الان یکی رو بگیرم بعد که تموم شد دومی رو بگیرم روش بهتریه؟
یه سوال دیگه: الان که یکی از 4 پارت رو دارم دانلود میکنم، میشه دوباره همون تورنت رو اد کنم و پارت دیگه رو هم همزمان شروع به دانلود کنم؟ مشکل و تداخلی پیش نمیاد چون هر دو از یک فایل تورنت هستند؟
مودمت تک پورته هست و پورت فورواردینگ لازم نیست.تعریف کردن پورت برای مودم/روتر هایی به کار میره که مثلا 4 تا خروجی شبکه دارن.نقل قول:
زیاد فرقی نمیکنه.ولی اگه هر دوش رو با هم بزاری بهتره.چون احتمالا در این صورت Availability بیشتر میشه.نقل قول:
تورنت هایی که یکسان باشن نمیشه تو لیست دو بار ادد کرد.چون به محض باز کردن نرم افزار میگه که قبلا این تورنت به لیست اضافه شده.برای دانلود بقیه پارت ها کافیه از سربرگ Files فایل مورد نظر رو انتخاب و Priority رو روی Normal یا High قرار بدین.اگر همشون روی نرمال باشن نرم افزار همشو به طور مساوی دانلود میکنه و اگه یکی از فایل ها High باشه نرم افزار سعی میکنه که اون پارت رو زودتر از بقیه تموم کنه.
از این مسیر برو:نقل قول:
من مودم tplink td8811دارم و هرچي گشتم گزينه nat و port forwarding پيدا نكردم.
Advanced setup --> NAT --> Virtual servers
اینجا پورت رو add کن (به صورت TCP)
بعد هم در قسمت Exceptions از فایروال ویندوز (اگه xp بود) روی add port کلیک کن و همون پورت رو دوباره به صورت TCP وارد کن
100% پورت فوروارد تو سرعت تاثیر داره. البته اگه از طرف isp پورتای تورنت بسته بشه دیگه پورت فورارد فایده ای نداره..
حالا با این شرایط میشه همین تورنت فعلی که داره دانلود میشه رو دستکاری کنم تا یکی دیگه از DVD ها رو هم به لیست دانلودش اضافه کنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط AB
بعد از تموم شدن دانلود تورنت فعلی میشه همون رو دوباره اد کرد و اینبار پارت دیگه رو انتخاب کرد یا باید اول از لیست حدف بشه؟
مرسی برای راهنمایی :11:
دوست من.مودم بنده اصلا گزينه اي به نام nat نداره.نقل قول:
ولي به هر حال ممنون.
اگه باز هم راهي بلدي راهنماييم كني ممنون ميشم.
مودم ایشون تک پورت هست.نقل قول:
این 4 تا فایل توی یک تورنت هستن یا هرکدوم تو فایل تورنت متفاوتی هستن؟نقل قول:
اگر تو یک فایل هستن که لیست فایل ها حذف نمیشه و هر خاستین میتونین از سربرگ Files انتخاب کنین که دانلود بشه.
اگر هم برای هر کدوم تورنت متفاوتی هست باید هر کدوم رو جداگانه بزارین تو لیست.